LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 15 Δεκεμβρίου 2019 21:45

Στο… ρελαντί πέρασε ο ΠΑΟΚ από το Αγρίνιο

Πολύ χαμηλό… εμπόδιο ο ουραγός Παναιτωλικός για τον “Δικέφαλο” της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Χωρίς δυσκολία πέρασε ο ΠΑΟΚ από την έδρα του ουραγού Παναιτωλικού, νικώντας με 3-0 την ομάδα του Αγρινίου στο... κυνήγι και του φετινού πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης ήταν ουσιαστικός και σε ελάχιστες περιπτώσεις της αναμέτρησης και θεαματικός. Διεκδίκησε την ουσία και τους βαθμούς της νίκης εκμεταλλευόμενος το τραυματισμένο ηθικό των γηπεδούχων που για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκονται σε τόσο δεινή αγωνιστική και βαθμολογική θέση.

Από νωρίς ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ηταν μόλις το 7' όταν ο Πέλκας με σουτ από την περιοχή παραβίασε την εστία του Κνετ μετά από ασθενή απόκρουση του τελευταίου σε ωραία πλάγια συρτή σέντρα του Γιαννούλη. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι επιθετικός εκμεταλλευόμενος μια παθητική αντίδραση των γηπεδούχων που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και στο 16΄ ο Πέλκας, από πάσα του Λημνιού, σούταρε άμεσα αλλά ο Κνετ απέκρουσε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Η αντίδραση του Παναιτωλικού εκτονώθηκε με ένα δυνατό καλό σουτ του Μιμίτο στο 39΄ που έφυγε χωρίς να ανησυχήσει τον Ζίφκοβιτς. Στην επανάληψη και με τις αλλαγές που έκαναν οι δυο ομάδες ο ρυθμός δεν έπεσε και οι φιλοξενούμενοι σε ένα πεντάλεπτο έδωσαν "τέλος" στο παιχνίδι. Αρχικά στο 66' ο ΠΑΟΚ εδραίωσε τη νίκη του με ένα δεύτερο γκολ, που σημείωσε ο Λημνιός. Η φάση ξεκίνησε από επιθετική ενέργεια του Ακπομ, που γύρισε την μπάλα εντός περιοχής και ο Λημνιός με προβολή πέτυχε το 0-2.

Τρία λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Βρετανού να φτάσει στο γκολ, με μετωπική επίθεση και ωραίο δυνατό σουτ, μετά από άψογη ασίστ του Μίσιτς και ακριβώς στην "πλάτη" της άμυνας των γηπεδούχων. Ηταν το τρίτο φετινό γκολ του Τσούμπα Ακπομ, που στο μεταξύ στην φετινή σεζόν έχασε την θέση του βασικού στην επιθετική γραμμή της ομάδας του. Ως το τέλος ο ΠΑΟΚ αντιπαρήλθε τις χωρίς αποτέλεσμα επιθέσεις των γηπεδούχων και συντηρητικά κράτησε ανέπαφη την εστία του, κερδίζοντας μια σημαντική νίκη.

Οι συνθέσεις: 

Παναιτωλικός: (Μάκης Χάβος) Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μιμίτο, Αριγίμπι, Λουσέρο (25' λ.τρ. Λιάβας), Φυτόπουλος (46' Μπαϊροβιτς), Σανιά, Μαρσιάλ, Σιόστσεντ (59' Τσιγγάρας).

ΠΑΟΚ: (Αμπελ Φερέϊρα) Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μάτος (79' Βαρέλα), Μίσιτς, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια, Λημνιός, Πέλκας (62' Καντουρί), Σφιντέρσκι (62' Ακπομ)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο