LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 09 Ιανουαρίου 2020 10:58

Απολογούνται οι συλληφθέντες για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού

Οι Αρχές ταυτοποίησαν τη συμμετοχή τους στην επίθεση εναντίον του 28χρονου και συμπατριωτών του, αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΕΚΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ

Ενώπιον της β' τακτικής ανακρίτριας απολογούνται σήμερα οι δυο νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για την υπόθεση θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου που έχασε τη ζωή του, όταν ύστερα από οπαδικό επεισόδιο, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Οι δύο άνδρες, 24 και 26 ετών, αναμένεται να μεταχθούν στα δικαστήρια κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ εις βάρος τους ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη κατά περίπτωσηγια δύο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα. Οι διωκόμενες σε βαθμό κακουργήματος πράξεις αφορούν την θανατηφόρα σωματική βλάβη και τη συνέργεια σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ ανάμεσα στις πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις είναι η συμπλοκή, η φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η διατάραξη κοινής ειρήνης, παραβάσεις των νόμων περί αθλητισμού και όπλων κ.ά.

Οι αστυνομικές Αρχές ταυτοποίησαν τη συμμετοχή τους στη χαρακτηριζόμενη ως επίθεση εναντίον του 28χρονου θύματος και συμπατριωτών του, αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό εγκαταστάσεων πέριξ του επεισοδίου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του άτυχου άνδρα αποδίδεται σε κακώσεις πυελού κοιλίας που προκλήθηκαν από το αυτοκίνητο, το οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, πέρασε πάνω από το σώμα του 28χρονου. Κατά την ίδια έκθεση, οι άλλες κακώσεις που εντόπισε η ιατροδικαστής δεν ήταν θανατηφόρες.

Στο μεταξύ, η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου αφέθηκε ελεύθερη αφού προηγουμένως ασκήθηκε δίωξη εις βάρος της για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου, σε βαθμό πλημμελήματος και οι δύο πράξεις. Ο εισαγγελέας διαχώρισε τη δικογραφία για την περίπτωση της γυναίκας, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα της τροχαίας για τις ακριβείς συνθήκες της παράσυρσης.


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Grateful Dead – Μπομπ Γουίρ: Πέθανε ο συνιδρυτής του συγκροτήματος23:59Bloomberg: Βρετανία και Γερμανία συζητούν την ενίσχυση της στρατιωτικής τους παρουσίας στη Γροιλανδία23:47Αγρίνιο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ η σπείρα που είχε ξαφρίσει έξι σπίτια 23:35Ποδαρικό στο 2026 με "τρίποντο" ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανσερραϊκό23:21Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους23:07Θήβα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες22:53Missing Alert για την εξαφάνιση 59χρονου22:39Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διόροφο σπίτι στον Λαγκαδά - Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο22:25ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: Πήρε όλα τα λεφτά… με καρέ του Νους22:11Ο Άρης έριξε την ΑΕΚ από το "ρετιρέ" 21:57Κακοκαιρία – σχολεία: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τη Δευτέρα21:43Θεσσαλονίκη: "Δώρα ζωής" από 64χρονο που νοσηλευόταν στο Παπανικολάου21:29Κρήτη: Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου για σωρεία αδικημάτων21:15Και με τη... βούλα στη Γκρέμιο ο Τετέ 21:01Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου20:47Ant1 Sports: Με νίκες συνέχισαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ20:33Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:19Διπλό θα είναι τελικά το ραντεβού της Τρίτης με τους αγροτοκτηνοτρόφους στο Μέγαρο Μαξίμου20:05Δήμος Αθηναίων – Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα για τους ευάλωτους πολίτες19:51Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός 19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο