LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 27 Νοεμβρίου 2019 17:18

ΕΛΤΑ: “Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2019”

Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων βρίσκονται ήδη στη θέση τους, περιμένοντας τα γράμματα των παιδιών.

Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2019 - Ελληνικά Ταχυδρομεία

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ετοιμάζονται και φέτος να δεχθούν δεκάδες χιλιάδες γράμματα με παραλήπτη τον Άγιο Βασίλη. Γράμματα πολύχρωμα, με ζωγραφιές και πρωτότυπες κατασκευές, όμορφες ευχές και κυρίως με τις περιγραφές των πολυπόθητων δώρων. Γράμματα συγκινητικά, που δεν περιμένουν δώρα αλλά μεταφέρουν τους προβληματισμούς και την αγωνία των μεγάλων. Γράμματα μοναδικά, που περιέχουν ζαχαρωτά κι αυτοσχέδια μικρά δώρα για τα ξωτικά, αυτοκόλλητα και χρυσόσκονη, ακόμη και καρότα για τους ταράνδους του Άγιου Βασίλη!

Όλα αυτά τα γράμματα, με υπευθυνότητα και ιδιαίτερη ευαισθησία, συγκεντρώνονται στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων των Ελληνικών Ταχυδρομείων που τις μέρες αυτές, μετατρέπεται σε Ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη και στη συνέχεια, με την πολύτιμη βοήθεια του δικτύου όλης τη χώρας, αποστέλλονται οι απαντήσεις, σε όσα από αυτά, αναγράφονται στον φάκελο τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα.

Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2019 - Ελληνικά Ταχυδρομεία

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου των ΕΛΤΑ, «Για εμάς, τους ανθρώπους των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ο πολιτισμός, η κοινωνία και το αύριο των παιδιών είναι προτεραιότητα σε κάθε ενέργεια και συνεργασία κι αυτό το αποδεικνύουμε έμπρακτα,  συνεχίζοντας τη χριστουγεννιάτικη δράση μας, τη μεγαλύτερη δράση κοινωνικής ευθύνης των ΕΛΤΑ, για 28η χρονιά.

Πέρυσι, παραλάβαμε περίπου 150.000 γράμματα με παραλήπτη τον Άγιο Βασίλη και όσα από αυτά είχαν πλήρη στοιχεία αποστολέα, έλαβαν την απαντητική μας κάρτα. Στη φετινή μας κάρτα, το κείμενο υπογράφει με πολλή αγάπη, ο βραβευμένος συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος ενώ η εικονογράφηση έγινε από την Ανθούλα Λύγκα, γραφίστρια της Δ/νσης Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ.

Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2019 - Ελληνικά Ταχυδρομεία

Για να δείτε πώς μπορείτε και εσείς να λάβετε απάντηση στο γράμμα σας, μπείτε στο https://hohoho.elta.gr/ το χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site που έχουν δημιουργήσει τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ειδικά για τον σκοπό αυτό, όπου σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Σας υποσχόμαστε ότι κι αυτή τη χρονιά θα είμαστε παντού για να μεταφέρουμε τις ευχές και τα δώρα σας και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο