LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 14 Δεκεμβρίου 2019 19:15

Ο ΟΦΗ έφερε… τούμπα τον Άρη

Με… ανατροπή ανέβηκαν στην τρίτη θέση οι Κρητικοί!

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ

Την έκτη του νίκη σε επτά αγώνες στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» πέτυχε ο ΟΦΗ που επικράτησε 3-1 του Άρη, σε παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική της Super League. Με ανατροπή στο σκορ έφτασαν στο "τρίποντο" οι Κρητικοί που υποχρέωσαν τον Μίχαελ Ένινγκ στην πρώτη εν Ελλάδι ήττα του.

Ο Γιώργος Σίμος άφησε στον πάγκο τον Δημήτρη Μάνο, προτιμώντας τον Βίτορ Φιγκεϊρέδο στο αρχικό σχήμα. Από την άλλη, ο Χουλιάν Κουέστα επέστρεψε μετά από 83 ημέρες για να υπερασπιστεί τα δοκάρια του Άρη, με τον Ένινγκ να τοποθετεί και πάλι τον Λούκας Σάσα σε ρόλο αριστερού μπακ, αλλά και τον Ντάνιελ Λάρσον στο πλάι του επανακάμψαντα Ιντέγε Μπράουν στην επίθεση.

Και ο Γερμανός τεχνικός φάνηκε να δικαιώνεται στο ξεκίνημα του αγώνα. Μπορεί στο 2' ο Δημήτρης Σωτηρίου να έσωσε στο πλασέ του Λάρσον έπειτα από γύρισμα του Ιντέγε, ωστόσο στο 12' οι "κίτρινοι" άνοιξαν το σκορ: από κόρνερ του Χαβιέ Ματίγια και πρώτη προσπάθεια του Φραν Βέλεθ, η μπάλα έφτασε στον Νιγηριανό φορ που από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα! Μετά το 20λεπτο, οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης στο 22' νικήθηκε από τον Κουέστα, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να κάνει το ίδιο και απέναντι στον Ρικάρντο Βαζ. Στο 30', όμως, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Νίκου Κοροβέση κάνοντας με πλασέ το 1-1! Θέλοντας να εκμεταλλευτούν το momentum, οι παίκτες του Σίμου απείλησαν εκ νέου, ωστόσο ο Κουέστα στάθηκε στο ύψος του στην προσπάθεια του Τσιλιανίδη, με τον Λισάντρο Σεμέντο να αστοχεί σε δεύτερο χρόνο στο 37'.

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος. Ο Κουέστα είπε και πάλι "όχι" στον Βαζ στο 48' αλλά και στον Τσιλιανίδη επτά λεπτά αργότερα, με τον Σωτηρίου να... απαντά στο σουτ του Ιντέγε στο 67'. Η πίεση του ΟΦΗ έφερε καρπούς στο 71': κακή έξοδος του Κουέστα σε κόρνερ του Τσιλιανίδη, ο Βέλεθ αρχικά έδιωξε πάνω στη γραμμή, αλλά από κοντά ο Σόουζα Φελίπε Φερέιρα έκανε το 2-1! Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ήρθε και το 3-1: ο Τσιλιανίδης έκανε την κάθετη πάσα στον Φιγκεϊρέδο που πλάσαρε εύστοχα πάνω από το σώμα του Κουέστα στο 73'! Τέσσερα λεπτά μετά το σκηνικό επαναλήφθηκε με τους ίδιους πρωταγωνιστές, ωστόσο το δοκάρι έσωσε τον Άρη, με το 3-1 να παραμένει μέχρι το τέλος, αφού η κεφαλιά του Βέλεθ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σωτηρίου.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νέιρα, Σεμέντο (37' Φερέιρα), Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο (89' Μάνος), Βαζ (77' Στάικος), Κοροβέσης.

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια (88' Τόνσο), Μπα, Φετφατζίδης, Γκάμα (68' Μαντσίνι), Λάρσον (79' Ντιγκινί), Ιντέγε.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική ΜακεδονίαΣήμερα 14:35 | Ειδήσεις

Στο μπλόκο του κόμβου του Φιλώτα ο δρόμος θα κλείσει στις 17:00 έως 19:00.

24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ: Ολοκληρώθηκε η πορεία - Νέα συγκέντρωση σήμερα στο κέντρο της ΑθήναςΣήμερα 13:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι για τα χρόνια προβλήματα του κλάδου.

Μάλγαρα: Αγρότες μοίρασαν ρύζι σε διερχόμενους οδηγούςΣήμερα 13:36 | Ειδήσεις

Την Τετάρτη, οι αγρότες θα αποκλείσουν επ' αόριστον την Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης η οποία  παραμένει ανοιχτή μέχρι και σήμερα.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα του φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματοςΣήμερα 14:04 | Ειδήσεις

Νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθεροι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, πατέρας και γιος με περιοριστικούς όρους. Η διαδικασία συνεχίζεται.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χανιά: Αγροτοκτηνοτρόφοι απέκλεισαν την Εφορία - Έριξαν γάλα στους δρόμους (εικόνες)15:58Λαμία: Οι αγρότες έκλεισαν το Μπράλο για δύο ώρες15:48Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε νάιλον συσκευασία με ηρωίνη και πέθανε15:38Επιπλέον πληρωμές σε αγρότες από ΟΠΕΚΕΠΕ - ΕΛΓΑ σήμερα: Θα καταβληθεί ποσό άνω των 480 εκατ.ευρώ15:28Ηράκλειο: Ημίγυμνος άνδρας προκάλεσε ζημιές σε σούπερ μάρκετ, βιτρίνες, αυτοκίνητα15:18Μπλόκα Αγροτών: Συζητείται το να "ανοίξουν" τους δρόμους για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων15:08Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία14:58Γαλλία: Αγρότες αποκλείουν δρόμους σε όλη τη χώρα14:48Αποκαλύψεις - Χαλάνδρι: Διευθύντρια και καθηγητές έπιασαν με κόφτη το χέρι μαθητή - Προσπαθούσαν να σπάσουν την κατάληψη14:38ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα του φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματος14:28Επιστροφή στις νίκες «ψάχνει» ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος την Βαλένθια14:18Γαλλία: Δυο παιδιά νεκρά εξαιτίας έκρηξης σε πολυκατοικία κοντά στη Λιόν14:08Επίθεση στο πανεπιστήμιο Brown: Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο13:58Μάλγαρα: Αγρότες μοίρασαν ρύζι σε διερχόμενους οδηγούς13:48Οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 μας καλούν στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο Αλληλεγγύης13:3824ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ: Ολοκληρώθηκε η πορεία - Νέα συγκέντρωση σήμερα στο κέντρο της Αθήνας13:28Ιωάννινα: Συνελήφθη 23χρονη που μετέφερε με αυτοκίνητο της 215 κιλά κάνναβης έχοντας μαζί της το 2,5 ετών παιδί της 13:18Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα – Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι (βίντεο)13:08Πιερρακάκης: Η ψηφιακή μετάβαση κάνει τη σύγκλιση με την Ευρώπη πράξη 12:58Μπλόκα αγροτών στη Θεσσαλονίκη: Κανονικά τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης – Αθήνας12:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο