LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 20 Δεκεμβρίου 2019 17:11

Στο νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Δούκα του Εδιμβούργου, σύμφωνα με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Πρίγκιπας Φίλιππος - Βρετανία

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας, ο 98χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, μεταφέρθηκε σήμερα στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί προληπτικά σε θεραπεία για μια προϋπάρχουσα κατάσταση, έγινε γνωστό από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

"Ο Δούκας του Εδιμβούργου μετέβη από το Νόρφολκ σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Κινγκ Έντουαρντ στο Λονδίνο για παρακολούθηση και θεραπεία σε σχέση με μια προϋπάρχουσα κατάσταση" επισημαίνει το παλάτι, σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε.

"Η εισαγωγή του έγινε ως προληπτικό μέτρο, έπειτα από τις συστάσεις του γιατρού του" τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με μια πηγή από το παλάτι, δεν πρόκειται για μια επείγουσα εισαγωγή και ο πρίγκιπας μπόρεσε να περπατήσει στο νοσοκομείο.

Ο Φίλιππος αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή τον Αύγουστο του 2017, αν και έκτοτε περιστασιακά παρίσταται σε επίσημες εκδηλώσεις.

Πέρασε τα Χριστούγεννα του 2011 στο νοσοκομείο, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση καθαρισμού αρτηρίας της καρδιάς και δεν κατάφερε να παραστεί στους εορτασμούς για τα 60 χρόνια της συζύγου του στον θρόνο το 2012, καθώς νοσηλευόταν με λοίμωξη στην ουροδόχο κύστη.

Φέτος τον Ιανουάριο, βγήκε αλώβητος από ένα ατύχημα με τη Λαντ Ρόβερ του, η οποία αναποδογύρισε έπειτα από σύγκρουση με ένα άλλο όχημα. Υποχρεώθηκε να παραδώσει το δίπλωμά του, αφού η αστυνομία του έκανε συστάσεις καθώς οδηγούσε χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας, δύο ημέρες αργότερα.

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο