LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2019 14:11

Champions League: Ποιο παιχνίδι θα “σφυρίξει” ο Σιδηρόπουλος

Για τρίτη φορά φέτος ο Έλληνας διαιτητής σφυρίζει σε αγώνα του Champions League. Ποιοι θα είναι οι βοηθοί του.

Τάσος Σιδηρόπουλος - διαιτητής

Για τρίτη φορά φέτος, ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα «σφυρίξει» σε αγώνα του Champions League. Ο

Έλληνας διαιτητής ορίστηκε στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Λιλ, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (10/12) στο Στάμφορντ Μπριτζ και είναι από τους κρίσιμους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων.

Βοηθοί του Σιδηρόπουλου θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς, Λάζαρος Δημητριάδης και τέταρτος διαιτητής ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”Σήμερα 15:00 | Ειδήσεις

Πώς εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στις εθνικές οδούς της χώρας.

Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία ΖελένσκιΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας για την αποτροπή ρωσικού σχεδίου δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Γάζα: Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο ΚάιροΣήμερα 07:53 | Ειδήσεις

Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι έκαναν λόγο για «πολυάριθμους νεκρούς» τη νύχτα στην περιοχή. Μια χερσαία εισβολή «θα ήταν αφόρητη» λέει ο Γκουτέρες.

Πούτιν: Ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδροςΣήμερα 12:33 | Ειδήσεις

Ο Πούτιν κατήγαγε μια σαρωτική νίκη στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου, δύο και πλέον χρόνια αφότου έστειλε δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στην Ουκρανία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ “κάθεται” στο τραπέζι διαπραγματεύσεων του Καΐρου18:09Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς17:55Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο17:41Ελληνικό: Είχε στο σκάφος επωμίδες και όπλο και... παρίστανε τον Λιμενικό17:27Μεταξουργείο: Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία οδήγησε σε σύλληψη για μαστροπεία17:13Λάρισα - Σοβαρό τροχαίο: Κόρη και πατέρας στο νοσοκομείο16:59Χίος: γυναίκα καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού και πέθανε16:45Eurovision 2024: Οι συμμετοχές του Α' ημιτελικού (βίντεο)16:31Missing Alert για την εξαφάνιση 29χρονου16:17Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία Ζελένσκι16:03Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Τα δημόσια αγαθά είναι εθνική υπόθεση (εικόνες)15:50Ανδρουλάκης από Σέριφο: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών (εικόνες)15:36Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”15:22ΠΑΣΟΚ για Μονή της Χώρας: Πρόκληση με υπογραφή Ερντογάν η μετατροπή της σε τζαμί15:08Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα στα διόδια των Μαλγάρων14:54Κασσελάκης: Το πιο αριστερό πράγμα είναι να βελτιώνεις τη ζωή των συνανθρώπων σου14:40Κικίλιας: Προχωρούν τα έργα καθαρισμών σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας14:26Βόλος: Νεκρός ο άνδρας που διέρρηξαν το σπίτι του όσο νοσηλευόταν14:13Πατριάρχης Βαρθολομαίος: στηρίζουμε την ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας - Ουκρανίας13:59Ερντογάν σε Ισραήλ: Αποδεχτείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός13:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο