LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 15 Ιανουαρίου 2020 12:24

Οικονομικός έλεγχος στα γραφεία της ΕΠΟ

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία της ΕΠΟ έκαναν το πρωί κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

ΕΠΟ - ΓΡΑΦΕΙΑ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, προκειμένου να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος στα οικονομικά της ομοσπονδίας.

Αιτία της παρουσίας του εν λόγω κλιμακίου, αποτελούν οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν για οικονομικές ατασθαλίες αλλά και υπερβολικές απολαβές στελεχών.

Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα, θεωρείται θέμα χρόνου η λύση της συνεργασίας με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μανουέλ Βίτορ Μέλο Περέϊρα, δεδομένου ότι οι παράγοντες της FIFA και της UEFA, εκτιμούν πως έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του Πορτογάλου παράγοντα.

Οι διοικούντες την ΕΠΟ, χαρακτήρισαν «συνήθη» και «προβλεπόμενο» τον οικονομικό έλεγχο σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Η σχετική ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, έχει ως εξής:

«Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μπλόκα Αγροτών: Σταδιακή άρση από σήμερα των αποκλεισμών, ενόψει της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό06:50ΑΑΔΕ: Τα 25 σημαντικότερα έργα του 202506:36ΣΑΤΑ: 48ωρη απεργία αποφάσισαν τα ταξί στην Αττική06:22Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή06:08Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Πολίτης - Ο γνωστός "Γιάγκος Δράκος" της σειράς Λάμψη00:00Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια: Νίκη για τους "πράσινους" στη Euroleague23:56Λαμία: Σταδιακή άρση των αποκλεισμών από τους αγρότες ενόψει της συνάντησης με τον πρωθυπουργό23:46Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης23:36ΗΠΑ: Η απελευθέρωση κρατουμένων στη Βενεζουέλα είναι ένα παράδειγμα της επιρροής του Τραμπ23:26Missing alert για την εξαφάνιση ανήλικης23:12Σύνταξη πριν τα 62 χρόνια - Ποιοι έχουν το δικαίωμα;22:58Αγρίνιο: Άνδρας επιτέθηκε στον Δήμαρχο και δάγκωσε υπάλληλο22:44Χαλκιδική: 61χρονος μαχαίρωσε τον 52χρονο συμπέθερό του22:30Τέμπη: Συνεχίζεται αύριο η δίκη για το βιντεοληπτικό υλικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας22:16Θεσσαλονίκη: Εξακολουθεί ο 48ωρος αποκλεισμός στα τελωνεία Προμαχώνα, Εξοχής, Ευζώνων και Νίκης22:02Ισχυροί άνεμοι κρατούν δεμένα τα πλοία στα περισσότερα λιμάνια21:48Πάτρα: Στο εισαγγελέα 26χρονος κατηγορούμενος για τον θάνατο 30χρονου έπειτα από ξυλοδαρμό σε κέντρο διασκέδασης21:34Κύπρος: "Κακόβουλο και προϊόν μοντάζ" βίντεο περί χρηματισμού του Χριστοδουλίδη, λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος21:20Στερεά Ελλάδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών21:06Γιώργος Παπαδάκης - Το τελευταίο αντίο στον πατριάρχη της τηλεόρασης20:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο