LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Δεκεμβρίου 2019 22:50

Euroleague: αυτόχειρας η Φενέρ, σπουδαία νίκη για τον Ερυθρό Αστέρα

Εξαιρετική απόδοση και δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Σάκοτα. Ακόμη μια κακή εμφάνιση για την ομάδα του Ομπράντοβιτς.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ - EUROLEAGUE

Η Φενερμπαχτσέ «πλήρωσε» τις τάσεις... αυτοχειρίας της, «βλέποντας» την ίδια στιγμή τη Βαλένθια να ολοκληρώνει την έκπληξή της 16ης αγωνιστικής, περνώντας νικηφόρα από την Κωνσταντινούπολη. Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν με 100-98 στην παράταση (84-84κ.α.) της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, υποχρεώνοντας τους Τούρκους στην τέταρτη διαδοχική ήττα τους, δεύτερη στο «σπίτι» τους και ενδέκατη στο σύνολο! Στο 7-9 βρίσκονται πλέον οι Ισπανοί, οι οποίοι παραμένουν στη διεκδίκηση μίας θέσης στην οκτάδα.

Μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση στην κανονική διάρκεια, η Βαλένθια βρέθηκε μία... ανάσα από τη νίκη, όταν ο Αμπάλντε πήρε το ριμπάουντ, μετά από άστοχο τρίποντο του Λόιντ, και ευστοχώντας κοντά στο καλάθι έγραψε το 84-82. Ωστόσο, η επίθεση που σχεδίασε ο Ομπράντοβιτς με 0.4΄΄ να απομένουν, ζητώντας χαρακτηριστικά: «one shot», εισακούστηκε και ο Ντε Κολό έστειλε το παιχνίδι στο επιπλέον πεντάλεπτο. Στην παράταση, η Φενέρ βρέθηκε στο +5 (98-93 με 38΄΄ να απομένουν για τη λήξη), αλλά η Βαλένθια με σερί 0-7(!) «άρπαξε» το «διπλό», καθώς ο Ντε Κολό αστόχησε στο νικητήριο τρίποντο.

Πρώτος σκόρερ των νικητών, με ρεκόρ καριέρας σε πόντους (30) και ριμπάουντ (12), ο Μπόγιαν Ντούμπλεβιτς, τη στιγμή που οι 31 πόντοι του Νάντο Ντε Κολό δεν ήταν αρκετοί... Ο Κώστας Σλούκας έμεινε για 37 λεπτά στο παρκέ με απολογισμό 10 πόντους (0/4 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

ΖΕΝΙΤ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - EUROLEAGUE

Σπουδαίο «διπλό» για Ερυθρό Αστέρα 

Το τρίτο εφετινό ευρωπαϊκό «διπλό», πανηγύρισε ο Ερυθρός Αστέρας, βελτιώνοντας -με τη δεύτερη διαδοχική νίκη - σε 7-9 το ρεκόρ του και παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από την οκτάδα της Euroleague. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα πέρασε νικηφόρα με 65-58 από την Ρωσία, απέναντι στη Ζενίτ, για την 16η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, υποχρεώνοντας τους Ρώσους στη δωδέκατη ήττα τους.

Η άμυνά του δευτέρου ημιχρόνου και κυρίως αυτή του τρίτου δεκαλέπτου, όταν κράτησε τη Ζενίτ στους 7 πόντους, έβαλε τις βάσεις της επιτυχίας για τους Σέρβους, οι οποίοι με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπάρον στην επίθεση δεν... αγχώθηκαν μέχρι το τελικό 65-58.

Ο Αμερικανός γκαρντ τελείωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους, έχοντας στατιστικά για σεμινάριο (4/4δ., 5/6τρ., 3/4β.), προσθέτοντας στην σπουδαία εμφάνιση του 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 6 κερδισμένα φάουλ και μόλις 1 λάθος σε 27 λεπτά συμμετοχής. Από τη Ζενίτ ξεχώρισε Όστιν Χόλινς με 14 πόντους.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις ΕυρωεκλογέςΣήμερα 16:19 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο πρθυπουργός στους κατοίκους των βορείων προαστίων για την κυβερνητική πολιτική σε προσφυγικό, συμπόρευση με την Εκκλησία και άλλα ζητήματα.

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακαΣήμερα 15:15 | Τοπικά Νέα

Αστυνομικοί, μετά από το ένταλμα σύλληψης, αναζητούν τον άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους

Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μαςΣήμερα 15:03 | Ειδήσεις

"Καμπανάκι" για την αγροτική παραγωγή και την ΚΑΠ έκρουσε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για αποτυχίες και "πράσινες" υπερβολές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59Μητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις Ευρωεκλογές16:45Διαρροές email - ΥΠΕΣ: Παραδόθηκε το πόρισμα στις Αρχές16:32Πύργος: Γιατρός κατήγγειλε βιαιοπραγία από συνάδελφό της16:18“Ράδιο Αρβύλα”: Κυρίαρχοι στην τηλεθέαση και την 17η σεζόν16:04Φραγκογιάννης: Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με Ακτσαμπάρ15:50Εξάρχεια: Ναρκωτικά και όπλο εντοπίστηκαν σε καφετέρια (εικόνες)15:44Ικαρία - Κασσελάκης: Μόνιμοι υγειονομικοί με 13ο και 14ο μισθό15:30Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα15:16Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μας15:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)14:49Ελεύθεροι επαγγελματίες - ΑΑΔΕ: ο μέσος τζίρος που δηλώνουν οι ατομικές επιχειρήσεις14:35ΑΑΔΕ – Πειραιάς: Εντοπίστηκαν δεκάδες χιλιάδες φιάλες αλκοόλ σε παραποιημένες συσκευασίες14:22Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ: Σύγχυση από δηλώσεις του Κίρμπι14:08“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο13:54Μητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενή13:41Ηράκλειο: 25χρονος επιχείρησε να βιάσει ανήλικη μέσα στο σπίτι της13:28ΗΠΑ - TikTok: “Θα δώσουμε μάχη στα δικαστήρια”13:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: οι προβλέψεις του τριημέρου (βίντεο)13:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο