LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 13 Δεκεμβρίου 2019 21:01

Ζορίστηκε η ΑΕΚ αλλά… νίκησε τον Άρη

Την 6η σερί νίκη της στην Α1 - και 12η σε 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις - έκανε η Ενωση!

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ

Η επίθεση έκανε τη διαφορά στην έκτη διαδοχική και έβδομη στο σύνολο νίκη της ΑΕΚ στην Α1 Ανδρών, με την οποία «αναρριχήθηκε» -προσωρινά- στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Η Ένωση επικράτησε με 92-79 του μαχητικότατου Άρη στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής.

Στο ντεμπούτο του Σάββα Καμπερίδη στον πάγκο των φιλοξενούμενων, οι Θεσσαλονικείς συμπλήρωσαν τις εννέα ήττες, οι οποίες τους κρατούν στο βυθό της κατάταξης.

Σε ένα δυνατό ντέρμπι, στο οποίο ο Άρης έβρισκε τις λύσεις για να επιστρέφει στη διεκδίκηση του «διπλού», η ΑΕΚ εξαργύρωσε την ενεργοποίηση της άμυνάς της στην τρίτη περίοδο, η οποία σε συνδυασμό με τη διάρκεια στην παραγωγικότητα τη βοήθησε να τρέξει επιμέρους σκορ 26-16 και να ξεφύγει με +12 (66-54 στο 30΄). Οι Θεσσαλονικείς επιχείρησαν ένα ακόμη come back στην τέταρτη περίοδο, αλλά η ευστοχία της ΑΕΚ από τα 6.75, με τον Γκίκα να διακρίνεται μετρώντας 3 τρίποντα, οδήγησε την Ένωση στη νίκη με 92-79. Άξιοι συμπαραστάτες του Έλληνα γκαρντ στον άτυπο διαγωνισμό τριπόντων στον... επίλογο του αγώνα οι Λίνος Χρυσικόπουλος και Κιθ Λάνγκφορντ.

Πρώτοι σκόρερ των νικητών οι Κιθ Λάνγκφορντ (19π.) και Χάουαρντ Σαντ-Ρος (19π., 12ρ.), ενώ διψήφιοι ήταν και οι Νίκος Γκίκας (15π., 4/8τρ.), Λίνος Χρυσικόπουλος (15π., 3/4τρ.). Από τον Άρη, ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς αποτέλεσε μόνιμο πρόβλημα στη ρακέτα της ΑΕΚ, τελειώνοντας τον αγώνα με 21 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 40-38, 66-54, 92-79

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Λάνγκφορντ 19 (2), Κακλαμανάκης 6, Χρυσικόπουλος 15 (3), Γκίκας 15 (4), Σαντ-Ρος 19, Ρέι 5 (1), Τολιόπουλος, Ματσιούλις 6 (2), Ρογκαβόπουλος 2, Γιαννόπουλος, Σλότερ 5.

ΑΡΗΣ (Σάββας Καμπερίδης): Μποχωρίδης 5 (1), Φλιώνης 2, Μιλόσεβιτς 14 (2), Ντραγκίσεβιτς 21, Μόρις 6 (1), Φιτζπάτρικ, Μπράουν 17 (4), Γκετσεβίτσιους 14 (3), Σλαφτσάκης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε υλικές ζημιές10:40Aγρότες- Μπλόκα: Ανοιχτό, μέχρι στιγμής, το οδικό δίκτυο στην Βόρεια Ελλάδα10:26Θεσσαλονίκη: Διακινητής μεταναστών επιχείρησε να ξεφύγει από έλεγχο της αστυνομίας10:12Οι 10 κορυφαίοι σκόρερ στην Ευρώπη: Στην λίστα ο Ελ Κααμπί και ο Παυλίδης09:58Σέρρες: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 16χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 17χρονου09:44Δήμαρχος Αγ. Ευστρατίου: Πάω να πατήσω κάτω τον καρκίνο και να γυρίσω πίσω09:30Γερμανία: Διαλύθηκε ο κυβερνητικός συνασπισμός στο Βρανδεμβούργο09:16Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως την Πέμπτη - Συστάσεις της Πολιτικής Προστάσιας09:02Βενεζουέλα: Κηρύχθηκε επταήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα της επίθεσης των ΗΠΑ08:48Χαϊδάρι: Προσποιούμενοι ότι έλεγαν τα κάλαντα έκλεψαν... παπούτσια08:34Φιλιππίνες: Σεισμός 6,7 ρίχτερ ανατολικά από την Μπακουλίν08:20Φλώρινα: Πιάστηκαν στα χέρια για τον Τίμιο Σταυρό, ενώπιον του Νίκου Δένδια08:06Διαδηλώσεις στο Ιράν: Ρίψη δακρυγόνων σε νοσοκομείο στην Τεχεράνη07:52Ιωάννινα: Υπερχείλιση ποταμού - Έκλεισε ο δρόμος από Κήπους προς Φραγκάδες07:38Εντοπισμός 20 αλλοδαπών στο Φαρμακονήσι - Διακομιδές ασθενών07:24Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή πήραν τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 31χρονου07:10Τραμπ: Η Βενεζουέλα θα παραδώσει ως και 50 εκατ. βαρέλια πετρελαίου στις ΗΠΑ06:56Με ένα ραδιόφωνο αγκαλιά06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 7 Ιανουαρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο