LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Δεκεμβρίου 2019 18:14

Η συγκινητική εξομολόγηση του Μπράντον Ντέιβις για τη μάνα που δε γνώρισε ποτέ

Η βιολογική του μητέρα ήταν μόλις 16 ετών όταν τον έφερε στον κόσμο…

Μπράντον Ντέιβις - φωτό μωρού - Μπαρτσελόνα

Σε μία αποκάλυψη αναφορικά στην προσωπική ζωή του προχώρησε ο Μπράντον Ντέιβις. Ο σέντερ της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως δεν γνώρισε ποτέ τη βιολογική μητέρα του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα των “μπλαουγκράνα”. «Η γυναίκα που με υιοθέτησε, έχει άλλα δύο παιδιά, που είναι από την Ινδία, κι έχουν ύψος 1,50μ. και 1,70μ.» ανέφερε ο 28χρονος Αμερικανός σέντερ, εξηγώντας πως η μητέρα του ήταν 16 χρόνων όταν τον γέννησε και εκείνος 2 ημερών όταν δόθηκε για υιοθεσία.

Συγκεκριμένα, ο Μπράντον Ντέιβις επεσήμανε: «Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν και τόσο εύκολα. Η πάλη ξεκίνησε νωρίς, γεννήθηκα στη Φιλαδέλφεια και όταν ήμουν δύο ημερών, η βιολογική μου μητέρα, η οποία ήταν 16, με έδωσε για υιοθεσία. Δεν την γνώρισα ποτέ, δεν έμαθα τίποτα για εκείνη, ξέρω μόνο το όνομά της. Παρ’ όλα αυτά, έκανε το καλύτερο για εμένα. Η Λίντα Κάθλιν που με υιοθέτησε είναι μια super woman, μου έδωσε τα πάντα, σε εμένα και στους δύο αδελφούς μου, τους οποίους επίσης υιοθέτησε. Ταξίδεψε από τη Γιούτα στη Φιλαδέλφεια για τη διαδικασία και στη συνέχεια γύρισε στο Πρόβο, περίπου 80 μίλια νότια του Σολτ Λέικ Σίτι. Εκεί έζησα τα παιδικά μου χρόνια. Έναν χρόνο πριν υιοθετήσει εμένα, υιοθέτησε ένα άλλο παιδί, τον Στίβεν που όμως πέθανε. Πίστευε ότι η οικογένειά της δεν είχε ολοκληρωθεί, δεν τα παράτησε ποτέ. Τα αδέλφια μου είναι από την Ινδία, οι οικογενειακές μας φωτογραφίες είναι αστείες, γιατί εγώ έχω ύψος 2,08μ. και εκείνα είναι 1,70μ. και 1,50μ. Πάντα μας κοιτάζουν στον δρόμο, όμως τα αγαπώ. Μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί τους, να μιλάμε, χωρίς να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη ΠαρασκευήΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ουρές σχηματίζουν οι Αθηναίοι σε κάθε σημείο διαφυγής του από την πρωτεύουσα.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΧθες 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πέλλα: Φωτιά σε μαντρί έκαψε ζωντανά δεκάδες πρόβατα12:05Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα09:10Μεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτων08:57“FindDoctors” - Αιματολογικές εξετάσεις: H πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού08:43Μάτι: Από την αρχή08:30Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:16Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολλοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)08:03Εορτολόγιο - 3 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο