LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 10 Δεκεμβρίου 2019 16:42

ΑΕΚ: Η παρουσίαση του Μάσιμο Καρέρα

O νέος προπονητής του «Δικεφάλου», στην επίσημη παρουσίαση του από το σύλλογο, ανέλυσε τους λόγους που δέχτηκε να αναλάβει την ομάδα, γιατί του αρέσει να είναι νικητής και πως αυτή τη νοοτροπία θέλει να περάσει στους παίκτες του.

ΑΕΚ - Μάσιμο Καρέρα

Ο Μάσιμο Καρέρα έδωσε την πρώτη συνέντευξη Τύπου του έπειτα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ. Ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου», στην επίσημη παρουσίαση του από το σύλλογο, υποστήριξε ότι δέχτηκε να αναλάβει την ομάδα γιατί υπήρχε συμφωνία απόψεων με τον τεχνικό διευθυντή, Ίλια Ίβιτς, και γιατί του αρέσει να είναι νικητής και πως αυτή τη νοοτροπία θέλει να περάσει στους παίκτες του.

«Η κύρια επαφή με το σύλλογο έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Με τον Ίλια μιλάμε ιταλικά και υπάρχει πολύ καλή επαφή μεταξύ μας. Το κίνητρο μου είναι ότι έχουμε ταύτιση απόψεων με τον Ίλια Ίβιτς. Και αυτός είναι νικητής. Πρέπει να γίνουν αλλαγές σ' όλα τα επίπεδα. Θέλω παίκτες πολεμιστές που να ματώνουν. Η ομάδα έχει ποιότητα και απ' αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής μπορούμε να καταφέρουμε πολλά» είπε αρχικά ο Καρέρα.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα, μιας και είμαστε τρίτοι. Το σημαντικό είναι ότι όλοι πρέπει να νιώθουν ότι η ομάδα είναι οικογένεια. Είμαι εδώ γιατί θέλω να κερδίζω. Μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να δίνουμε το 100%. Εγώ θέλω να χάσω από κάποιον που είναι δυνατός και όχι η ήττα να οφείλεται στις δικές μου αδυναμίες».

Για να τονίσει αμέσως μετά: «Πρέπει να γίνουν αλλαγές σ' όλα τα επίπεδα. Θέλω παίκτες πολεμιστές που να ματώνουν. Η ομάδα έχει ποιότητα και απ' αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Είδα την ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι. Θέλω οι παίκτες μου να παίξουν με διαφορετικές θέσεις και διαφορετικούς ρόλους. Θέλω μια ομάδα χαμαιλέοντα. Να προσαρμόζεται σε κάθε ομάδα. Θέλω οι παίκτες να μπορούν να αλλάξουν το σύστημα χωρίς αλλαγή παίκτη. Στόχος μου είναι να πάρω το 300% από κάθε παίκτη.

ΑΕΚ - Μάσιμο Καρέρα

Πάντοτε υπάρχουν πράγματα να βελτιώσει κανείς ακόμα και στις νίκες. Αυτός είναι ο στόχος μας, να βρούμε τα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε. Στόχος είναι να έχουμε μια ομάδα που θα κυριαρχεί, δεν θα δέχεται γκολ και για μας κάθε παιχνίδι θα είναι κι ένας τελικός. Θέλουμε οι παίκτες μας να παίζουν με αυτοπεποίθηση.

Ναι, πάντοτε είναι δύσκολο να αλλάξεις μία νοοτροπία. Πρέπει κάθε παίκτης να έχει την ίδια νοοτροπία. Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που οδηγούν στη νίκη. Πρέπει οι παίκτες να κάνουν θυσίες. Οι παίκτες που έχουμε είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν. Οι παίκτες με οδηγούν να παίξω με συγκεκριμένο τρόπο».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα δήλωσε ότι δεν το έχει παρακολουθήσει αρκετά, πως έχει δει μόνο τον ΠΑΟΚ, λόγω των παιχνιδιών με την Σπαρτάκ, αλλά γνωρίζει ότι υπάρχει ταλέντο.

Ο Ίλια Ίβιτς στην παρουσίαση του Ιταλού τεχνικού είπε: «Καλοσορίζω τον κύριο Μάσιμο στην ΑΕΚ. Στο πρώτο τηλεφώνημα που του είχα κάνει. τον ρώτησα «αν είναι έτοιμος να έρθει στην ΑΕΚ», εκείνος μου είπε: «Έρχομαι για να κερδίσω. Αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχουμε όλοι στην ΑΕΚ».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από την Τρίτη - Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούνΣήμερα 12:18 | Ειδήσεις

Οι βροχοπτώσεις εκτός της μεγάλης έντασης θα έχουν και μεγάλη διάρκεια.

Μαρινάκης: Περίπου 1 εκατομμύριο νοικοκυριά θα λάβουν την επιστροφή ενός ενοικίουΣήμερα 13:45 | Ειδήσεις

Αναλυτικά τι ανέφερε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Χαλκίδα: Μητέρα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ πήγαινε τον 10χρονο γιο της στο σχολείοΣήμερα 13:16 | Ειδήσεις

Μπροστά στο σοκαριστικό τροχαίο το παιδί. 

Ζελένσκι για συνομιλίες Γενεύης: Έχει σημειωθεί πρόοδος - Τώρα βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμήΣήμερα 12:29 | Ειδήσεις

«Όλοι συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με τους εταίρους μας, κυρίως τις ΗΠΑ, αναζητώντας συμβιβαστικές λύσεις που θα μας ενισχύσουν και δεν θα μας αποδυναμώσουν», επεσήμανε ο Ζελένσκι. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πολάκης για την "Ιθάκη" του Τσίπρα: Εκοιλοπόνιε το βουνό και λέει πολλά ψέματα...14:44Μαρινάκης: Περίπου 1 εκατομμύριο νοικοκυριά θα λάβουν την επιστροφή ενός ενοικίου 14:30Χατζηδάκης: Με χρήση τεχνητής νοημοσύνης η μείωση της γραφειοκρατίας στο Δημόσιο14:16Κρεμλίνο - Πεσκόφ: Παρακολουθούμε στενά τις αναφορές από τη Γενεύη - Δεν έχουμε λάβει τίποτε επισήμως14:02Τραμπ για σύγκλιση στο Ουκρανικό: Μην το πιστεύετε μέχρι να το δείτε, αλλά κάτι καλό μπορεί να συμβαίνει13:48Χαλκίδα: Μητέρα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ πήγαινε τον 10χρονο γιο της στο σχολείο13:34Χριστουγεννιάτικα γλυκά: Ανατιμήσεις στις πρώτες ύλες ανεβάζουν το κόστος - Καταναλωτές επιλέγουν να τα φτιάξουν μόνοι τους13:20Ιθάκη - Αλέξης Τσίπρας για Αχτσιόγλου: Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε13:06Ζελένσκι για συνομιλίες Γενεύης: Έχει σημειωθεί πρόοδος - Τώρα βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή 12:52Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από την Τρίτη - Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν12:38Ομπράντοβιτς: Ο Παναθηναϊκός έχει το καλύτερο ρόστερ στην Euroleague12:24Συνάντηση Μητσοτάκη-Τασούλα: Τι είπαν για ακρίβεια, ενεργειακά και κακοκαιρία στην Ήπειρο12:10Αυστραλία: Η γερουσιαστής Πολίν Χάνσον εμφανίστηκε με μπούρκα μέσα στο κοινοβούλιο ζητώντας την απαγόρευσή της11:56Καταβάλλεται σήμερα η ετήσια οικονομική ενίσχυση σε συνταξιούχους11:42Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στο κέντρο της πόλης11:28Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Καρδίτσα11:14Βέλγιο: Παραλύει από σήμερα η χώρα - Τριήμερη απεργία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις μεταρρυθμίσεις11:00Έσπασε αγωγός της ΕΥΔΑΠ στο κέντρο της Αθήνας10:46Ιθάκη - Αλέξης Τσίπρας για Βαρουφάκη: Η αυτοκριτική, οι επιλογές και το παρασκήνιο της κρίσιμης περιόδου10:32Οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα έχουν διαβουλεύσεις για την Ουκρανία στο περιθώριο της συνόδου ΕΕ- Αφρικανικής Ένωσης10:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο