LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 15 Ιανουαρίου 2020 06:14

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και ο Ερμής ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ζώδιο του Αιγόκερω για να περάσει σε αυτό του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου.

Ζώδια - αστρολογία

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής ετοιμάζεται να περάσει στον Υδροχόο και αυτό είναι μια θετική συγκυρία για τα ερωτικά σου αφού θα σου δώσει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, κυρίως μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Από την άλλη θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο ομαδικός, δίνοντας σου την ευκαιρία να απαλλαγείς για λίγο από τους περιορισμούς που σου βάζει κάποιες φορές ο εγωκεντρισμός σου. Θα μπορέσεις να μιλήσεις ανοιχτά για τα σχέδια σου και να βρεις συνοδοιπόρους και υποστηρικτές που θα σε βοηθήσουν να τα υλοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται υψηλότερα στην ιεραρχία από εσένα και να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ερχόμενος σε επαφή με άτομα που κατέχουν τη θέση ή τη δύναμη να σε βοηθήσουν. Κάποιες πληροφορίες ή ακόμα και κάποιες συνειδητοποιήσεις σχετικά με την κατάσταση στη δουλειά ή το γάμο σου πρέπει να αξιοποιηθούν στο εδώ και στο τώρα και θα είναι μάταιη κάθε προσπάθεια να τις βάλεις… ”κάτω απ’ το χαλάκι”.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η νέα θέση του κυβερνήτη σου, του Ερμή, στον Υδροχόο σε κάνει πιο καλό παίκτη, ίσως και πιο τυχοδιώκτη στο ερωτικό παιχνίδι, αφού σκοπός σου είναι να περάσεις καλά και όχι να βρεις κάποιον για να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου. Παράλληλα, οι συναλλαγές με το εξωτερικό μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα επικερδείς, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς και με κάποιο ταξίδι που θα σου δώσει αέρα ανανέωσης. Θετικά όμως είναι τα πράγματα και όσον αφορά θέματα σπουδών ή το να ασχοληθείς με μια νέα αθλητική δραστηριότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και αναμένεται να ανοίξει κάποιες συζητήσεις σχετικά με κάποια οικονομικά θέματα και να φέρει εξελίξεις σε ζητήματα που μπορεί να αφορούν κάποιο δάνειο ή μια κληρονομιά. Από την άλλη περνάει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που ψάχνει τις απαντήσεις όχι στον κόσμο γύρω σου, αλλά μέσα σου, στα πιο ασυνείδητα κομμάτια της ύπαρξης σου. Μπορεί να είναι λοιπόν μια περίοδος εσωστρέφειας, αλλά είναι απόλυτα χρήσιμη, δεδομένου ότι το προηγούμενο διάστημα περίμενες τους άλλους να σου δώσουν λύσεις και απαντήσεις.

ΛΕΩΝ: Με τον Ερμή το επόμενο διάστημα να βρίσκεται απέναντι σου, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά και να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να επηρέασαν τις σχέσεις σου με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, σου δίνει την ευκαιρία για γνωριμίες που δε μένουν στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά επιζητούν και ένα πεδίο επικοινωνίας. Προώθησε και θέματα που αφορούν νέες συνεργασίες, οι οποίες μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα επικερδείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον κυβερνήτη σου, τον Ερμή, να περνάει στον Υδροχόο το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχει πολλές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό σου χώρο. Και μπορεί να έχεις συγκεκριμένες απόψεις, όμως προσπάθησε να είσαι ανοικτός στις απόψεις των άλλων και αντικειμενικός στη λήψη των οποίων αποφάσεων. Από την άλλη θα μπορέσεις να μιλήσεις στους συνεργάτες σου για τις ιδέες και τα σχέδια σου και να ξεκινήσεις την υλοποίηση τους. Τέλος, μην αμελείς την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο τα διλήμματα στην ερωτική σου ζωή γίνονται ολοένα περισσότερα, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή το μάτι σου παίζει περισσότερο και οι επιλογές αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Γίνεσαι λίγο πιο επιλεκτικός -για να μην πω σνομπ, και δε σου αρκούν από μόνα τους τα συναισθήματα, ούτε όμως από μόνη της η επικοινωνία. Τα θέλεις και τα δύο και είσαι έτοιμος να αγοράσεις και να πουλήσεις τον οποιονδήποτε για τον επόμενο που θα μπορέσει να σου τα προσφέρει και τα δύο σε καλύτερη ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ερμής είναι έτοιμος να περάσει στον Υδροχόο και να φέρει συζητήσεις και εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα. Είναι ένα διάστημα που νιώθεις την ανάγκη να σταθείς δίπλα σε ανθρώπους του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να ενδιαφερθείς για όσα τους προβληματίζουν. Επίσης είναι μια καλή περίοδος στο ενδεχόμενο που σχεδιάζεις κάποια μετακόμιση, ενώ καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς το επόμενο διάστημα προκειμένου να προωθήσεις την αγοραπωλησία κάποιου ακινήτου που μπορεί να σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τον Ερμή να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Υδροχόο, η περίοδος που ξεκινάει θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες για ταξίδια, αλλά και για να ασχοληθείς με συμφωνίες και θέματα που σχετίζονται με τις μετακινήσεις σου, όπως ίσως η αγορά κάποιου μεταφορικού μέσου. Από την άλλη σε ευνοεί ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το εμπόριο, το γράψιμο ή την επικοινωνία, αφού σε κάνει πιο διαισθητικό και σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζεις τι χρειάζονται οι άλλοι πριν καν το καταλάβουν οι ίδιοι. Καλό διάστημα επίσης για να προωθήσεις θέματα σπουδών ή για να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η πορεία του Ερμή στον Υδροχόο το επόμενο διάστημα αναμένεται να αποδειχτεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα όσον αφορά στα οικονομικά και κάποιες συμφωνίες που μπορεί να θέλεις να προωθήσεις. Γνωρίζεις καλά ποιο είναι το συμφέρον σου και έχεις σκοπό να κάνεις τα πάντα και άμεσα προκειμένου να το υπερασπιστείς. Οφέλη μπορεί να προκύψουν από την αγοραπωλησία ή την ενοικίαση κάποιου ακινήτου ή ακόμα και μέσω κάποιων επενδύσεων. Θετικά όμως είναι τα πράγματα και στον συναισθηματικό τομέα, αφού οι συζητήσεις με το ταίρι σου σε βοηθούν να νιώθεις πιο ασφαλής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί ο Ερμής το προηγούμενο διάστημα να σε ταλαιπώρησε άσχημα, αφού παρέα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω η εσωστρέφεια σου και οι σκέψεις σου μπορεί να ήταν βασανιστικές για εσένα, όμως τώρα που περνάει στο ζώδιό σου θα δεις ότι όλη αυτή η διαδικασία άξιζε τον κόπο, γιατί κατάφερες να βγεις πιο συνειδητοποιημένος και γνωρίζοντας πολύ καλά τι θέλεις. Ειδικά στα συναισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία, αν είσαι σε κάποια σχέση, να γεφυρώσεις το χάσμα που μπορεί να δημιουργήθηκε με το σύντροφό σου, ενώ αν είσαι μόνος το επόμενο διάστημα έχει πολλές γνωριμίες για εσένα!

ΙΧΘΥΣ: Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο η επόμενη περίοδος έχει κάποιες έντονες φάσεις εσωστρέφειας και περισυλλογής που δεν σε αφήνουν να χαρείς με τα όσα θετικά μπορεί να συμβαίνουν στη ζωή σου. Κάπου χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα να δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Τα θετικά που έχει όμως η συγκεκριμένη διέλευση είναι αφενός ότι θα έχεις το χρόνο να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματα σου κι αφετέρου να κινηθείς στο παρασκήνιο χωρίς να σε πάρει χαμπάρι κανείς.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο