LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 04 Ιανουαρίου 2020 10:50 | Ανανέωση: 04 Ιανουαρίου 2020 10:50

ΥΠΕΘΑ: καρέ καρέ η επιχείρηση διανομής τροφίμων στην Κίναρο (βίντεο)

Στη δημοσιότητα έδωσε το ΥΠΕΘΑ το βίντεο με την επιχείρηση διανομής τροφίμων και αποκατάστασης του ηλεκτρικού ρεύματος στην Κίναρο.

ΥΠΕΘΑ - Κίναρος - Τρόφιμα

Του Χρήστου Μαζανίτη

Στο πλευρό της κυρά Ρηνιώς, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Ένα 24ωρο μετά την κινητοποίηση για την μοναδική κάτοικο της Κινάρου, με Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας το νησί προσέγγισε και δεύτερο ελικόπτερο, αυτή τη φορά του Πολεμικού Ναυτικού.

Στις εικόνες που δίνει στην δημοσιότητα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, φαίνεται πώς το πλήρωμα του ελικοπτέρου προσεγγίζει το νησί και δίνει την βοήθεια στην 76χρονη. Η ίδια μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Γρηγοριάδη επισημαίνοντας ότι οι δυσκολίες δεν κάμπτουν το ηθικό της.

Το μήνυμα που στέλνει το υπουργείο είναι ότι η κυρά Ρηνιώ «Είναι η μάνας μας» ενώ για τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού είναι μία εμβληματική φυσιογνωμία αφού φροντίζει το μνημείο των τριών πεσόντων ηρώων που έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό δυστύχημα το 2016.

Η Κίναρος από το 2000 έχει μία μόνιμη κάτοικο και οι προμήθειες με τα απαραίτητα φτάνουν στο νησί με σκάφος από την Αμοργό κάθε εβδομάδα ενώ σε περιόδους κακοκαιρίας μπορεί να κάνει και 20 ημέρες.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο