LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 06 Δεκεμβρίου 2019 16:15

Καιρός: τοπικές βροχές και ομίχλες το Σάββατο

Δείτε σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.

Για σήμερα Σάββατο, στα δυτικά, τα βόρεια και βαθμιαία στην ανατολική νησιωτική χώρα, περιμένουμε τοπικές βροχές. Στα υπόλοιπα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος.

Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση μετά το μεσημέρι. Περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στη Μακεδονία και βαθμιαία στη Θράκη. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά βαθμιαία βελτίωση. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ, που από το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη Θεσσαλία και βελτίωση μετά το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, θα έχουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Την Κυριακή περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα στα δυτικά, τη νότια και ανατολική νησιωτική χώρα και από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Πρόσκαιρη βελτίωση στα δυτικά από το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο