LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 19 Δεκεμβρίου 2019 23:04

“Αυτοκτόνησε” ο Παναθηναϊκός στο Τελ Αβίβ

“Πλήρωσε” τα πολλά χαμένα ριμπάουντ και… χάρισε τη νίκη στη Μακάμπι    

Μακάμπι - Παναθηναϊκός

Η... κατάρρευση του Παναθηναϊκού στα τελευταία έξι λεπτά της αναμέτρησης, δεν επέτρεψε στους «πράσινους» να «αλώσουν» το «σπίτι» της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ (8/8 εντός έδρας νίκες). Το «τριφύλλι», που είχε βρεθεί ακόμη και στο +18 (13-31), έπεσε με το τελικό 88-79 από την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, για την 15η αγωνιστική της Euroleague, χάνοντας την ευκαιρία να «ακουμπήσει» την τετράδα (σ.σ. έχει πλέον ρεκόρ 9-6). Στον αντίποδα, οι ισραηλινοί βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 11-4, «αγκαλιάζοντας» την προνομιούχο τέταρτη θέση.

Για 30 λεπτά η επίθεση του Παναθηναϊκού κάλυπτε την... ανισορροπία της ελληνικής ομάδας στα επιθετικά ριμπάουντ (8 έναντι 18 της Μακάμπι), αλλά στον... επίλογο του αγώνα η «πράσινη» διάρκεια πήγε... περίπατο, με τη «μισή» Μακάμπι (σ.σ. απουσίασαν οι τραυματίες Κάσπι, Μπλακ, ΝτιΜπαρτολομέο, Ουόλτερς) να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, να προσπερνά για πρώτη φορά στο 34΄ και στη συνέχεια να φτάνει απρόσκοπτα στη νίκη και την υπεράσπιση της έδρας της.

Πρώτος σκόρερ των νικητών και «εκτελεστής» των «πράσινων», ο Σκότι Ουίλμπεκιν με 23 πόντους, ενώ ο Τζόι Ντόρσεϊ τον ακολούθησε με 16 πόντους και 7 ασίστ. Σπουδαία εμφάνιση για τον Οθέλο Χάντερ στις ρακέτες, με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από τον Παναθηναϊκό δεν έφτανε η αποφασιστικότητα των ΝτεΣόν Τόμας (24π.) και Ιωάννη Παπαπέτρου (17π.), ειδικά από τη στιγμή που οι Νικ Καλάθης (8π., 4ασ.), Ταϊρίς Ράις (5π.) και Τζίμερ Φριντέτ (7π.) ήταν απενεργοποιημένοι... Συναγερμός «χτύπησε» στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, μετά τον τραυματισμό του Φριντέτ στον αριστερό ώμο, που του στοίχισε τη συμμετοχή στο τελευταίο δίλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 13-29, 43-46, 65-69, 88-79

Οι συνθέσεις:

ΜΑΚΑΜΠΙ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Μπράιαντ 9 (1), Ουίλμπεκιν 23 (4), Έισι 8, Καλοϊάρο 3 (1), Χάντερ 15, Αβντίγια 7, Ντόρσεϊ 16 (3), Κοέν 5 (1), Ζούσμαν 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρικ Πιτίνιο): Τόμας 24 (1), Ράις 5 (1), Παπαγιάννης 7, Παπαπέτρου 17 (4), Βουγιούκας, Τζόνσον 3 (1), Μπράουν, Φριντέτ 7 (1), Καλάθης 8, Ουάιλι 4, Μήτογλου 4.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣυγκέντρωση παραγωγών και επαγγελματιών των λαϊκών αγορών στο Σύνταγμα - Τα αιτήματά τουςΣήμερα 10:39 | Ειδήσεις

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα, παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών ξεκίνησαν απεργία διαρκείας.

Aγρότες- Μπλόκα: Ανοιχτό, μέχρι στιγμής, το οδικό δίκτυο στην Βόρεια ΕλλάδαΣήμερα 10:23 | Ειδήσεις

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις στα αγροτοκτηνοτροφικά μπλόκα στη Βόρεια Ελλάδα, με αντικείμενο τον καθορισμό της στάσης τους, σε συντονισμό με τις αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σέρρες: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 16χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 17χρονουΣήμερα 09:22 | Ειδήσεις

Ο ανήλικος φέρεται να ομολόγησε προανακριτικά την επίθεση στον 17χρονο, υποστηρίζοντας ότι εξοργίστηκε, όταν πληροφορήθηκε ότι το θύμα έστειλε μήνυμα σε μία κοπέλα, η οποία συνδέεται με τον ίδιο.

Χαϊδάρι: Προσποιούμενοι ότι έλεγαν τα κάλαντα έκλεψαν... παπούτσιαΣήμερα 07:44 | Ειδήσεις

Αναστάτωση προκάλεσε περιστατικό μικροκλοπής παραμονή Θεοφανίων στο Χαϊδάρι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο Σπάρτη11:22Προσπάθησε να περάσει δέμα με ναρκωτικά και κινητά στις Αγροτικές φυλακές Αγυιάς11:08Συγκέντρωση παραγωγών και επαγγελματιών των λαϊκών αγορών στο Σύνταγμα - Τα αιτήματά τους10:54Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε υλικές ζημιές10:40Aγρότες- Μπλόκα: Ανοιχτό, μέχρι στιγμής, το οδικό δίκτυο στην Βόρεια Ελλάδα10:26Θεσσαλονίκη: Διακινητής μεταναστών επιχείρησε να ξεφύγει από έλεγχο της αστυνομίας10:12Οι 10 κορυφαίοι σκόρερ στην Ευρώπη: Στην λίστα ο Ελ Κααμπί και ο Παυλίδης09:58Σέρρες: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 16χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 17χρονου09:44Δήμαρχος Αγ. Ευστρατίου: Πάω να πατήσω κάτω τον καρκίνο και να γυρίσω πίσω09:30Γερμανία: Διαλύθηκε ο κυβερνητικός συνασπισμός στο Βρανδεμβούργο09:16Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως την Πέμπτη - Συστάσεις της Πολιτικής Προστάσιας09:02Βενεζουέλα: Κηρύχθηκε επταήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα της επίθεσης των ΗΠΑ08:48Χαϊδάρι: Προσποιούμενοι ότι έλεγαν τα κάλαντα έκλεψαν... παπούτσια08:34Φιλιππίνες: Σεισμός 6,7 ρίχτερ ανατολικά από την Μπακουλίν08:20Φλώρινα: Πιάστηκαν στα χέρια για τον Τίμιο Σταυρό, ενώπιον του Νίκου Δένδια08:06Διαδηλώσεις στο Ιράν: Ρίψη δακρυγόνων σε νοσοκομείο στην Τεχεράνη07:52Ιωάννινα: Υπερχείλιση ποταμού - Έκλεισε ο δρόμος από Κήπους προς Φραγκάδες07:38Εντοπισμός 20 αλλοδαπών στο Φαρμακονήσι - Διακομιδές ασθενών07:24Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή πήραν τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 31χρονου07:10Τραμπ: Η Βενεζουέλα θα παραδώσει ως και 50 εκατ. βαρέλια πετρελαίου στις ΗΠΑ06:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο