LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Δεκεμβρίου 2019 21:48

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: ο αγώνας “έληξε” στο α΄ ημίχρονο

Άνετη βραδιά είχαν οι "ερυθρόλευκοι" στο Αγρίνιο, με τον Μαρτινς να δοκιμάζει κόσμο και να ξεκουράζει τους βασικούς του παίχτες. 

Παναιτωλικός - Ολυμπιακος

Ένα ημίχρονο, εν προκειμένω το πρώτο, ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό προκειμένου να θέσει τις βάσεις της νίκης επί του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 3-0 των γηπεδούχων, με το τελικό σκορ να έχει διαμορφωθεί από τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης και έκλεισαν τον πρώτο γύρο στην κορυφή του πρωταθλήματος, ισόβαθμοι του ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία για ροτέισον απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, που ολοκλήρωσε το πρώτο μισό στην κανονική περίοδο χωρίς νίκη! Ηγέτης του Ολυμπιακού ήταν ο Ελ Αραμπί που σκόραρε δις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο αποτελεσματικός επιθετικός είναι.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ποντένσε, όταν ύστερα από την εξαιρετική συνεργασία Μασούρα, Γκιγιέρμε κι Ελ Αραμπί ο Μαροκινός βρήκε τον Πορτογάλο στην περιοχή κι εκείνος πλάσαρε τον Κνετ για το 0-1. Με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί αλλά να απειλείται στο 33΄, όταν ο Αριγίμπι με ωραία προσπάθεια και τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σα, οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν στο 41΄.

Στο σημείο εκείνο ο Μασούρας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, σέντραρε και ο Ελ Αραμπί με εξαιρετικά ζυγισμένη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τσιμίκας γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Ελ Αραμπί απέφυγε τον Μαρσιάλ και με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακος

Παναιτωλικός - Ολυμπιακος

Με το νικητή να έχει ουσιαστικά κριθεί, οι αντίπαλοι συνέχισαν να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και να προσφέρουν καλό θέαμα. Ο Ολυμπιακός έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Ραντζέλοβιτς στο 61΄ (απέκρουσε ο Κνετ), ενώ ο Παναιτωλικός είχε μια σπάνια στιγμή για το «γκολ της τιμής», στο 78ο λεπτό: ο Αριγίμπι πλάσαρε, ο Σα απέκρουσε ασταθώς, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα κατέληξε στον Ντίας που πλάσαρε με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα εξουδετερωμένο, αλλά ο Μπουχαλάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σεμέδο, Ομάρ, Καμαρά, Σουντανί

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Λουσέρο, Λιάβας (69΄ Καββαδίας), Τσιγγάρας (54΄ Σιέστεντ), Αριγίμπι, Μπαΐροβιτς (63΄ Ντάλσιο), Ταχάρ, Χόρχε Ντίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά (71΄ Μπρούνο), Ποντένσε (56΄ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί (64΄ Μπουχαλάκης).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο