LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 15 Δεκεμβρίου 2019 17:37

Υπέγραψε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Σφαιρόπουλος

Παραμένει στην ισραηλινή ομάδα ο Έλληνας τεχνικός. Η ανακοίνωση για την επέκταση της συνεργασίας.

Γιάννης Σφαιρόπουλος - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο μέχρι το 2023 ανακοίνωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι στις 18 Νοεμβρίου 2018, με τη διοίκηση της ομάδας του Τελ Αβίβ να του προσφέρει τριετή επέκταση την Κυριακή (15/12). Η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον 52χρονο τεχνικό έγινε παρουσία του ισχυρού άνδρα της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι, του γενικού διευθυντή της Νίκολα Βούιτσιτς και του 28χρονου πόιντ γκαρντ Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, σε συνέντευξη Τύπου στην πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βούρκωσε κατά την ανακοίνωση της παραμονής του μέχρι το 2023 και είπε: «Είναι μεγάλη τιμή που συνεχίζω να είμαι προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Είναι μία ιστορική ομάδα και χαίρομαι που για τα επόμενα τρία χρόνια θα κάθομαι στον πάγκο της. Είναι μία από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου!»

Ο Σφαιρόπουλος είχε αναλάβει την Μακάμπι μετά από άσχημο ξεκίνημα την περυσινή σεζόν και σε χαμηλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα στη Euroleague. Συγκεκριμένα, διαδέχτηκε στην τεχνική ηγεσία τον Νέβεν Σπάχια με την ομάδα να μετρά έξι ήττες στις πρώτες επτά αγωνιστικές της Euroleague. Με το τέλος της κανονικής περιόδου, η Μακάμπι είχε ανέβει στη δεκάδα, χάνοντας την πρόκριση στα πλέι οφ για... μία νίκη! Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η Μακάμπι βρίσκεται στην πρώτη τετράδα με 9 νίκες - 4 ήττες, σε 13 αγωνιστικές, κι ενώ η πρώτη Αναντολού Εφές μετρά ρεκόρ 11-2 και οι ισόβαθμες στη δεύτερη θέση Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν μία περισσότερη νίκη από τους Ισραηλινούς (10 νίκες - 3 ήττες).

Γιάννης Σφαιρόπουλος - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει οδηγήσει δύο φορές τον Ολυμπιακό στο φάιναλ φορ της Euroleague (2015 και 2017), ήταν βοηθός προπονητή στο Χιούστον, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Εθνικής Ελλάδας, ενώ ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί και στον ΠΑΟΚ, τον Κολοσσό Ρόδου και τον Πανιώνιο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ενώπιος ενωπίω” – Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο