LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 30 Δεκεμβρίου 2019 11:38 | Ανανέωση: 30 Δεκεμβρίου 2019 11:57

Μητσοτάκης στην παρουσίαση της ΔΙ.ΑΣ.: Οι γειτονιές μας θα έχουν μεγαλύτερη προστασία

Μήνυμα για την ασφάλεια των πολιτών του Λεκανοπεδίου έστειλε ο Πρωθυπουργός κατά την παρουσίαση της νέας ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ - ΕΛ.ΑΣ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - Μητσοτάκης - Χρυσοχοϊδης

Την κυβερνητική απόφαση για ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, με άμεσα, απτά αποτελέσματα στην ασφάλεια των πολιτών, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρουσίαση της νέας ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μαρκόπουλο.

Οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου θα βλέπουν πια μια περιπολία δίπλα τους, σημείωσε εμφατικά ο πρωθυπουργός, παρουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Αστυνομίας, γιατί, συνέχισε, στο δρόμο πρέπει να βρίσκεται ο αστυνομικός, και όχι στα γραφεία, στο δρόμο απέναντι στη μικρή και μεγάλη καθημερινή ανομία, επαναφέροντας έτσι το αίσθημα ασφάλειας. Οι γειτονιές μας θα έχουν μεγαλύτερη προστασία σε λίγο καιρό, ήταν μια άλλη φράση-κλειδί του χαιρετισμού του Κυρ. Μητσοτάκη.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ - ΕΛ.ΑΣ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - Μητσοτάκης - Χρυσοχοϊδης

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης επικαλέστηκε την εντολή που πήρε στις πρόσφατες εκλογές, με τον ελληνικό λαό να του ζητά τρία πράγματα:

-Λιγότερους φόρους

-Νέες επενδύσεις και δουλειές

-Περισσότερη ασφάλεια

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ - ΕΛ.ΑΣ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - Μητσοτάκης - Χρυσοχοϊδης

Ό,τι είπαμε, το κάνουμε πράξη, επέμεινε ο πρωθυπουργός εστιάζοντας στο γεγονός ότι μία από τις πρώτες προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης ήταν η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της αστυνομίας και ο εκσυγχρονισμός των μέσων που διαθέτει: αναφέρθηκε, έτσι, στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού για πρόσληψη προσωπικού, επίσης στην προμήθεια 450 περιπολικών, αλεξίσφαιρων γιλέκων, ασυρμάτων κ.ο.κ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ - ΕΛ.ΑΣ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - Μητσοτάκης - Χρυσοχοϊδης

Στο χαιρετισμό του ο πρωθυπουργός ξεκίνησε από τη διαπίστωση ότι όταν οι υπόλοιποι Έλληνες ζουν την εορταστική θαλπωρή, οι αστυνομικοί είναι πάντα παρόντες, όποτε και όπου τους χρειαστεί ο πολίτης, αφορμή δε, της σημερινής εκδήλωσης είναι η ολοκλήρωση της εκπαίδευσης 1.500 νέων ειδικών φρουρών.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ - ΕΛ.ΑΣ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - Μητσοτάκης - Χρυσοχοϊδης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ - ΕΛ.ΑΣ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - Μητσοτάκης - Χρυσοχοϊδης

Με αφορμή όμως το ότι η ομάδα «Δίας» είναι το «πρόσωπο» της αστυνομίας στην κοινωνία, τόνισε ότι το «πρόσωπο» αυτό επιβάλλεται να είναι οικείο και ανθρώπινο, αυστηρό όταν πρέπει αλλά και δυναμικό μόνο όταν το απαιτεί το δημόσιο συμφέρον και το δίκαιο του αδύναμου.

ΚΙΝΑΛ: Χρειάστηκαν 10 χρόνια για να αναγνωρίσει η ΝΔ τον σημαντικό ρόλο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ανακοίνωση με αιχμές κατά του της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ο Τομέας Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού στην παρουσίαση της νέας Ομάδας ΔΙΑΣ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«10 χρόνια χρειάστηκαν για να αναγνωρίσει -σε ανώτατο επίπεδο- η Νέα Δημοκρατία τον σημαντικό ρόλο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που για πρώτη φορά στη χώρα μας, το 2010, σχεδίασε και υλοποίησε η δημοκρατική παράταξη.

Ελπίζουν να μην χρειαστούν άλλα 10 χρόνια στη Νέα Δημοκρατία για να καταλάβει ότι:

• αφενός, ότι ο ρόλος του αστυνομικού είναι δίπλα στους πολίτες ώστε να εμπεδώνεται το αίσθημα ασφάλειας, στο πλαίσιο πάντα της συνταγματικής τάξης,
• αφετέρου, πως δεν πρέπει η συγκέντρωση αστυνομικού προσωπικού να επικεντρώνεται μόνο σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και περιοχές της χώρας, δεδομένου ότι οι ανάγκες προστασίας του πολίτη δεν περιορίζονται μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Τέλος, οφείλουμε να μην παραλείψουμε να ευχηθούμε καλό έργο στους νέους ειδικούς φρουρούς και μια άξια θητεία στο πλαίσιο καταπολέμησης της εγκληματικότητας και υπεράσπισης των δημοκρατικών θεσμών».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓαλλία: Άντρας απειλεί να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)Σήμερα 15:26 | Ειδήσεις

Οι αρχές της χώρας αναφέρουν ότι οι δυνάμεις της βρίσκονται στο σημείο και ζήτησε από τον κόσμο να αποφύγει την ευρύτερη περιοχή.

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζιΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Που και πότε θα κάνουν αρχικά την εμφάνιση τους τα έντονα δαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλεί να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο