LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Ιανουαρίου 2020 13:50

Έκλεβε αμάξια, τα αποσυναρμολογούσε και πουλούσε τα ανταλλακτικά (εικόνες)

Στην "φάκα" μέλος εγκληματικής ομάδας. Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στην σύλληψή του. Τι βρήκαν οι Αρχές σε μάντρα αυτοκινήτων. 

κλοπή - αυτοκίνητα - ανταλακτικά - Ασπρόπυργος

Συνελήφθη, το πρωί της 9ης Ιανουαρίου στη περιοχή του Ασπροπύργου, έπειτα από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, 39χρονος Έλληνας κατηγορούμενος για σύσταση συμμορίας, κλοπές οχημάτων και πλαστογραφία, καθώς και για παραβάσεις σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ως προς το χρονικό της σύλληψης, έπειτα από καταγγελία κλοπής οχήματος από την περιοχή του Αμαρουσίου, τα ξημερώματα της 9ης Ιανουαρίου, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ο.Π.Κ.Ε, εντόπισαν το εν λόγω αυτοκίνητο σε μάντρα αυτοκινήτων στην περιοχή Σκαλιστήρη του Ασπροπύργου. 

κλοπή - αυτοκίνητα - ανταλακτικά - Ασπρόπυργος

Στην συνέχεια, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου μετέβησαν στο σημείο και έθεσαν το εν λόγω όχημα σε διακριτική επιτήρηση έως την στιγμή που εμφανίστηκε ο 39χρονος υπεύθυνος της μάντρας, όπου και ακινητοποιήθηκε. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης αποτελεί μέλος εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας αφαιρούσαν οχήματα από διάφορες περιοχές της Αττικής και στη συνέχεια τα μετέφεραν στην μάντρα στον Ασπρόπυργο με σκοπό να τα αποσυναρμολογήσουν και να πουλήσουν τα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά. 

κλοπή - αυτοκίνητα - ανταλακτικά - Ασπρόπυργος

Από την έρευνα τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο της μάντρας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρακαρισμένα αυτοκίνητα, αμαξώματα και εξαρτήματα οχημάτων καθώς και πλήθος εργαλείων πρόσφορων για την αποσυναρμολόγηση των οχημάτων. 

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν 33 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των κατασχεμένων έφεραν αποξεσμένο τον αριθμό πλαισίου. 

κλοπή - αυτοκίνητα - ανταλακτικά - Ασπρόπυργος

Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια της επιχείρησης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής καθώς και υπάλληλοι του Τμήματος Ελέγχου Μετρήσεων και Υδροοικονομίας Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, κλήθηκαν και πραγματοποίησαν αυτοψία στον χώρο όπου διαπίστωσαν υποβάθμιση και ρύπανση του περιβάλλοντος. 

κλοπή - αυτοκίνητα - ανταλακτικά - Ασπρόπυργος

Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

κλοπή - αυτοκίνητα - ανταλακτικά - Ασπρόπυργος

κλοπή - αυτοκίνητα - ανταλακτικά - Ασπρόπυργος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65.


 


 

Πιερρακάκης - Ιερώνυμος: Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα (εικόνες)Σήμερα 12:02 | Ειδήσεις

Τι συζήτησαν ο δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους για τις σχέσεις εκκλησίας-πολιτείας.

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείςΣήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι νεαροί γονείς του βρέφους που κατέληξε την Κυριακή στην Κω.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πιερρακάκης - Ιερώνυμος: Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα (εικόνες)12:39Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)12:25Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείς12:13Βόλος: Καταδικάστηκε για κλοπή που έκανε άλλος11:59 Συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)11:47Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση (εικόνες)11:34Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο