LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 24 Δεκεμβρίου 2019 09:43

Πελάτες εμπορικού κέντρου ποδοπατήθηκαν για να κερδίσουν δωροεπιταγές! (εικόνες)

Πέντε άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, οι τρεις εξ αυτών με σοβαρά τραύματα, στο κυνήγι των μπαλονιών με τις δωροεπιταγές.

Σίδνεϊ - ατύχημα - μπαλόνια με δωροεπιταγές

Πέντε άνθρωποι χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο αφού ποδοπατήθηκαν όταν σε εκδήλωση εμπορικού κέντρου στο Σίδνεϊ οι υπεύθυνοι έριξαν μπαλόνια γεμάτα με δωροεπιταγές.

Εικόνες από βίντεο δείχνουν ανθρώπους στο εμπορικό κέντρο Westfield Parramatta να διαγκωνίζονται για να αρπάξουν ένα από τα χρυσά, ασημένια και λευκά μπαλόνια μέσα στα οποία είχαν τοποθετηθεί δωροεπιταγές. Καθώς το πλήθος έσπευσε να πιάσει τα μπαλόνια αρκετοί άνθρωποι βρέθηκαν στο έδαφος, ανάμεσά τους και ένας ντυμένος Άγιος Βασίλης.

Ο Τζόναθαν Νοτ, που τράβηξε το βίντεο, δήλωσε ότι ανησύχησε πως κάποιοι θα τραυματιστούν την ώρα που συγκεντρωνόταν το πλήθος.

«Δεν έμοιαζε μια ασφαλής περιοχή για ένα τόσο μεγάλο πλήθος που πολεμά να πιάσει ένα μπαλόνι», επεσήμανε.

Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα και δόθηκαν πρώτες βοήθειες σε 12 ανθρώπους. Τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο.

«Τρεις από τους ασθενείς είχαν πιο σοβαρά προβλήματα, όπως τραύματα στο στήθος, τον λαιμό, πόνο στη μέση καθώς και ναυτία», ανακοίνωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας ασθενοφόρων της Νέας Νότιας Ουαλίας Φιλ Τέμπλεμαν.

Η εταιρεία Scentre, στην οποία ανήκει η αλυσίδα εμπορικών καταστημάτων Westfield της Αυστραλίας, ανακοίνωσε ότι ερευνά το συμβάν.

«Η ασφάλεια των πελατών μας, των εμπορικών μας συνεργατών και των ανθρώπων αποτελεί προτεραιότητα», τόνισε εκπρόσωπος της εταιρείας.

«Η ομάδα μας έδρασε άμεσα για να υποστηρίξει τους πελάτες μας, να επικοινωνήσει με τις αρχές και να καταστήσει ασφαλή την περιοχή. Η ομάδα μας εξακολουθεί να έχει άμεση επικοινωνία με τους πελάτες που επηρεάστηκαν», πρόσθεσε.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον ΜπάιντενΣήμερα 17:58 | Ειδήσεις

Ποιος ο λόγος που ο Τούρκος Πρόεδρος ανέβαλε την επίσκεψή του στον Λευκό οίκο και την συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν.

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μαςΣήμερα 15:03 | Ειδήσεις

"Καμπανάκι" για την αγροτική παραγωγή και την ΚΑΠ έκρουσε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για αποτυχίες και "πράσινες" υπερβολές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52Σκυλακάκης: Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να σου γκρεμίσουν το αυθαίρετο 17:39Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59Μητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις Ευρωεκλογές16:45Διαρροές email - ΥΠΕΣ: Παραδόθηκε το πόρισμα στις Αρχές16:32Πύργος: Γιατρός κατήγγειλε βιαιοπραγία από συνάδελφό της16:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο