LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 08 Ιανουαρίου 2020 23:31

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο Άρης

Με γκολ του Ιντέγε, οι "κίτρινοι" πέρασαν νικηφόρα από το «Ξάνθη Arena» αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 


ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ

Με γκολ του Ιντέγε Μπράουν, ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το «Ξάνθη Arena» αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα πάντα, ωστόσο, θα κριθούν την επόμενη Τρίτη (14/1, 19:30), στον επαναληπτικό του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Γιώργος Παράσχος έκανε έξι αλλαγές σε σχέση με τους 11 που επικράτησαν 2-1 της Λάρισας ενώ ο Μίχαελ Ένινγκ, από την άλλη, επέλεξε την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο στο 4-2 επί του ΠΑΟΚ.

Η ομοιογένεια βοήθησε τους "κίτρινους" που απείλησαν δις με τον Λούκας Σάσα και, κυρίως, στη φάση του 11΄: ο Βίτορ Μπέντο πραγματοποίησε διπλή επέμβαση, αρχικά σε απευθείας φάουλ του Χαβιέ Ματίγια κι εν συνεχεία στο σουτ του Μιχάλι Κόρχουτ! Στο 18' η πίεση απέδωσε καρπούς καθώς ο Άρης άνοιξε το σκορ: ο Γιάννης Φετφατζίδης βρήκε τον Ντάνιελ Λάρσον, ο Σουηδός έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Μπράουν Ιντέγε έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Μπέντο για το 0-1! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο ευκαιρίες δε δημιούργησαν, πλην ενός σουτ του Λεάντρο Σόσα στο 41' το οποίο, ωστόσο, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Χουλιάν Κουέστα.

Ανάλογο ήταν και το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι "κίτρινοι" ήταν πιο δραστήριοι και έφτασαν σε διάστημα δύο λεπτών σε δυο περιπτώσεις κοντά σε ένα δεύτερο γκολ. Στο 66', έπειτα από ωραίο συνδυασμό, ο Κόρχουτ έκανε τη σέντρα για τον Φετφατζίδη που έπιασε το μονοκόμματο σουτ, ωστόσο στην αριστερή γωνιά του ο Μπέντο έδιωξε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του οποίου, ο Γιώργος Δεληζήσης, έπειτα από την κεφαλιά-πάσα του Φραν Βέλεθ, δε βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε, στέλνοντάς την εκτός εστίας.

Ο Μπέντο είπε "όχι" και σε σουτ του Φετφατζίδη στο 73' ενώ στο 87' κι έπειτα από γύρισμα του Λίντσεϊ Ρόουζ, ο Φιορίν Ντουρμισάι απέτυχε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Μπέντο. Το έκανε ο Ντάνιελ Μαντσίνι στο 89' μετά από υπέροχη ενέργεια του "Φέτφα", ωστόσο το γκολ του Αργεντινού ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στην αντεπίθεση, ο Ζορντάν Φοσέ σπατάλησε τη σημαντικότερη ευκαιρία της Ξάνθης, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

Κίτρινες: Λισγάρας, Τζουρίτσκοβιτς

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Μπέντο, Τέρκι, Λισγάρας, Καμαρά, Μπαριέντος (72' Κοβάσεβιτς), Μουλέν (58' Ντε Αμορίμ), Σόσα, Καρασαλίδης, Κασάδο (72' Φοσέ), Τζουρίτσκοβιτς, Κάστρο.

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα (69' Μαντσίνι), Φετφατζίδης, Λάρσον (59' Ντουρμισάι), Ιντέγε (81' Μπα).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας. Οι ισχυρές καταιγίδες προκάλεσαν πλημμύρες σε περιοχές της Θεσσαλίας. Που καταγράφονται χιονοπτώσεις.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδιαΣήμερα 07:52 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, υποβάθμισε την επίθεση στην Ισφαχάν, ενώ δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στο Ισραήλ. Τι ανέφερε για πιιθανά αντίποινα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:44Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο