LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 29 Νοεμβρίου 2019 08:11 | Ανανέωση: 29 Νοεμβρίου 2019 08:15

Θάνατος λεχώνας: στο βιβλιάριό της έγραφε ότι ήταν αλλεργική

Θρήνος στην Κατερίνη για την 29χρονη. Για εγκληματική αμέλεια των γιατρών κάνουν λόγο οι συγγενείς της.

29χρονη - λεχώνα - αντιβίωση

Θρήνος στην Κατερίνη για την 29χρονη Άννα που έχασε τη ζωή της από αλλεργικό σοκ λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Οι γιατροί στο Ιπποκράτειο έδωσαν μάχη για να αντιστρέψουν την κρισιμότητα της κατάστασή της, αλλά τελικά η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε.

Οι συγγενείς της κάνουν λόγο για εγκληματική αμέλεια των γιατρών του νοσοκομείου Κατερίνης αφού όπως υποστηρίζουν η 29χρονη τους είχε ενημερώσει πως ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη αντιβίωση που της χορηγήθηκε.

«Ξέρω ότι πάνω στο βιβλιάριο ή στο χαρτί του ασθενή υπήρχε με μαύρα ή κόκκινα γράμματα ότι η ασθενής είναι αλλεργική στην αντιβίωση. Το θέμα είναι ότι υπάρχει κατά τη δικιά μας άποψη ένα ιατρικό λάθος το οποίο είναι κρίμα σε ένα δημόσιο ίδρυμα να συμβαίνει» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο θείος της 29χρονης, Ηρακλής Τσίντζιρας.

Η δικηγόρος της οικογένειας, κ. Γ. Παναγοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα της οικογένειας του θύματος, η άτυχη γυναίκα είχε ενημερώσει το νοσοκομείο και τους γιατρούς ότι έχει αλλεργία στη συγκεκριμένη αντιβίωση και τα παράγωγά της.

Εντός της ημέρας θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας από ιατροδικαστή που έχει διοριστεί, ενώ η οικογένεια θα αναθέσει και σε δικό της ιατροδικαστή να δώσει απαντήσεις στα αμέτρητα ερωτήματα για το θάνατο της 29χρονης, όπως τόνισε η δικηγόρος.


Για το περιστατικό ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και το υπουργείο Υγείας, που έδωσε εντολή ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβησαν όλα. Ήδη διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο νοσοκομείο Κατερίνης, ενώ η οικογένεια της 29χρονης δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο