LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 20 Δεκεμβρίου 2019 22:14

“Κάνε την αγάπη, πράξη” για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ (εικόνες)

Ο ΑΝΤ1 και φέτος τα Χριστούγεννα στηρίζει τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με αναπηρία, ώστε να συνεχίσουν τις θεραπείες τους.

ΑΝΤ1 - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ - ΠΑΙΔΙΑ - ΕΛΕΠΑΠ 

Για κάποια παιδιά, ακόμη και η πιο μικρή κίνηση δεν είναι αυτονόητη. Αυτός είναι ο λόγος που φέτος τα Χριστούγεννα, μέσα από την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1, «Κάνε την αγάπη πράξη», βοηθάμε τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με αναπηρία να συνεχίσουν τις θεραπείες τους!

Ο ΑΝΤ1 πάντα ευαισθητοποιημένος σε θέματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, αναλαμβάνει εμπράκτως να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. 

Από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου μπορείτε και εσείς να γίνετε μέρος της αλυσίδας προσφοράς του ΑΝΤ1, καλώντας από σταθερό (Χρέωση €2,60 ανά κλήση) ή κινητό (Χρέωση €2,48 ανά κλήση, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής  12%,15%,18% ή 20%, βάσει λογαριασμού) ή στέλνοντας με SMS (χρέωση €2,48 ανά SMS πλέον τέλους συνδρομητών κινητής  12%,15%,18% ή 20%, βάσει λογαριασμού) τη λέξη ΕΛΕΠΑΠ στο 19811, προσφέροντας ακόμη περισσότερη αγάπη στα παιδιά που την έχουν ανάγκη.

Τις γιορτινές αυτές μέρες ας δείξουμε τη στήριξή μας σε ένα «Γενναίο Παιδί» και ας το βοηθήσουμε να κάνει μικρά ή μεγάλα «Βήματα Ζωής».

Γιατί εσείς και εμείς μπορούμε να κάνουμε μαζί την αγάπη πράξη!ΑΝΤ1 - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ - ΠΑΙΔΙΑ - ΕΛΕΠΑΠ

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη, πράξη» 

Ο ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη πράξη», αναλαμβάνει εμπράκτως να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Κινητοποιείται και υποστηρίζει δράσεις, με στόχο να συμβάλλει στην ανάδειξη και στην επίλυση κοινωνικών προβλημάτων, έχοντας ως σημείο αναφοράς την προσφορά βοήθειας στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, με επίκεντρο το παιδί.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1, μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.antenna.gr/kanetinagapipraxi/

 ΑΝΤ1 - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ - ΠΑΙΔΙΑ - ΕΛΕΠΑΠ

Λίγα λόγια για την ΕΛΕΠΑΠ

Σκοπός της ΕΛΕΠΑΠ είναι να βοηθήσει βρέφη και παιδιά με αναπηρία, αλλά και τους ενήλικες ΑμεΑ, να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής». 

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Σήμερα λειτουργεί σε άριστα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, σε 6 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο).

Ο οργανισμός προσφέρει στα παιδιά με αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες θεραπευτικά προγράμματα, εκπαίδευση και ιατρική παρακολούθηση.

Οι άνθρωποι της ΕΛΕΠΑΠ στέκονται δίπλα στα παιδιά και τα βοηθούν  να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους, ώστε να επιτύχουν την κοινωνική και σχολική ένταξή τους στην τυπική εκπαίδευση - αξιοσημείωτο είναι ότι περίπου το 60% των παιδιών κάθε χρόνο, το καταφέρνουν.

Η ΕΛΕΠΑΠ, επίσης, φροντίζει να είναι δίπλα στις οικογένειες των Γενναίων Παιδιών της, σε κάθε τους βήμα, πλαισιώνοντάς τις και παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες. Με τη δική σας πράξη αγάπης, δίνετε στα Γενναία Παιδιά μας με αναπηρία, την ευκαιρία να συνεχίσουν τις θεραπείες τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.elepap.gr


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔασμοί Τραμπ - Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις (εικόνες)Σήμερα 10:48 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση στο Μέγαρο Μαξίμου με σκοπό τον καθορισμό της στάσης της χώρας απέναντι στους δασμούς που έχει επιβάλει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Τέμπη - Προανακριτική: Υπερψηφίστηκε το πόρισμα της ΝΔ, παραπέμπεται σε φυσικό δικαστή ο ΤριαντόπουλοςΣήμερα 12:46 | Ειδήσεις

Η Ολομέλεια της Βουλής θα κληθεί να αποφασίσει την Παρασκευή εάν θα παραπέμψει ή όχι τον κ. Τριαντόπουλο στο Δικαστικό Συμβούλιο

Σεξουαλική κακοποίηση - Χαλκίδα: Κοριτσάκι στο νοσοκομείο με κοπλική αιμορραγίαΣήμερα 12:33 | Ειδήσεις

Ο ιατροδικαστής ενημέρωσε προφορικά τους αστυνομικούς ότι διαπιστώθηκε η ύπαρξη κακώσεων, συμβατών με σεξουαλική κακοποίηση.

Πιστόλας στο Ant1news.gr: Γιατί οι ΗΠΑ θέλουν να αγοράσουν το TikTokΣήμερα 12:44 | Ειδήσεις

Γιατί η Ουάσιγκτον θέλει να μεταβιβάσει τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας στις ΗΠΑ σε μη Κινέζο αγοραστή. Ποιος είναι ο φόβος των ΗΠΑ και πώς πιστεύουν ότι μπορεί να βοηθήσει την κινεζική κυβέρνηση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πιστόλας στο Ant1news.gr: Γιατί οι ΗΠΑ θέλουν να αγοράσουν το TikTok 13:20Το Πρωινό - Μακρόν: Το δείπνο σε ελληνικό εστιατόριο, η Ελλάδα και η Μαρία Κάλλας (βίντεο) 13:07Τέμπη - Προανακριτική: Υπερψηφίστηκε το πόρισμα της ΝΔ, παραπέμπεται σε φυσικό δικαστή ο Τριαντόπουλος12:58Σεξουαλική κακοποίηση - Χαλκίδα: Κοριτσάκι στο νοσοκομείο με κοπλική αιμορραγία 12:44Παρτιζάν - ΑΕΚ: Σαν σήμερα δόθηκε ο αγώνας ειρήνης στο Βελιγράδι12:30Γέρακας: 2 συλλήψεις για απόπειρα διάρρηξης – Καταδίωξη με τραυματίες αστυνομικούς12:16Τραμπ κατά Ευρώπης: Θα υπάρξουν συνομιλίες μόνο αν μας πληρώνουν ετησίως ένα μεγάλο ποσό 12:03ΗΠΑ - Θανατική ποινή: Η κυβέρνηση Τραμπ θα την ζητά “κάθε φορά που είναι εφικτό”11:49Κυρανάκης: Απόλυση εργαζόμενων του ΟΣΕ με τρία σοβαρά σφάλματα11:35Νέα Σμύρνη: Ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε ζαχαροπλαστείο (βίντεο)11:22Τέμπη - Παπαδημητρίου: Θα ζητήσω να βγει η “πυρόσφαιρα” από το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ11:08Δασμοί Τραμπ - Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις (εικόνες)10:55ΝΔ: Η Αλεξάνδρα Σδούκου αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος10:41Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Η Σημασία της προαγωγής της υγείας και της πρόληψης της ασθένειας10:28Γιώργος Ευθυμίου: Ο νέος Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού10:15Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ο “σερ” του ελληνικού τραγουδιού10:02Γιατί οι Millennials κάνουν τόσες δουλειές;09:49Απεργία 9 Απριλίου: Πως θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ09:35Δασμοί: Η “βόμβα” του Μασκ09:22Τέμπη - Λακαφώσης: Το Πανεπιστήμιο της Γάνδης δεν έχει επισήμως διαφωνήσει με κάτι, αλλά... (βίντεο)09:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο