LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 13 Ιανουαρίου 2020 06:16

Παναθηναϊκός: στην Αθήνα ο Τουχαμί

Το «τριφύλλι» βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Ντομινίκ Νάγκι.

Ανουάρ Τουχαμί - ΑΦΙΞΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Στις 21:15 της Κυριακής (12/1) –την ώρα δηλαδή που ολοκληρωνόταν ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο- έφτασε στην Αθήνα ο Ισπανομαροκινός, Ανουάρ Τουχαμί, ο οποίος θα αποτελέσει το πρώτο, «χειμερινό» μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», ως δανεικός από την ισπανική Βαγιαδολίδ.

Ο ισπανικός σύλλογος έστειλε το απόγευμα της Κυριακής τα τελευταία έγγραφα που απέμεναν για να προχωρήσει το τελικό στάδιο της μεταγραφής κι επί της ουσίας αυτό που μένει για να «κλειδώσει» η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, είναι να περάσει ο παίκτης από ιατρικά κι εργομετρικά τεστ κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (13/1).

Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί περίπου ένα 48ωρο για να ενημερωθεί η μεταγραφή του στο Διεθνές Σύστημα Μεταγραφών και να βγει το δελτίο του από την ΕΠΟ και θα είναι διαθέσιμος για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον αγώνα της επόμενης Κυριακής (19/1, 15:00) με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Στο deal του δανεισμού του Ανουάρ στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχει μπει όρος αριθμού συμμετοχών του 25χρονου μέσου με τους «πράσινους» ως το φινάλε της σεζόν, ενώ συμπεριλήφθηκε και ρήτρα εξαγοράς, η οποία ωστόσο είναι… δυσθεώρατη για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα των «πράσινων», καθώς φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ.

Ανουάρ Τουχαμί - ΑΦΙΞΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός τρέχει τις διαδικασίες και για τη μεταγραφή του εξτρέμ της Λέγκια Βαρσοβίας, Ντομινίκ Νάγκι, με τις δύο πλευρές να ρυθμίζουν τις τελευταίες εκκρεμότητες γύρω από τον δανεισμό του διεθνούς Ούγγρου άσου. Ο παίκτης θέλει να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διήμερο κι ένα θέμα με μία οφειλή που υπάρχει από τον πολωνικό σύλλογο προς το πρόσωπό του, ενώ οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» διαπραγματεύονται με τη Λέγκια και το ποσό της οψιόν αγοράς του.

Οι Πολωνοί, που ζητούσαν αρχικά 1,5 εκατ. ευρώ για την πώληση του παίκτη, έχουν πέσει στις αξιώσεις του για την οψιόν του στο 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ρίξει κι άλλο το ποσό και να το φτάσει σ’ ένα εφικτό νούμερο κοντά στις 300.000 με 400.000 ευρώ. Η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα (13/1), ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα θα «χαλάσει» η μεταγραφή κι ο Νάγκι θα έρθει στην Ελλάδα το αργότερο έως την Τετάρτη (15/1).

Για τις δύο μεταγραφικές υποθέσεις, μίλησε μετά το ματς με τον Πανιώνιο στην τηλεόραση της ΕΡΤ και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, τονίζοντας χαρακτηριστικά, «Με τον Ανουάρ έχουμε συμφωνήσει προφορικά και θα περάσει ιατρικά και μάλλον θα υπογράψει. Ο Νάγκι είναι στη λίστα και η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο. Μέχρι να τελειώσουν όλα τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο