LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 24 Δεκεμβρίου 2019 14:48

ΣΥΡΙΖΑ: οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι “μπούχτισαν” από τις απάτες του Μητσοτάκη

Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση με αφορμή τις δηλώσεις Σταϊκούρα και Πέτσα για 13η σύνταξη και κατώτατο μισθό.

ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ - Γραφεία - ΣΥΡΙΖΑ

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση του, επισημαίνει ότι «οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι “μπούχτισαν” από τις απάτες του κ. Μητσοτάκη»

Όπως υποστηρίζει η Κουμουνδούρου, «ο κ. Σταϊκούρας και ο κ. Πέτσας ευχήθηκαν χρόνια πολλά στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους για τα Χριστούγεννα, αποκαλύπτοντας με περίσσιο θράσος ακόμα μία απάτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μετά και το φιάσκο με το κοινωνικό μέρισμα.

Ο μεν κ. Σταϊκούρας είπε ότι μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να υποσχόταν αύξηση του κατώτατου μισθού σε ποσοστό διπλάσιο της ανάπτυξης κάθε χρόνο, αλλά τελικά δεν θα το κάνει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τον αύξησε 11% το 2019, άρα καλύφθηκε η υπόσχεσή του για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια!

Ο δε κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε ανύπαρκτη και «προεκλογικό επίδομα» τη μόνιμη 13η σύνταξη που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και αναγκάστηκε να ψηφίσει μέχρι και η ΝΔ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως η κυβέρνηση σκοπεύει να την καταργήσει.

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των εργαζόμενων και των συνταξιούχων... ξεχείλισε από τα δώρα του κ. Μητσοτάκη. Τρομάζουμε στην ιδέα τι θα σκεφθεί να τους κάνει για την Πρωτοχρονιά».

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενη στις αλλαγές που έγιναν από τη ΝΔ στους διοικητές των νοσοκομείων, επισημαίνουν ότι «ο κ. Μητσοτάκης μετά τον 82χρονο που έκανε διοικητή σαν αντάλλαγμα για τις 1000 ψήφους που του έφερε στα Τρίκαλα, υποχρεώθηκε παραμονή Χριστουγέννων να αλλάξει ακόμα 13 διοικητές νοσοκομείων πριν καν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι του διορισμού τους. Η πολιτική των ατελείωτων ρουσφετιών σε συγγενείς, αποτυχημένους πολιτευτές και κομματικά στελέχη της ΝΔ καταλήγει σε ένα πρωτοφανές επιτελικό φιάσκο».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ξάνθη: Τρία άτομα απανθρακώθηκαν μετά από σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ13:52Το WhatsApp ανακοίνωσε ότι η Μόσχα επιχειρεί να το μπλοκάρει13:38Χαλκιδική: Απολογούνται οι πέντε 17χρονοι για την επίθεση σε δύο 15χρονους στη Νέα Ποτίδαια13:24Γιώργος Μαζωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο - "Όλα καλά", είπε (βίντεο)13:09Δολοφονία στο Χαλάνδρι: 28χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 47χρονη σύντροφό του στην είσοδο πολυκατοικίας 12:54Γουδί: Ανετράπη ασθενοφόρο - Μετέφερε ασθενή12:39Χαλάνδρι: Συνελήφθη ο δολοφόνος της 47χρονης12:25Δολοφονήθηκε γυναίκα στο Χαλάνδρι: Άνδρας την κυνήγησε με μαχαίρι12:10Φωτιά στην Πάτρα: Απολογείται ενώπιον του ανακριτή ο 25χρονος11:55Στη Χίο ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Ο παράδεισος που μας χάρισε ο Θεός μετατρέπεται σε κόλαση11:40Προϋπολογισμός: Μία "ανάσα" από τα 8 δις το πρωτογενές πλεόνασμα στο 7μηνο 11:22Η Μόσχα εγκρίνει τις δηλώσεις Τραμπ11:07Αγρίνιο: Παραμένει στο νοσοκομείο η ανήλικη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε πάρτι 10:51Ήρα: Η χαριτωμένη σκυλίτσα ναυαγοσώστρια (βίντεο)10:36Δευτέρα 18 Αυγούστου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:20ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου10:20Ένας Έλληνας και ένας Τούρκος ένωσαν τις δυνάμεις τους και άνοιξαν καφέ στην Κωνσταντινούπολη10:03Στα δικαστήρια η χήρα του Έλβις Πρίσλεϊ - Κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της09:47ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως τις 22 Αυγούστου09:31O κυκλώνας Έριν απειλεί τις Μπαχάμες – Ποιες άλλες περιοχές θα σαρώσει09:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο