LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 07 Δεκεμβρίου 2019 15:22

Καιρός: τοπικές βροχές την Κυριακή

Που θα εκδηλωθούν τα πιο έντονα φαινόμενα . Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Για την Κυριακή προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα στα δυτικά, στη νότια και ανατολική νησιωτική χώρα και από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη. Πρόσκαιρη βελτίωση αναμένεται στα δυτικά από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες, πρόσκαιρα αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ, γρήγορα μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, τοπικά έως το μεσημέρι 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 2-3 μποφόρ, πρόσκαιρα το πρωί βόρειοι-βορειοδυτικοί, έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 03 και 13 βαθμών Κελσίου.

Στην δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, ενώ από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και παροδικές, ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, ασθενείς σε ένταση. Πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι, έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από τον 1 βαθμό μέχρι τους 13 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3-5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πρόσκαιρη βελτίωση από το μεσημέρι. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, στο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Σταδιακά από το μεσημέρι, οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Το θερμόμετρο θα δείξει από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 6-8 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ, πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ. Γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς, 3 με 4 μποφόρ, δε στα ανατολικά έως 5 μποφόρ, που θα εξασθενούν σταδιακά από το απόγευμα. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 08 και 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με παροδικές ασθενείς βροχές έως το απόγευμα. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι, 3-5 μποφόρ, στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, που γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς, 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανώς νωρίς το πρωί με πρόσκαιρη καταιγίδα. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι και από τα βόρεια. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, στα νότια έως 5 μποφόρ, που γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς, 3 με 5 μποφόρ, από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα). 

Ο καιρός την Δευτέρα

Για την Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, αρχικά στην δυτική Ελλάδα και από το απόγευμα στην ανατολική Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στα νοτιοανατολικά, 3 με 4 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές, θα πνέουν άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, το βράδυ στο νότιο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζιΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Που και πότε θα κάνουν αρχικά την εμφάνιση τους τα έντονα δαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχουςΣήμερα 12:37 | Ειδήσεις

12 Ερωτήσεις - Απαντήσεις για την Ειδική Παροχή Μητρότητας σε ελ. επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες και για την μεταβίβαση του δικαιώματος στους πατέρες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Η Άρτεμις βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποπλάνησης του Ιάσονα (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο