LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 17 Δεκεμβρίου 2019 08:43

Ρούλα Κορομηλά στο “Ενώπιος Ενωπίω”: η υιοθεσία που δεν έγινε και οι άγνωστες πτυχές της καριέρας της (βίντεο)

Σε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, η δημοφιλής παρουσιάστρια ξεδίπλωσε άγνωστες πτυχές της ζωής της και της επαγγελματικής της διαδρομής.

Ενώπιος Ενωπίω - Ρούλα Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας και κατάφερε - όπως γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη στο protohtema.gr- να συγκινήσει, να γοητεύσει, να προβληματίσει αλλά και να προκαλέσει πολλά και ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα από το τηλεοπτικό κοινό που έδειξε να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα όσα ειπώθηκαν.

Εχοντας πάρει πλέον τις αποστάσεις της από την ιδιωτική τηλεόραση και αποφεύγοντας να εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια, η παρουσιάστρια έκανε ένα come back που προκάλεσε αίσθηση. Κι αυτό γιατί δεν δίστασε να αφηγηθεί άγνωστα περιστατικά από τη ζωή της αλλά και να κρίνει τηλεοπτικά πρόσωπα που κυριαρχούν στο πρόγραμμα στην παρούσα φάση.

Ο Γολγοθάς των εξωσωματικών και η υιοθεσία που δεν έγινε

Η Ρούλα Κορομηλά ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική όταν εξομολογήθηκε πως πριν από χρόνια μπήκε σε μία ατέρμονη διαδικασία προσπαθειών εξωσωματικής γονιμοποίησης προκειμένου να μείνει έγκυος. Οι προσπάθειές της ξεπέρασαν σε αριθμό τις δέκα ενώ κάποια στιγμή, όπως αποκάλυψε ταλαιπωρήθηκε από μία μορφή αυτοάνοσου νοσήματος το οποίο την ταλαιπώρησε αρκετά. Δεν κατάφερε να μείνει έγκυος ενώ προχωρώντας σε μία ακόμη αποκάλυψη αφηγήθηκε την άτυχη προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδί. Αν και φρόντισε για πολλούς μήνες ένα μικρό παιδί το οποίο βρισκόταν σε ίδρυμα, δεν κατάφερε να το υιοθετήσει «Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό που συνέβη, ήταν μία δραματική εμπειρία για μένα» εξομολογήθηκε, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως όταν το παιδί υιοθετήθηκε από άλλη οικογένεια δεν κατάφερε να τους πείσει να γίνει η νονά του.

Αναφερόμενη στους έρωτες της ζωής της, η Ρούλα Κορομηλά μίλησε τρυφερά για τους πρώην συζύγους της, Πάνο Μιχαλόπουλο και Νάσο Γαλακτερό, αλλά και τους πρώην συντρόφους της, όπως ο Στέφανο Σαρτίνι, ενώ διευκρίνισε πως δεν είναι ερωτευμένη στην παρούσα φάση και είναι ελεύθερη δίχως να αποκλείει το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου στο μέλλον.

Ενώπιος Ενωπίω - Ρούλα Κορομηλά

Η οικογένεια και το «σ΄αγαπώ» που δεν ειπώθηκε

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον μπαμπά της παρουσιάστριας ο οποίος φαίνεται να έπαιξε κομβικό ρόλο στην ζωή και στην εξέλιξή της. «Ο μπαμπάς μου ποτέ δεν αποδέχθηκε ότι έκανα τηλεόραση. Πάντα είχα άγχος επειδή με έβλεπε», αποκάλυψε, ενώ πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω εξομολογήθηκε πως «δεν θυμάμαι να είπα στον μπαμπά μου «σ’ αγαπώ».

«Η μαμά μου ήταν χειριστική και υπερπροστατευτική» θα πει, «Κάθε φορά που έβγαινα στην τηλεόραση είχα πρόβλημα. Μου ασκούσε έντονη κριτική». Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μίλησε για τα αδέλφια της και για την πολυαγαπημένη της ανιψιά.

Ο «Πρωινός Καφές», το «Ciao ANT1» και το «Μπράβο»

Η είσοδός της στην τηλεόραση έγινε με … απόρριψη όταν η επιτροπή της ΕΡΤ την απέκλεισε από το πρώτο δοκιμαστικό καθώς την περιέγραψε ως «αλλήθωρη». Η συνέχεια, την οποία αφηγήθηκε, είναι λίγο πολύ γνωστή με τους τρεις μεγάλους σταθμούς της καριέρας της στον ΑΝΤ1 και το Mega να κυριαρχούν: «Πρωινός Καφές», «Ciao ANT1» και «Μπράβο». Αυτό που τόνισε ήταν η σκληρή δουλειά που έκαναν οι παρουσιαστές εκείνης της εποχής αλλά και οι δύο βασικοί άξονες πάνω στους οποίους χαράσσονταν οι μεγάλες καριέρες: ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια.

Κάτι που δεν εντόπισε στο σήμερα αφήνοντας μάλιστα έντονες αιχμές για κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα. «Υπάρχουν πρόσωπα που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να φαίνονται. Νοιάζονται περισσότερο για τα κοντινά πλάνα και λιγότερο για το περιεχόμενο της εκπομπής τους» σχολίασε ενώ στη συνέχεια μίλησε και για κάποια εξ αυτών.

Στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, η Ρούλα Κορομηλά τόνισε πως δεν έχει κρεμάσει ακόμη τις γόβες της αλλά θα ήθελε εάν επέστρεφε να έκανε κάτι που θα ανταποκρινόταν στην ιστορία της. Οσο για τα λάθη της; «Εχω κάνει πολλά και έχω συμβιβαστεί με αυτά», είπε, αλλά για την παρουσίαση του «Big Brother» δεν μετανιώνει.


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο