LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2019 21:29 | Ανανέωση: 08 Δεκεμβρίου 2019 21:33

“Έκλεψε” βαθμό ο Άρης στο Περιστέρι

Ατρόμητος και Άρης προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ - SUPER LEAGUE

Έπειτα από μία συγκλονιστική αναμέτρηση, Ατρόμητος και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Περιστέρι, σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρόμητου και μάλιστα κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, ο Σάββας Παντελίδης εμπιστεύτηκε τους 11 που αγωνίστηκαν στην ήττα 1-0 από την Ξάνθη στα Πηγάδια. Από την άλλη, ο Μίχαελ Ένινγκ προτίμησε αρχικά να κρατήσει δεξί μπακ τον Λούκας Σάσα και να διατηρήσει τον Αμπού Μπα στη μεσαία γραμμή, με τον Φαμπιάν Έμαν να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια και τον Ντάνιελ Λάρσον να συνεχίζει στην κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο Μιχάλι Κόρχουτ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα, με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να ξεκινάει βασικός στα δεξιά και στο Σάσα να παίζει ως αριστερός αμυντικός.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 16' για τους γηπεδούχους, με τον Ζοάο Ταλόσα να κάνει το σουτ, τον Απόστολο Βέλλιο να βάζει την προβολή και την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φαμπιάν Έμαν. Τρία λεπτά αργότερα, η ωραία ενέργεια του Γιώργου Μανούσου σταμάτησε στο σώμα του Λίντσεϊ Ρόουζ αλλά η τρίτη φάση ήταν και η... τυχερή για τον Ατρόμητο: κόρνερ του Ροντρίγκο Γκάλο, απίθανο γυριστό σουτ του πεσμένου Βέλλιου και 1-0 στο 24'! Οι "κίτρινοι" ανέβασαν την απόδοσή τους και με μπροστάρη τον Γιάννη Φετφατζίδη δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Μπάλαζ Μέγιερι. Σε μια από αυτές, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, Χαβιέ Ματίγια και Φετφατζίδης "έκρυψαν" την μπάλα για να ισοφαρίσει ο Μπρούνο Γκάμα με αριστερό σουτ!

Υποτονικά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο στο 67' ο Ατρόμητος έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον νεοεισελθόντα Ρόλαντ Ουγκράι να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Έμαν αλλά στο πλασέ του η μπάλα "έγλειψε" το οριζόντιο δοκάρι. Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 80', όταν από συνδυασμό των Φετφατζίδη και Ντάνιελ Μαντσίνι, ο τελευταίος πλάσαρε άστοχα με το αριστερό ευρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση. Τρία λεπτά αργότερα, ο Αμπού Μπα μάρκαρε άτσαλα τον, επίσης νεοφερμένο στον αγωνιστικό χώρο, Πέτρο Γιακουμάκη, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα και ο Γιώργος Μανούσος εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1! Οι "κίτρινοι" δεν πτοήθηκαν και, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν στην ισοφάριση με εξαιρετική ατομική ενέργεια και διαγώνιο αριστερό σουτ του "Φέτφα". Μάλιστα, στο 94', λίγο έλειψε να πάρουν και τη νίκη, αλλά το βολέ του Σάσα έβγαλε πάνω στη γραμμή ο Σπύρος Ρισβάνης! Στην κόντρα επίθεση, ο Γιακουμάκης έβαλε άσχημα το πόδι του και το πλασέ του έφυγε πάνω από την εστία του Έμαν μετά το γύρισμα του Ουγκράι, σε ένα ματς με "χιτσκοκικό" φινάλε!

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Χαρίσης - Μπα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Γούτας, Χαρίσης, Γκάλο, Ανδρούτσος (75' Γιακουμάκης), Μπαένα (63' Μάντσον), Ενσικουλού (55' Ουγκράι), Μανούσος, Ταλόσα, Βέλλιος, Ρισβάνης. Στον πάγκο: Μανδάς, Καχιλά, Ούμπιδες, Κιβρακίδης.

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Έμαν, Σάσα, Βέλεθ, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Μπα (90' Μαρτίνες), Ματίγια, Φετφατζίδης, Γκάμα (82' Τόνσο), Ντιγκινί (46' Μαντσίνι), Λάρσον. Στον πάγκο: Κουέστα, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σόουζα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λήμνος: Δικυκλιστής έπεσε σε γκρεμό 16:40Μύκονος – Κολοσσός Ρόδου: Οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη16:20Αγνοείται ομάδα ορειβατών στον Ταΰγετο -Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού16:00Ιράν: Αξιωματούχος δήλωσε ότι οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από τις διαδηλώσεις είναι τουλάχιστον 5.00015:45Αυστραλία: Έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση καρχαρία15:30Γαλλία-ΗΠΑ-Γροιλανδία: Η Γαλλία προτίθεται να ζητήσει την υιοθέτηση οικονομικών αντίμετρων της ΕΕ μετά τις δασμολογικές απειλές των ΗΠΑ 15:20Ολυμπιακός: Ο Μαριάνι θα «σφυρίξει» στο κρίσιμο ματς με την Λεβερκούζεν15:00Ο "χάρτης" των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 23 Ιανουαρίου14:4043χρονος "πέταξε" με 153 χλμ./ώρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης14:20Θεσσαλονίκη: 35χρονος "καβάλησε"το ταξί παράνομα και συνελήφθη 14:00Berlinale 2026: Αυλαία με το “No Good Men” της Σαχρμπανού Σαντάτ13:40Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 λόγχες της Ελληνιστικής εποχής σε σπίτι 44χρονου13:20ΗΠΑ-Τουρκία-Αίγυπτος: Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Ερντογάν στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα13:00ΗΠΑ - Μινεσότα: Δικαστής περιόρισε τις εξουσίες της αστυνομίας μετανάστευσης12:40Eurovision: Ανακοινώθηκε η πρώτη περιοδεία στην ιστορία του θεσμού (βίντεο)12:26Μαχαίρωμα τη νύχτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης12:12Πρέβεζα: Γυναίκα οδηγούσε μεθυσμένη - Συνελήφθη από την τροχαία11:56Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις ατόμων για τροχονομικές παραβάσεις11:42Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Σήμερα ο μεγάλος τελικός11:28Αγαπηδάκη: Το ούζο και το τσίπουρο δεν θεραπεύουν την γρίπη11:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο