LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 11 Ιανουαρίου 2020 12:36 | Ανανέωση: 11 Ιανουαρίου 2020 13:18

Έρρικα Μπρόγιερ: θρήνος στην κηδεία της

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στην Έρρικα Μπρόγιερ, που "έφυγε" από τη ζωή στα 77 της χρόνια.

ΚΗΔΕΙΑ - ΕΡΡΙΚΑ ΜΠΡΟΓΙΕΡ

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το μεσημέρι η κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ, η οποία "έφυγε" προ ημερών από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, ύστερα από σύντομη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Από νωρίς έφθασαν στο Κοιμητήριο Ζωγράφου συγγενείς, φίλοι αλλά και συνάδελφοι της αγαπημένης ηθοποιού, ενώ συντετριμμένη κλήθηκε να αποχαιρετήσει την μητέρα της η κόρη που απέκτησε με τον Κώστα Βουτσά, Σάντρα. Η ίδια ζήτησε αντί για στέφανα να δοθούν χρήματα στο Σπίτι του Ηθοποιού ή στο Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς δεν παρέστη, καθώς όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν του είναι δύσκολο να πηγαίνει σε κηδείες. Δεν παρέστη όμως ούτε η αδελφή της, Μαργαρίτα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Μεταξύ των επωνύμων, που παρευρέθηκαν στην κηδεία, ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του, η Άννα Φόνσου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Αντώνης Λουδάρος, η Μπέσυ Μάλφα, ο Σπύρος Μπιμπίλας κ.α

Το τελευταίο διάστημα η Έρρικα Μπρόγιερ νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, την αδερφή της Μαργαρίτα και ανθρώπους του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την παράσταση «Η Παριζιάνα» στην οποία εμφανιζόταν ως guest. Ο παραγωγός ενημέρωσε τους συντελεστές αλλά και το κοινό ότι η ίδια αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και θα απουσίαζε κάποιο διάστημα από την παράσταση.

ΚΗΔΕΙΑ - ΕΡΡΙΚΑ ΜΠΡΟΓΙΕΡ

ΚΗΔΕΙΑ - ΕΡΡΙΚΑ ΜΠΡΟΓΙΕΡ

ΚΗΔΕΙΑ - ΕΡΡΙΚΑ ΜΠΡΟΓΙΕΡ

ΚΗΔΕΙΑ - ΕΡΡΙΚΑ ΜΠΡΟΓΙΕΡ

ΚΗΔΕΙΑ - ΕΡΡΙΚΑ ΜΠΡΟΓΙΕΡ

ΚΗΔΕΙΑ - ΕΡΡΙΚΑ ΜΠΡΟΓΙΕΡ

ΚΗΔΕΙΑ - ΕΡΡΙΚΑ ΜΠΡΟΓΙΕΡ

ΚΗΔΕΙΑ - ΕΡΡΙΚΑ ΜΠΡΟΓΙΕΡ

Κηδεία - Έρρικα Μπρόγιερ

Κηδεία - Έρρικα Μπρόγιερ

Κηδεία - Έρρικα Μπρόγιερ

Κηδεία - Έρρικα Μπρόγιερ


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοιΧθες 15:29 | Ειδήσεις

Που αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα. Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της”Χθες 21:05 | Ειδήσεις

Στο ρεπορτάζ των ''Times'' του Λονδίνου γίνεται εκτενής αναφορά στον ελληνικό τουρισμό, την μείωση της ανεργίας και την οικονομία της Ελλάδας.

Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας 29χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα βαρύτατου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο