LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 21 Νοεμβρίου 2019 11:05 | Ανανέωση: 21 Νοεμβρίου 2019 11:07

Στην Εντατική ο Μανώλης Γλέζος

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του. Ευχές από τον πρωθυπουργό. Τον επισκέφθηκε ο Βασίλης Κικίλιας. 

Γλέζος - Μανώλης Γλέζος

Στην Εντατική του ΝΙΜΙΤΣ νοσηλεύεται το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος.

Ο Μανώλης Γλέζος εισήχθη πριν από τρεις ημέρες στο ΝΙΜΤΣ, αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά και νευρολογικά προβλήματα.

Σήμερα το πρωί, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σοβαρή αλλά σταθερή, κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο κ. Γλέζος εισήχθη στο ΝΙΜΙΤΣ την Τρίτη 19 Νοεμβρίου για έλεγχο νευρολογικής πάθησης. Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του κρίθηκε σκόπιμη η παρακολούθηση του στην καρδιολογική μονάδα.

Ο Κικίλιας επισκέφθηκε τον Μανώλη Γλέζο 

Για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Γλέζου ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεστε στο εξωτερικό, από τον υπουργό Υγείας Β.Κικίλια, που τον επισκέφθηκε και συνομίλησε μαζί του καθώς και με τους θεράποντες γιατρούς.

Ο υπουργός μετέφερε στον κ. Γλέζο τις θερμές ευχές του πρωθυπουργού για γρήγορη ανάρρωση.

Τον Μανώλη Γλέζο στο ΝΙΜΤΣ επισκέφθηκε ο Βούτσης, μεταφέροντάς του τις ευχές των βουλευτών 

Τον Μανώλη Γλέζο επισκέφθηκε ο Νίκος Βούτσης στο ΝΙΜΤΣ. Ο τέως πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετέβη στο νοσοκομείο από τη Βουλή, όπου συζητείται η αναθεώρηση του Συντάγματος, και μετέφερε στον Μανώλη Γλέζο τις ευχές όλων των βουλευτών για «περαστικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος -τον οποίο ο κ. Βούτσης είδε σε καλή κατάσταση- τον ευχαρίστησε και του είπε ότι οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν.


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο