LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 12 Δεκεμβρίου 2019 16:21

Πάνω από 2000 επαγγελματίες σε ημερίδα για τα ηλεκτρονικά βιβλία

Μεγάλη επιτυχία είχε η ενημερωτική εκδήλωση για τους επαγγελματίες, σε ότι αφορά την μεταρρύθμιση του ΥΠΟΙΚ.

Ενημερωτική Ημερίδα - Ηλεκτρονικά Βιβλία

Το επίκαιρο θέμα  των Ηλεκτρονικών Βιβλίων Α.Α.Δ.Ε. και όλες οι επικείμενες αλλαγές που φέρνει η νέα νομολογία, την οποία προωθεί το Υπουργείο Οικονομικών, συζητήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στο πλαίσιο μιας μεγάλης ενημερωτικής ημερίδας για τους επαγγελματίες του ευρύτερου οικονομικού χώρου. Το συνέδριο διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών και η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής. Κύριος εισηγητής ήταν ο Αντώνιος Ντίνος, επιχειρησιακό Στέλεχος Ομάδας MyData-Ηλεκτρονικά βιβλία Α.Α.Δ.Ε., Στέλεχος Υπουργείου Οικονομικών.

Πάνω από 2000 επαγγελματίες, φοροτεχνικοί, λογιστές, οικονομολόγοι, στελέχη εταιρειών, έλαβαν έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τη μεγάλη αυτή μεταρρύθμιση του Υπουργείου Οικονομικών. Η πρόσφατη ανακοίνωση της Α.Α.Δ.Ε. για τον τρόπο τήρησης των ηλεκτρονικών βιβλίων επιφέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των υπόχρεων. Ο κ. Ντίνος προχώρησε σε εκτενή ανάλυση του εγχειρήματος, έδωσε κατευθύνσεις και απάντησε σε πληθώρα ερωτήσεων που έθεσε το κοινό στο τέλος της ημερίδας.

Κατά την εκδήλωση, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Παχουλάκης, παρουσιάστηκαν οι λύσεις ολοκληρωμένης διασύνδεσης των λογιστικών εφαρμογών της Epsilon Net με την πλατφόρμα myData της Α.Α.Δ.Ε. παρέχοντας αυτοματοποιημένη λειτουργικότητα προς όλα τα λογιστικά γραφεία. Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε live μια νέα web πλατφόρμα, η οποία καλύπτει τις ανάγκες εμπορικής διαχείρισης των μικρών επιχειρήσεων & ελεύθερων επαγγελματιών και δίνει ολοκληρωμένη λύση διασύνδεσης με την πλατφόρμα my Data της Α.Α.Δ.Ε., παρέχοντας ως επιπλέον αποκλειστικότητα την αυτόματη σύνδεση της με τις λογιστικές εφαρμογές.

 

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πιερρακάκης: Η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο, κερδίζουμε σε αξιοπιστία και στηρίζουμε με ασφάλεια την κοινωνία09:12Ντόναλντ Τραμπ: Θα κάνουμε πυρηνικές δοκιμές, όπως κάνουν κι άλλες χώρες08:58Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθηνών-Σουνίου λόγω διεξαγωγής αγώνα τριάθλου08:44Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Νοεμβρίου08:30Τι καιρό θα κάνει σήμερα Σάββατο08:15Μιλάνο – Ολυμπιακός: Λύγισαν οι “ερυθρόλευκοι”23:59Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 59χρονος καθηγητής για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων μαθητριών του23:46Σέρρες: Ποινές φυλάκισης για τους 30 μετανάστες που προκάλεσαν επεισόδια στη δομή φιλοξενίας23:34Θεσσαλονίκη: Ταξί συγκρούστηκε με ΙΧ - Ένας τραυματίας23:21Κορινθία: Νεκρός εντοπίστηκε οδηγός φορτηγού23:07Κίνα: Επέστρεψαν στη Γη οι τρεις Κινέζοι αστροναύτες που είχαν εγκλωβιστεί στο διάστημα22:53Ανανεώθηκε η θητεία των Ευρωπαίων Εισαγγελέων στην Αθήνα22:39Ιαπωνία: 32χρονη παντρεύτηκε χαρακτήρα που δημιούργησε μέσω.... της τεχνητής νοημοσύνης22:25ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών μέχρι 21 Νοεμβρίου22:11ΠΑΕ Κηφισιά: O Άγγελος Χαριστέας είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής21:58Νότια Αφρική: Έρευνα για την "μυστηριώδη" άφιξη 153 Παλαιστινίων με πτήση από το Ναϊρόμπι 21:44Ρόδος: Άνδρας εγκλωβίστηκε σε κάδο σκουπιδιών - Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική21:31Συναγερμός για την εξαφάνιση 31χρονου21:17Εθνική Ελπίδων: Τρένο… χωρίς στάση για το Euro 202720:49Τέμπη - Τέλλογλου: Νέα στοιχεία για τον σταθμάρχη και την εκπαίδευσή του20:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο