LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 21 Δεκεμβρίου 2019 07:17

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τις πλανητικές όψεις του Σαββατοκύριακου; Τι θα πρέπει να προσέξετε;

Ζώδια

Προετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τη μέρα των Χριστουγέννων και ξεχυνόμαστε στους δρόμους για να ζήσουμε την εορταστική ατμόσφαιρα, όσοι βέβαια δεν έχουν να αντιμετωπίσουν πιθανές προσωπικές δυσκολίες.

Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί είναι γεμάτο εναλλαγές και πολλές πλανητικές επαφές, με αυτές τις Κυριακής να είναι άκρως ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές.

Το Σάββατο λοιπόν, ως το μεσημέρι η Σελήνη στον Ζυγό θα εναρμονιστεί με τον Ήλιο στον Τοξότη, ανοίγοντας τη μέρα με κέφι, ζωντάνια και αισιοδοξία.

Στις 3.00 το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και ως αργά το απόγευμα κοντράρεται με την Αφροδίτη και τον Ουρανό.

Τις ώρες αυτές πεισμώνουμε, γινόμαστε αδιάλλακτοι και έχουμε ξαφνικά ξεσπάσματα χωρίς να λέμε τι μας ενοχλεί και τι πραγματικά επιθυμούμε.

Το βράδυ, η αρμονική όψη με τον Δία, μας χαρίζει ένα όμορφο Σαββατόβραδο, με ενδιαφέρουσες συναντήσεις, επαφές και ανταλλαγές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τις πλανητικές όψεις;

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, τρώγονται με τα ρούχα τους, αλλά το βράδυ, αποζημιώνονται και ηρεμούν.

Την Κυριακή, ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στο ζώδιο, ενώ έχουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο την κόντρα της Αφροδίτης με τον Ουρανό και την αρμονική όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα.

Την πρώτη επιρροή τη γευτήκαμε έντονα από χθες και σήμερα συνεχίζει να μας κρατάει ανικανοποίητους και με την επιθυμία να συμβεί κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό.

Είναι πολύ πιθανό αυτή η Κυριακή να είναι για πολλούς αλησμόνητη, εφόσον Άρης και Ποσειδώνας φροντίζουν να μας ταξιδέψουν, περιπλανώντας μας σε παραμυθένιες αποδράσεις, έντονα ερωτικές στιγμές και δημιουργικές ενασχολήσεις, που ως το βράδυ, ενισχύονται και από την αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα.

Σκορπιοί, Ιχθείς και Καρκίνοι, είναι οι επιλεγμένοι για να απολαύσουν μια ιδιαίτερη μέρα, που αγγίζει βαθιές συναισθηματικές χορδές.

Να θυμάμαι: Η ελεύθερη πρόσβαση στις μικρές καθημερινές χαρές, είναι από τις πιο όμορφες ανοιχτές πόρτες της ζωής.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίουΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησίΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Η Άρτεμις βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποπλάνησης του Ιάσονα (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο