LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Δεκεμβρίου 2019 20:58

Σοκάρει η υπόθεση βιασμού Νορβηγίδας στην Ρόδο (βίντεο)

Σε δίκη παραπέμπονται δυο Έλληνες. Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα κατέθεσε η γυναίκα, η οποία άφησε αιχμές και για την στάση των αστυνομικών. Τι απαντά ο δικηγόρος των κατηγορούμενων.

Βιασμός Νορβηγίδας - Ρόδος

Σε δίκη παραπέμπονται δυο Έλληνες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι το καλοκαίρι του 2017 ξυλοκόπησαν και βίασαν μια Νορβηγίδα τουρίστρια. Όπως υποστηρίζει η γυναίκα, όταν επιχείρησε να καταγγείλει το περιστατικό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι αξιωματικοί την αποθάρρυναν.

Το νεαρό κορίτσι είχε φτάσει στην Ρόδο μια εβδομάδα νωρίτερα για τις καλοκαιρινές διακοπές και εκείνο, το τελευταίο βράδυ της στο νησί, ήθελε να το περάσει σε γνωστό κλαμπ με ζωντανή μουσική. Φλέρταρε με τον τραγουδιστή της μπάντας και αποφάσισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του. Όμως, όταν έφτασαν εκεί εμφανίστηκε και δεύτερος άνδρας, σερβιτόρος του κλαμπ, οι οποίοι όπως καταγγέλλει την βίασαν διαδοχικά και από κοινού με ιδιαίτερη σκληρότητα

«Με χτυπούσαν, με έφτυναν, φοβήθηκα πολύ. Από τις πράξεις τους δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Γρήγορα κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να αποφύγω την κατάσταση. Πίστεψα ότι αν ενέδιδα θα τελείωνε γρηγορότερα το συμβάν και ο κίνδυνος για εμένα. Όταν τελείωσε, ο φίλος του τραγουδιστή πρότεινε να με μεταφέρει στο ξενοδοχείο μου, κάτι που αποδέχτηκα», κατέθεσε η κοπέλα.

«Η συνεύρεση έγινε με την θέλησή της»

Ωστόσο, ο δικηγόρος των δυο κατηγορουμένων για τον βιασμό Στέλιος Αλεξανδρής λέει ότι «η συνεύρεση έγινε με την θέλησή της, η ίδια ήθελε βίαια συνεύρεση, μάλιστα πριν συναντήσει τους φερόμενους ως δράστες είχε συνευρεθεί με άλλους δυο….η "βιασθείσα" κατέθεσε ότι μετά το περιστατικό επιστρέφοντας πήγε για φαγητό , κοιμήθηκε και μετά αποφάσισε να μεταβεί στην Ασφάλεια Ρόδου λίγο πριν αναχωρήσει για τη πατρίδα της…ο μοναδικός λόγος που μετέβαλε άποψη και τελικά κατήγγειλε στις Νορβηγικές Αρχές ότι βιάστηκε στην Ελλάδα είναι το προσδοκώμενο οικονομικό όφελος»

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας όταν απευθύνθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, οι αστυνομικοί την αποθάρρυναν να προβεί σε μήνυση, αφήνοντάς της σαφή υπονοούμενα ότι κινδύνευε με μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Σύμφωνα με τον αστυνομικό που την εξέτασε όμως, η Νορβηγίδα έπεφτε διαρκώς σε αντιφάσεις. 

Τελικά, το φερόμενο θύμα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, υπέβαλε μήνυση 8 ημέρες μετά στην χώρα της, αφού πρώτα υποβλήθηκε σε εξετάσεις από ιατρούς νοσοκομείου στον τόπο διαμονής της. Η Νορβηγίδα αναγνώρισε τους δυο καταγγελλόμενους από φωτογραφίες που είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του νυχτερινού κέντρου στο Facebook και μέσω αυτών οι αρχές της Νορβηγίας κατέληξαν στην ταυτότητά τους. Τώρα, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, οι δυο Έλληνες παραπέμπονται σε δίκη με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο