LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Νοεμβρίου 2019 12:31

Μουρίνιο: πάμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να προκριθούμε

Η πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού φαίνεται να έχει δώσει άλλο αέρα στα «σπιρούνια».

Ζοζέ Μουρίνιο

Οι προβολείς του Champions League, όταν η Τότεναμ υποδεχθεί αύριο (26/11) τον Ολυμπιακό (22:00), θα είναι στραμμένοι πάνω στο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος επιστρέφει στην κορυφαία διοργάνωση και μάλιστα στο ντεμπούτο του μπροστά στους φίλους της Τότεναμ. Στο «καλύτερο γήπεδο του κόσμου» όπως είπε και ο ίδιος την πρώτη ημέρα της άφιξής του στο Λονδίνο.

Λίγες ημέρες μετά το νικηφόρο ξεκίνημα (2-3 την Γουεστ Χαμ) στην αγγλική Premier League, μία νίκη απέναντι στον δευτεραθλητή Ελλάδας, εξασφαλίζει στη Τότεναμ, πρόκριση στη φάση νοκ-άουτ του UCL. Εκεί που ήδη βρίσκονται Μπάγερν, Γιουβέντους και Παρί ΣΖ.

«Νομίζω ότι μπορούμε να πάμε και να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα στο σπίτι μας και να προκριθούμε στο Champions League», δήλωσε στο yahoo sports ο Μουρίνιο, ο οποίος μπορεί να είναι υπερήφανος, έχοντας περάσει πάντα το εμπόδιο των ομίλων με Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μουρίνιο που επέστρεψε σε πάγκο ομάδας μετά από 11 μήνες την περασμένη εβδομάδα, έσπευσε να επισημάνει στην πρώτη του «γνωριμία» με τους δημοσιογράφους ως προπονητής της Τότεναμ, ότι σε αντίθεση με την ομάδα του Λονδίνου, δεν είχε χάσει ποτέ τελικό του Champions League.

Ο Πορτογάλος, έχει σηκώσει το τρόπαιο δύο φορές, με Πόρτο και Ίντερ, όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει στη φάση νοκ άουτ τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η Τότεναμ αποτελεί μία νέα μεγάλη πρόκληση για εκείνον, τόσο στην Αγγλία όπου θέλει να κατακτήσει τον τίτλο «την επόμενη σεζόν» όπως είπε, αλλά και στην Ευρώπη, όπου θα ήθελε να ανεβεί στην κορυφή με μία τρίτη διαφορετική ομάδα, τρίτης διαφορετικής χώρας, γράφοντας και στις δύο περιπτώσεις Ιστορία.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο