LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 25 Νοεμβρίου 2019 10:07

Ναόμι Κάμπελ: Γιατί είπε όχι σε επίδειξη μόδας με μαύρα μοντέλα

Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει σε επίδειξη μόδας παρά το γεγονός ότι της προσέφεραν «τόνους χρημάτων»…

Ναόμι Κάμπελ - εσώρουχα - Naomi Campbell - La Perla

Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) αποκάλυψε πρόσφατα ότι αρνήθηκε να πάρει μέρος σε επίδειξη μόδας, μόνο με μαύρα μοντέλα, παρά το γεγονός ότι της προσέφεραν «τόνους χρημάτων» καθώς θέλει να προωθήσει την «ισορροπημένη συμμετοχή όλων» στη βιομηχανία της μόδας.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό της εφημερίδας «The Guardian» το διάσημο μοντέλο από τη Βρετανία μίλησε για την αυξανόμενη εκπροσώπηση των γυναικών χρώματος στον κόσμο της μόδας.

Το supermodel εξήγησε τι εννοεί όταν αναφέρεται σε ισορροπία: «Δεν θα κάνω μια επίδειξη μόδας με αποκλειστικά μαύρα μοντέλα, για παράδειγμα, επειδή θα ήταν υποκριτικό δεδομένου εδώ και πολύ καιρό υποστηρίζω την ισορροπημένη συμπερίληψη».

«Αγκαλιάζω νέους ανθρώπους και τη δημιουργικότητά τους. Είμαι ευτυχισμένη με όλα τα νέα ταλέντα και είμαι περήφανη, που είμαι εδώ τώρα, που ακούω όλη αυτή τη μουσική, που βλέπω την κουλτούρα, τον τρόπο ζώης και τον τρόπο που κινείται η μόδα. Ο Τζιάνι Βερσάτσε πάντα έλεγε ότι έπρεπε να αναμειχθούμε έτσι, και τελικά το κάναμε» υπογράμμισε.

Γεννημένη στο Λονδίνο, η Ναόμι Κάμπελ θα παραλάβει το βραβείο «Είδωλο της Μόδας» στην απονομή των Fashion Awards 2019 του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας στις 2 Δεκεμβρίου.

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας με το βραβείο αναγνωρίζει τη συμβολή της στη βιομηχανία, την καριέρα της ως supermodel και το φιλανθρωπικό της έργο.

Η Ναόμι Κάμπελ ήταν το πρώτο μαύρο μοντέλο που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue το 1988 και η πρώτη μαύρη γυναίκα που πόζαρε για το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue το 1989.

Η οργάνωση που έχει ιδρύσει, «Fashion for Relief», συγκεντρώνει πόρους για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που ζουν σε αντίξοες συνθήκες, όπως πληγέντες από φυσικές καταστροφές, διοργανώνοντας εκδηλώσεις μόδας στο Λονδίνο, τις Κάννες και τη Νέα Υόρκη.

Η «Fashion for Relief» αυτές τις μέρες θα λειτουργήσει ένα pop-up κατάστημα μόδας στο Westfield White City, στο Λονδίνο, όπου θα πωλούνται δημιουργίες σχεδιαστών, δωρεές φίλων και συγγενών της. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για προγράμματα εκπαίδευσης και απασχόλησης νέων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Νεαροί πήραν παραμάζωμα αυτοκίνητο και τον ιδιοκτήτη του για να αποφύγουν τη σύλληψη11:50Αγροτικά μπλόκα: Αναλυτικά η κατάσταση στην Βόρεια Ελλάδα11:36"Το Πρωινό" - Πατέρας 17χρονου: Απέβαλαν το μαθητή που κόντεψε να χάσει το δάχτυλό του από τον κόφτη του καθηγητή του11:22Ζωγράφου: Συνελήφθη 47χρονος που αφαίρεσε πλήθος ηλεκτρονικού εξοπλισμού από κτίριο του Ε.Κ.Π.Α. (εικόνες)11:08Σάλος μετά το Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Η σκληρή επίθεση Αταμάν για "10 χιλιάδες αμόρφωτους"10:54ΥΠΑΑΤ: Μέχρι το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η πίστωση της Βασικής Ενίσχυσης 10:40Οι Νικς κέρδισαν το NBA Cup - Έσπασε το αρνητικό σερί 52 ετών χωρίς τρόπαιο10:26Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:12Μπλόκα αγροτών: Πολύωροι αποκλεισμοί σε Προμαχώνα, Ευζώνους, Νίκη και Εξοχή09:58Η Παρί πρέπει να καταβάλει 61 εκατ. ευρώ στον Κιλιάν Μπαπέ, σύμφωνα με απόφαση του εργατικού δικαστηρίου09:44Θεσσαλονίκη: Επαίτης επιχείρησε να φιλήσει σερβιτόρα - Ξυλοκόπησε γυναίκα που προσπάθησε να τον σταματήσει09:30Η Ελλάδα ξεχωρίζει στις ασφαλείς συναλλαγές - πληρωμές στην ΕΕ 09:16Επίθεση στο Σίδνεϊ: Κατηγορίες για 59 αδικήματα σε βάρος του δράστη09:02Τεχνητή Μήτρα και Βιο-Σάκοι: Πού βρίσκεται σήμερα η έρευνα για τα εξωμήτρια πρόωρα νεογνά08:48Επίθεση στο Σίδνεϊ: Ο Τραμπ ζήτησε από τον κόσμο να "πάρει τα όπλα" ενάντια στην ισλαμιστική τρομοκρατία 08:34Κυψέλη: Μαθητές κλείδωσαν τους διευθυντές του σχολείου που έγινε το περιστατικό με την 16χρονη08:20Δυο τραυματίες σε επιδρομές drones της Ουκρανίας, σε περιφέρεια της Ρωσίας08:06Λευκάδα: Άνδρας κατάπιε ναρκωτικά, για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο και πνίγηκε07:52Αυστραλία: 22 τραυματίες ακόμη σε νοσοκομεία, μετά την επίθεση στο Σίδνεϊ07:38Ο Τραμπ ανακηρύσσει την κυβέρνηση της Βενεζουέλας "ξένη τρομοκρατική οργάνωση"07:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο