LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 17 Δεκεμβρίου 2019 12:11

Τρίκυκλο παρέσυρε μαθητή που είχε αργήσει στο σχολείο (βίντεο)

Τη διάσωση του παιδιού κάτω από το όχημα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Παιδί  παγιδεύτηκε- όχημα - διάσωση

Κάτω από τρίκυκλο παγιδεύτηκε ένα παιδί στην Κίνα που σώθηκε με τη σωτήρια παρέμβαση περαστικών από το σημείο, με τη σκηνή να καταγράφεται από τις κάμερες ασφαλείας.

Το περιστατικό συνέβη μεσημέρι, σε μικρή απόσταση από το σχολείο του παιδιού, το οποίο επιχείρησε να περάσει το δρόμο τρέχοντας, χωρίς να δει ότι ερχόταν το τρίκυκλο. Ο οδηγός του δεν πρόλαβε να αντιδράσει κι έτσι χτύπησε και παρέσυρε το παιδί.

Τρομοκρατημένος κατέβηκε από το όχημα, το οποίο βρισκόταν ακόμα εν κινήσει για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται το παιδί.

Αστυνομικοί που ήταν στο σημείο έτρεξαν να τον βοηθήσουν, ενώ μαζί και με δύο περαστικούς κατάφεραν να σηκώσουν το όχημα και να απεγκλωβίσουν το παιδί.

Στη συνέχεια το αγόρι στάθηκε στα πόδια του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται καλή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αγόρι ήταν μαθητής δημοτικού στο απέναντι σχολείο και φοβούμενος ότι είχε αργήσει στο μάθημα πέρασε το δρόμο χωρίς προηγουμένως να ελέγξει.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Σήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να περιοριστεί η σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντεςΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Ποιες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο