LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Δεκεμβρίου 2019 14:31

Σοκ για το βρέφος που βρέθηκε πεταμένο σε υπόγειο κάδο απορριμμάτων (εικόνες)

Εντοπίστηκε και συνελήφθη η μητέρα του βρέφους. Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που εντόπισε και έσωσε το νεογέννητο. 

Βρέφος - κάδος απορριμμάτων - Καλαμάτα

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της εγκατάλειψης ενός βρέφους, μόλις λίγων ημερών, σε υπόγειο κάδο απορριμμάτων σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας.

Το νεογέννητο, το οποίο ήταν μέσα σε χάρτινη σακούλα από παιδικά είδη, εντόπισε μια γυναίκα που άκουσε το κλάμα του και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη η φερόμενη ως μητέρα του νεογέννητου αγοριού. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες εντόπισαν την 25χρονη με καταγωγή -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- από τη Γεωργία και τη συνέλαβαν.

Το αγοράκι, βάρους 3 κιλών όπως δήλωσε στο MessiniaLive ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος, είναι περίπου 5 με 10 ημερών, και έχει ίκτερο. Τα χαρακτηριστικά του είναι ανοιχτόχρωμα. Το νοσηλευτικό προσωπικό το τάισε και νοσηλεύεται στην Παιδιατρική, ενώ η γενική του εικόνα είναι καλή.

βρέφος- κάδος - Καλαμάτα

Συγκλονιστική η μαρτυρία της γυναίκας που βρήκε το βρέφος

Ωστόσο, συγκλονιστική είναι και η περιγραφή της γυναίκας που βρήκε το νεογέννητο αγοράκι μέσα στον υπόγειο κάδο. Η ίδια μιλώντας στο messiniaLive περιέγραψε πως εντόπισε το μωρό μέσα στη σακούλα, αλλά και τον αγώνα που έκανε για να το βγάλει, καθώς λόγω του βάθους του κάδου δεν ήταν δυνατό να πιάσει τη χάρτινη σακούλα μέσα στην οποία βρισκόταν το μωρό.

Η γυναίκα άφησε ανοιχτό τον κάδο βάζοντας ένα ξύλο προκειμένου το καπάκι του να είναι ανοιχτό και το μωρό να έχει αέρα και καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια προκειμένου να μπορέσουν να τη βοηθήσουν να  βγάλει το μωρό από τον κάδο. Όπως είπε, οι λίγοι περαστικοί δεν πίστευαν ότι μπορούσε ένα μωρό να είναι μέσα στο κάδο, και της έλεγαν πως μάλλον θα ήταν γατάκια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νυχτερινός Ποιμήν: Το "ευχαριστώ" του Άδωνι Γεωργιάδη στην ΕΛΑΣ09:28Πάτρα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων09:14Μετρό Θεσσαλονίκης: Επαναλειτουργεί από σήμερα η βασική γραμμή09:00Αγροτικές κινητοποιήσεις στη Λάρισα: Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης08:46Ο χάρτης των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 12 Δεκεμβρίου08:32Κρήτη: Σήμερα η έναρξη κινητοποιήσεων των αγροτοκτηνοτρόφων08:18Τρόμος στο Νέο Ηράκλειο για δύο 12χρονες: Ανήλικος τις απείλησε με μαχαίρι08:04Το Ισραήλ χαράσσει νέα σύνορα μέσα στη Γάζα07:50Έξαρση ιώσεων και γρίπης: Προειδοποιούν οι γιατροί, σύσταση για εμβολιασμό07:36Τρένο συγκρούστηκε με ζώο στο δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη07:22Νιγηρία: 100 μαθητές που είχαν απαχθεί αφέθηκαν ελεύθεροι07:08Απογοητευμένος ο Τραμπ με τον Ζελένσκι: Δεν έχει διαβάσει την πρόταση ειρήνης06:54Ο Χάρης Θεοχάρης στις ΗΠΑ για την ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων06:40Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8 Δεκεμβρίου06:26Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:12Παγκρήτιο συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων τη Δευτέρα - Στο επίκεντρο λιμάνια και αεροδρόμια23:59Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στην Πλατεία Συντάγματος23:50Απολαυστική ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο: Ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Super League23:40Μητσοτάκης: Αύριο η συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο συνέδριο «Υγεία πάνω απ' όλα»23:26Οι αγρότες έκλεισαν την Ολυμπία Οδό στην Κάτω Αχαΐα (βίντεο)23:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο