LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΤεχνολογίαΔημοσίευση: 05 Δεκεμβρίου 2019 20:54

Το “ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο” είναι ελληνικό! (εικόνες)

Τι λένε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Πρωινοί Τύποι" εκπροσωποι των δύο σχολείων που κέρδισαν το βραβείο στον Παγκόσμιο Τελικό "F1 in Schools".

Βραβείο - Ταχύτερο Αυτοκίνητο στον Κόσμο - Παγκόσμιος Τελικός F1 in Schools - μαθητές - 1ο Γενικό Λύκειο Πανοράματος Θεσσαλονίκης - Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση»

Το Βραβείο για το Γρηγορότερο Αυτοκίνητο στον Κόσμο (Fastest Car Award 2019) κατέκτησε η Μαθητική "Arrow Racers" του 1ου Γενικού Λυκείου Πανοράματος Θεσσαλονίκης και των Εκπαιδευτηρίων Αντωνόπουλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση» στον Παγκόσμιο Τελικό F1 in Schools που πραγματοποιήθηκε στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Οι συμμετοχές των μαθητικών ομάδων την φετινή χρονιά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, φτάνοντας τις 55 αποστολές συνολικά από ολόκληρο τον κόσμο. Η Ελληνική Ομάδα, με τους μαθητές των δυο Σχολείων, ήταν υποψήφια για το Βραβείο Καινοτομίας, ενώ έλαβε τη 10η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο, μια εξαιρετικά μεγάλη διάκριση που εκτός από συναισθήματα ικανοποίησης και χαράς αποτελεί και την επιβεβαίωση των άριστων ικανοτήτων τους, που τους παρέχουν τα εφόδια να τολμούν και να συναγωνίζονται με ομάδες, από ολόκληρο τον κόσμο, που έχουν παράδοση σε εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού κύρους.

Η απονομή του εντυπωσιακού βραβείου έγινε από τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, Nico Rosberg, στην πίστα της Formoula 1 "Yas Marina Circuit" κάτω από τον επιβλητικό Πύργο Shams Tower, στην πρώτη στροφή της πίστας όπου πραγματοποιούνται οι αγώνες Grand Prix στο Abhu Dhabi, σε μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, παρουσία πολλών VIP προσκεκλημένων της Formula!

Βραβείο - Ταχύτερο Αυτοκίνητο στον Κόσμο - Παγκόσμιος Τελικός F1 in Schools - μαθητές - 1ο Γενικό Λύκειο Πανοράματος Θεσσαλονίκης - Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση»

Βραβείο - Ταχύτερο Αυτοκίνητο στον Κόσμο - Παγκόσμιος Τελικός F1 in Schools - μαθητές - 1ο Γενικό Λύκειο Πανοράματος Θεσσαλονίκης - Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση»

Βραβείο - Ταχύτερο Αυτοκίνητο στον Κόσμο - Παγκόσμιος Τελικός F1 in Schools - μαθητές - 1ο Γενικό Λύκειο Πανοράματος Θεσσαλονίκης - Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση»

Ο Εθνικός Συντονιστής του STEM Προγράμματος F1 in Schools σε Ελλάδα και Κύπρο, Δημήτρης Πολυματίδης, δήλωσε για τη μεγάλη επιτυχία της Ομάδας "Arrow Racers": «Είναι εντυπωσιακό μια ομάδα μαθητών από την Ελλάδα να κερδίζει το Βραβείο του Γρηγορότερου Αυτοκινήτου (Fastest Car Award) στους Παγκόσμιους Τελικούς F1 in Schools 2019 και να τους το απονέμει ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Nico Rosberg μπροστά σε πολλούς επισήμους, μηχανικούς, οδηγούς και VIP προσκεκλημένους από τη Formula 1».

Τα Βασικά Μέλη της Ομάδας αποτελούν οι μαθητές: Χρήστος Αντωνόπουλος, Ηλίας Ευσταθίου, Συμεών Ευσταθίου, Αντώνης Ιωάννου-Σκέντερ, Δημήτρης Καλπακίδης, Αποστόλης Κανέλλης.

Τα Υποστηρικτικά Μέλη αποτελούν οι μαθητές και οι μαθήτριες: Θανάσης Ζαχαρόπουλος, Αλέξανδρος Κοντοκωστόπουλος, Βασίλης Κυριάκογλου, Μυρσίνη Μακρή, Άγγελος Μετρίδης, Χρήστος Παπαδημητρίου, Βασίλης Τσάδαρης, Βάγια Χατζησυμεών.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚεραμέως για συλλογικές συμβάσεις: Αυξήσεις μισθών για εργαζόμενους, ασφαλές περιβάλλον -Τέλος οι μνημονιακοί περιορισμοίΣήμερα 11:54 | Ειδήσεις

Νέα εποχή με την Κοινωνική Συμφωνία – Καταργούνται μνημονιακοί περιορισμοί, τι αλλάζει

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 14 κατηγορούμενοι – Ποινές φυλάκισης 10-18 μηνώνΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Η πρόεδρος του δικαστηρίου, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αρνήθηκε την αναγνώριση ελαφρυντικού στους κατηγορούμενους, με μοναδική εξαίρεση κατηγορούμενο ο οποίος έχει επιστρέψει τα χρήματα που του είχαν πιστωθεί.

Σοκ στην Αθήνα: 20χρονος ασελγούσε στα ανίψια του, 2 και 4 ετών, μαζί με τον σύντροφό τουΣήμερα 13:30 | Ειδήσεις

Ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του, ενώ στην κατοχή της αστυνομίας βρίσκεται αποδεικτικό βιντεοληπτικό υλικό από τα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων.

Ρόδος: Γιος λιμενικού ο 19χρονος στρατιώτης που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα – Πώς έγινε το δυστύχημαΣήμερα 14:46 | Ειδήσεις

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο πεδίο βολής στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου, κατά την μεταφορά οπλισμού και χειροβομβίδων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 14 κατηγορούμενοι – Ποινές φυλάκισης 10-18 μηνών15:17Ρόδος: Γιος λιμενικού ο 19χρονος στρατιώτης που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα – Πώς έγινε το δυστύχημα15:03Δήλωση του Νίκου Δένδια για το δυστύχημα στη Ρόδο14:49Βραζιλία: Νέος τραυματισμός για τον Νεϊμάρ14:35Σοκ στην Αθήνα: 20χρονος ασελγούσε στα ανίψια του, 2 και 4 ετών, μαζί με τον σύντροφό του14:21Μαρούσι: Βρέθηκε οχιά μέσα σε κτήριο14:07ΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή 14 κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις πρότεινε ο εισαγγελέας13:53Πάτρα: Άγνωστος έριξε κροτίδα μέσα σε σχολείο – Τραυματίας ένας 12χρονος μαθητής13:39Σαλαμίνα: Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε η 46χρονη που δολοφόνησε την πεθερά της13:25Ταυτοποιήθηκε 37χρονος για απειλητικό μήνυμα εναντίον του δημάρχου Νεάπολης – Συκεών13:11Κακοκαιρία Adel : Ισχυρές βροχές τις επόμενες μέρες - Ποιες περιοχές θα πλήξει12:57Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ - Σεμερτζίδου: Έχω μόνο ένα μηχανάκι στο όνομά μου- Έπρεπε να πάρω άδεια για να οδηγήσω τη Ferrari;12:43Φλέγεται ουρανοξύστης στο Χονγκ Κονγκ12:29Ένα κινεζικό ρομπότ μπήκε στο βιβλίο Γκίνες των ρεκόρ επειδή περπάτησε αδιάκοπα επί 3 ημέρες12:15Κεραμέως για συλλογικές συμβάσεις: Αυξήσεις μισθών για εργαζόμενους, ασφαλές περιβάλλον -Τέλος οι μνημονιακοί περιορισμοί12:00Μητσοτάκης: Πρώτη φορά στη χώρα μας έχουμε στρατηγική για το δημογραφικό 11:52Εργατικό δυστύχημα για τεχνίτη της ΣΤΑΣΥ στον Πειραιά - Στάση εργασίας από τους εργαζομένους11:37Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 19χρονος πυροτεχνουργός – "Έσκασε" χειροβομβίδα11:25Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη κληρικός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων11:10Βρετανία: Έκθεση "καίει" τον Μπόρις Τζόνσον για την πανδημία – "Θα μπορούσαν να είχαν σωθεί πάνω από 20.000 ζωές"10:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο