LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 27 Δεκεμβρίου 2019 21:25

Μακάβριο εύρημα: τα λείψανα ενός άνδρα βρέθηκαν στο στομάχι καρχαρία

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ανήκουν σε έναν 70χρονο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από δύο εβδομάδες.

καρχαρίας τίγρης

Ανθρώπινα λείψανα, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ανήκουν σε έναν 70χρονο άνδρα, βρέθηκαν στο στομάχι ενός καρχαρία-τίγρη που αλιεύτηκε στα ανοιχτά του Σεντ-Λε, στα δυτικά του γαλλικού νησιού Λα Ρεϊνιόν, στον Ινδικό Ωκεανό.

Ο αρσενικός καρχαρίας, μήκους 3,5 μέτρων, αλιεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα εξετάστηκε από επιστήμονες του Κέντρου Ασφαλείας Καρχαριών (CSR). Σύμφωνα με μια πηγή, στο στομάχι του βρέθηκαν δύο μπράτσα και μια αλυσίδα ρολογιού.

Συγγενείς του 70χρονου, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 12 Δεκεμβρίου ενώ έκανε καγιάκ στη λιμνοθάλασσα Σαλίν, αναγνώρισαν την αλυσίδα.

Στο στάδιο αυτό δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί αν ο άτυχος άνδρας πνίγηκε ή αν τον σκότωσε ο καρχαρίας.

Μια παρόμοια μακάβρια ανακάλυψη έγινε στις 6 Νοεμβρίου, όταν βρέθηκε ένα χέρι στο στομάχι ενός καρχαρία-τίγρη που αλιεύτηκε στα ανοιχτά του Σεν-Ζιλ. Από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ήταν τα λείψανα ενός Σκωτσέζου τουρίστα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ενώ έκανε μπάνιο στη λιμνοθάλασσα Ερμιτάζ.

Από τις αρχές του έτους, δύο άνθρωποι - ένας ψαράς και ένας σέρφερ - έχουν σκοτωθεί στη Λα Ρεϊνιόν από επιθέσεις καρχαριών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο