LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 05 Δεκεμβρίου 2019 15:33

Μαρέβα Μητσοτάκη: Μοίρασε δώρα σε παιδιά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου (εικόνες)

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού ξεναγήθηκε στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική Κλινική και έδωσε δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά. 

ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το νοσοκομείο Παπαγεωργίου επισκέφτηκε το μεσημέρι, με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, η κ.Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, την οποία υποδέχτηκαν λέγοντας τα κάλαντα περισσότεροι από 70 μαθητές και μαθήτριες της Β΄ τάξης του Elementary Anatolia, ενώ ένας μαθητής της έδωσε ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα. H κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη μοίρασε στα παιδιά δώρα από τα πέντε μεγάλα χαρτοκιβώτια, τα οποία είχαν σταλεί προηγουμένως στο Νοσοκομείο. Στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική Κλινική και έδωσε δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά, ενώ αργότερα είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

“Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ σήμερα. Είναι ιδιαίτερη μέρα και ιδιαίτερο αυτό το έργο, διότι είχα ακούσει πάρα πολλά από τον πεθερό μου για αυτό το νοσοκομείο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ. Σήμερα είναι ιδιαίτερη μέρα και επέλεξα να έρθω σήμερα διότι πιστεύω πάρα πολύ στον εθελοντισμό. Κάθε χρόνο γύρω στα 900 εκατομμύρια άτομα μπαίνουν σε εθελοντικές οργανώσεις. Αυτό δείχνει ότι ο εθελοντισμός είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι δείγμα ανθρωπιάς, πολιτισμού, εξέλιξης, κάτι που το πιστεύω πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ θετικό δείγμα για τον πλανήτη μας. Χρειαζόμαστε τους εθελοντές, αυτούς τους ανθρώπους που σιωπηλά και πολλές φορές αφανείς κάνουν έργο” δήλωσε στους δημοσιογράφους η κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η εκπρόσωπος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου και ιδρύτρια του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου “Η Αντηρίδα", Ζωή Ψαρρά Παπαγεωργιού, δήλωσε: “Είμαστε πολλοί χαρούμενοι σήμερα που υποδεχτήκαμε την κ.Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Διάλεξε τη σημερινή μέρα γιατί ξέρω ότι κάνει έργο και αυτή με τους εθελοντές σε άλλους τομείς. Υπάρχει μία σύνδεση με αυτό το νοσοκομείο, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το είχε θεμελιώσει, βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό το νοσοκομείο. Ελπίζουμε να συνεχίσει την καλή του πορεία και να περάσουμε όλοι καλές γιορτές”.

Ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Βασίλης Παπάς, από την πλευρά του τόνισε ότι αποτελούν ευλογία για το νοσοκομείο οι 170 εθελοντές, που με την καθημερινή παρουσία τους προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες στα ίδια τα παιδιά, αλλά και σε άλλες λειτουργίες. "Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι κάθε φορά να γίνονται περισσότεροι" πρόσθεσε ο κ. Παπάς.

ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στους δρόμους παραμένουν οι αγρότες - Πώς θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς22:59Ασία: 21 χρόνια από το φονικότερο τσουνάμι στην ιστορία22:45Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην Εύβοια (εικόνες)22:31Amber Alert Hellas: Αρπαγή 8χρονου από την μητέρα του22:17Euroleague: Πέμπτη διαδοχική νίκη η Μακάμπι, με κατοστάρα επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι22:02Παρίσι: Νεαρός μαχαίρωσε 3 γυναίκες σε ισάριθμους σταθμούς του Μετρό21:48Νέα περιστατικά με μετανάστες στα νότια της Κρήτης 21:33Γερμανία: Ταξιδιωτική οδηγία για όσους επισκέπτονται την Τουρκία21:19Πέθανε ο διάσημος λυράρης Μανώλης Σκουλάς21:05Τζανάκης στον ΑΝΤ1: Η επιδημία αναπτύχθηκε νωρίτερα φέτος - Τι πρέπει να προσέξουμε 20:51Καλλιθέα: Φωτιά σε διαμέρισμα μετά από έκρηξη - Δύο άτομα απανθρακωμένα20:37Το ασήμι ξεπερνά τα 75 δολάρια ανά ουγγιά για πρώτη φορά στην ιστορία 20:23Ant1 Sports: Σενάρια για την επιστροφή Φορτούνη και Τσιμίκα… στο λιμάνι20:09Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο19:55Αταλάντη: Σκύλος δάγκωσε και ακρωτηρίασε γυναίκα - Έχασε δύο δάχτυλα19:40Ροδόπη: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα - Δεν γνωρίζει για τον θάνατο του 7χρονου γιού της19:26Φωκίδα: Νεκροί εντοπίστηκαν οι ορειβάτες στα Βαρδούσια19:11Αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις τους λαμβάνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι18:57Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο στις Μοίρες – 78χρονος δικυκλιστής με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις18:43Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρη διάψευση για Τετέ: Καμία πρόταση, δεν παραχωρείται δανεικός18:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο