LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 14 Ιανουαρίου 2020 06:08

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Η Αφροδίτη πέρασε στους Ιχθείς και το συναίσθημα… αποκτά άλλες διαστάσεις!

Ζώδια

Σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου και με τούτα και με εκείνα, τα ομολογουμένως συνταρακτικά αστρολογικά γεγονότα των προηγούμενων ημερών αφήσαμε ασχολίαστο το γεγονός ότι η Αφροδίτη πέρασε σε ένα από τα αγαπημένα της ζώδια, σε αυτό των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, διάστημα κατά το οποίο το συναίσθημα αποκτά άλλες διαστάσεις, τέτοιες που δυσκολευόμαστε να διαχωρίσουμε τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο.

Γενικότερα η ζωδιακή περιοχή των Ιχθύων έχει τη δική της ηθική για τα πράγματα. Γι’ αυτό και με την Αφροδίτη εκεί πέρα το παραμύθι σε κάθε είδους σχέσεις, αλλά κυρίως στις ερωτικές είναι πιθανό να πάει σύννεφο. Και δεν είναι απαραιτήτως οι άλλοι αυτοί που προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν, αλλά εμείς οι ίδιοι που στην ανάγκη μας να πιστέψουμε σε κάτι μεγαλύτερο που θα δώσει χρώμα στην καθημερινότητα μας και θα μας βγάλει από τη μιζέρια μας φτιάχνουμε μια φούσκα που μπαίνουμε μέσα και πάμε ψηλά, μέχρι που ξαφνικά κάποιος έρχεται, τις σκάει και προσγειωνόμαστε απότομα στην πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ: Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθείς τα συναισθηματικά μπερδέματα και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σου θα αποτελούν σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητα σου. Το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν στη ζωή σου άτομα από το ερωτικό σου παρελθόν, ίσως όμως επειδή έχει έρθει η ώρα να κλείσεις τους λογαριασμούς σου μαζί τους μια για πάντα και όχι επειδή έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και μπορείτε να είστε μαζί. Από την άλλη είναι πιθανό να προκύψουν και ερωτικές σχέσεις που για τον οποιονδήποτε λόγο θα θελήσεις να τις κρατήσεις κρυφές, ενώ ευνοϊκά θα είναι τα πράγματα όσον αφορά στις ισορροπίες στον εργασιακό σου χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Με την κυβερνήτη σου την Αφροδίτη να βρίσκεται στους Ιχθείς το διάστημα μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την κοινωνική σου ζωή και γεμάτο ερωτικές περιπέτειες με ανθρώπους που σε διεγείρουν και εγκεφαλικά. Από την άλλη είναι μια περίοδος που μπορείς να περιμένεις όχι μόνο αναγνώριση, αλλά και την ανάλογη ανταμοιβή για τις προσπάθειες σου το προηγούμενο διάστημα, ενώ αν νιώθεις ότι έκλεισε κάποιος κύκλος, μπορείς να καταστρώσεις τα σχέδια σου για τον επόμενο!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου αναμένεται το επόμενο διάστημα να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προωθήσεις κάποια σημαντικά θέματα στον τομέα της καριέρας σου. Θα μπορέσεις να λειτουργήσεις διαισθητικά και δημιουργικά βελτιώνοντας τις σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου και προωθώντας τα σχέδια σου, λαμβάνοντας ενδεχομένως και τη στήριξή τους. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου είναι ένα διάστημα πολύ θετικό για τα ερωτικά σου, αφού σου δίνονται ευκαιρίες για να γνωρίσεις ανθρώπους που νιώθεις υπερήφανος να τους κυκλοφορείς στο πλάι σου και να τους παρουσιάσεις στον κύκλο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την Αφροδίτη μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου να διαβαίνει το φιλικό σου υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων τα νέα είναι πολύ καλά και για την ερωτική σου ζωή, αλλά και για να προωθήσεις κάποια μελλοντικά σου σχέδια, είτε αυτά σχετίζονται με ταξίδια, είτε με την εκπαίδευση και την εξέλιξη σου. Μάλιστα όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους δίνοντας σου την ευκαιρία είτε να οργανώσεις ένα ρομαντικό ταξιδάκι με το σύντροφο σου, είτε να κάνεις νέες γνωριμίες σε κάποιο ταξίδι. Από την άλλη είναι καλό και το ότι έχεις διάθεση να γίνεις πιο δημιουργικός στη δουλειά σου κι αυτό όπως και να το κάνουμε είναι σημαντικό για να περνάς καλύτερα!

ΛΕΩΝ: Ευκαιρίες για να ανασάνεις οικονομικά αναμένεται να σου δώσει το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς, κυρίως μέσω κάποιας συνεργασίας που μπορεί να κάνεις, μιας κληρονομιάς ή ακόμα και πιο έμμεσα, μέσω της βελτίωσης των οικονομικών του συντρόφου σου. Τα πολύ καλά τα νέα όμως, αφορούν στον τομέα του σεξ το οποίο το προηγούμενο διάστημα μπορεί να σε προβλημάτισε. Βέβαια, να σου θυμίσω ότι επειδή το σεξ ανεβάζει τις ορμόνες στο...Θεό και τα βλέπουμε όλα ροζ, δε σημαίνει ότι κάποια μαύρα στίγματα παύουν να υπάρχουν. Μην ξεχνιόμαστε...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Αφροδίτη που μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στους Ιχθείς σου δημιουργεί έντονη την ανάγκη να ασχοληθείς με το κομμάτι των σημαντικών σχέσεων της ζωής σου, είτε έχεις σχέση, είτε όχι και είτε μιλάμε για το σύντροφο σου, είτε μιλάμε για τον κολλητό σου ή τον συνεργάτη σου. Δεν έχεις διάθεση να σκορπίζεις την ενέργεια σου συναναστρεφόμενος ανθρώπους που δε σου λένε και πολλά, αλλά κι από την άλλη δε θες να επιτρέπεις σε ανούσια πράγματα να χαλάνε το κλίμα στις σχέσεις σου με αυτούς που επιλέγεις να έχεις στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ: Αέρα αισιοδοξίας στην καθημερινότητα σου αναμένεται να φέρει η Αφροδίτη τώρα που περνάει στα Ψάρια. Είναι πολύ ευνοϊκή αυτή η θέση της για τα εργασιακά σου, όπου δίνει κατανόηση και ευκαιρίες για να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις και να εξομαλυνθούν κάποιες σχέσεις. Από την άλλη μπορεί να θελήσεις να ανανεώσεις ή να διαμορφώσεις πιο όμορφα το χώρο σου, ενώ είναι πιθανό επίσης να δεις κάποια βελτίωση και στα οικονομικά σου. Τέλος, είναι ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τη διατροφή σου, αλλά και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα σε κάνουν να νιώθεις πιο όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Αφροδίτη, που ως γνωστόν αν κάτι την απασχολεί περισσότερο απ’ όλα είναι τα ερωτικά ζητήματα και οι σχέσεις, να περνά στον 5ο ηλιακό σου οίκο που επίσης αφορά τα ερωτικά σου είναι βέβαιο ότι… όσο κρύο και να κάνει, εσύ θα έχεις πολλές ευκαιρίες για “cocooning” το επόμενο διάστημα, κοινώς για να περάσεις τα χοντρά τα κρύα κάτω απ’ τα σκεπάσματα και δεν εννοώ με συντροφιά το κινητό σου, αλλά με κάποιον που μπορεί να ζεστάνει και την καρδιά σου. Από την άλλη πρόκειται για μια πολλή δημιουργική φάση, γι’ αυτό άσε τη φαντασία σου να οργιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς για να βάλει το χεράκι της προκειμένου να επανέλθει η ισορροπία στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα όποια θέματα με περισσότερο συναισθηματισμό και κατανόηση, ενώ από την άλλη θα σου δώσει και την ευκαιρία να ανανεώσεις το χώρο σου κάνοντας αλλαγές στη διακόσμηση. Τέλος, θετικά είναι τα νέα και για τα οικονομικά σας αφού είτε κάποιοι άνθρωποι σας στηρίζουν, είτε έρχονται λεφτά μέσα από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νέες γνωριμίες με ερωτικό, αλλά και οικονομικό ενδιαφέρον αναμένεται να σου φέρει η Αφροδίτη που περνάει σήμερα στους Ιχθείς. Από την άλλη το καλό είναι ότι τα λες τόσο γλυκά και όμορφα που μπορείς να πουλήσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η Αφροδίτη από τον 3ο ηλιακό σου οίκο ευνοεί επίσης τα ταξίδια, ενώ ίσως έχει έρθει ώρα να ασχοληθείς σοβαρά με κάποιες συμφωνίες που μπορεί να αποδειχτούν επικερδείς. Αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμα και ότι αλλάζεις πάροχο τηλεφωνίας, επειδή βρίσκεις κάποια πιο συμφέρουσα προσφορά. Για ψάξου...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Αφροδίτη μπορεί να σε αποχαιρετά, για να περάσει στον 2ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα πολύ θετικό, αφού ασχολείται με ένα πολύ αγαπημένο της θέμα, τα λεφτά. Ναι, αυτά που τόσο σε άγχωσαν το προηγούμενο διάστημα, αυτά που τα είδες να γίνονται καπνός από τη μια στιγμή στην άλλη. Έτσι θα μπορέσεις να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση κινούμενος ευφάνταστα και δημιουργικά, ενώ πολύ καλή αυτή η θέση και όσον αφορά στη συναισθηματική σου ασφάλεια, αφού σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τη σιγουριά και τη σταθερότητα σε μία σχέση.

ΙΧΘΕΙΣ: Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο σου για να σε ανανεώσει από τη μία δίνοντας ώθηση στην ερωτική σου ζωή κι από την άλλη δίνοντας σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου λοιπόν ευκαιρία να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν την εμφάνιση σου και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου. Με τον αέρα του νικητή όμως εκτός από τις επιτυχίες που μπορεί να σημειώσεις στον ερωτικό τομέα ή τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσεις από τη σχέση σου, θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις και σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες, αφού κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Πηγή: Astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Σήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να περιοριστεί η σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντεςΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Ποιες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)17:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο