LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 21 Νοεμβρίου 2019 06:10

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου σήμερα, τελευταία ημέρα για τα γενέθλια των Σκορπιών και οι μέρες έχουν έντονα στοιχεία τόσο από Σκορπιό όσο και από Τοξότη.

Ζώδια - αστρολογία

Η μία είναι από τις πλέον ευχάριστες και τις πιο τυχερές όψεις που υπάρχουν και δεν είναι άλλη από τη σύνοδο της Αφροδίτης με το Δία στον Τοξότη που θα μας δώσει την ευκαιρία να περάσουμε υπέροχα, να απολαύσουμε όσα μας αρέσουν χωρίς ενοχές και να νιώσουμε έντονα συναισθήματα. Για κάποιους όμως τα πράγματα δεν θα είναι ακριβώς έτσι αφού ταυτόχρονα θα έχουμε και την αντίθεσή του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο η οποία εκτός από απρόοπτα γεγονότα και κάποια ατυχήματα θα δημιουργήσει σκηνικό πολέμου, όπου οι καταπιεσμένοι θα κάνουν την επανάστασή τους χωρίς να ενδιαφέρονται για τις συνέπειες, αλλά και χωρίς να έχουν εναλλακτικό σχέδιο στο ενδεχόμενο που κάτι πάει στραβά.

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι απαιτητική για εσένα φίλε Κριέ, ωστόσο χρειάζεται να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα είναι εφικτό να το ακολουθήσεις, χωρίς να παραμελήσεις τον εαυτό σου και χωρίς να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου αφού δε θα λείψουν κάποια θεματάκια υγείας, όπως και κάποια μικροατυχήματα. Προσπάθησε να μείνεις εστιασμένος σε ότι κάνεις χωρίς να μεταφέρεις τα προβλήματα της οικογένειας στη δουλειά, αλλά και χωρίς να μεταφέρεις τη δουλειά στο σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να βράζει το αίμα σου και να θέλεις να δείξεις τα συναισθήματα σου στην άλλη πλευρά ή να θέλεις να πραγματοποιήσεις κάποιο νέο ξεκίνημα άμεσα. Όμως είναι πολύ σημαντικό να μπορέσεις να δείξεις υπομονή και να κάνεις τις κινήσεις που πρέπει τη στιγμή που πρέπει. Από την άλλη σήμερα ίσως δεν είσαι πολύ αντικειμενικός, αλλά επηρεάζεσαι ιδιαίτερα από τα συναισθήματά σου για τους άλλους και ενδεχομένως κάποιους από αυτούς να θελήσεις να τους υπερασπιστείς, καταλήγοντας όμως να συγκρουστείς με κάποιους ανθρώπους χωρίς να έχεις προσπαθήσει πρώτα να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που είσαι άνθρωπος προσαρμοστικός και συζητήσιμος κάποιες φορές έχεις την ανάγκη να κάνεις τα πράγματα όπως εσύ πιστεύεις ότι είναι σωστό να γίνουν και όχι όπως σου υποδεικνύουν οι άλλοι. Αυτό ειδικά σήμερα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο, ενώ από την άλλη μπορεί κάποιο άτομο από την οικογένειά σου να χρειαστεί την προσοχή και τη φροντίδα σου. Αν χρειαστεί να πραγματοποιήσεις μαστορέματα στο σπίτι φρόντισε να είσαι προσεκτικός, γιατί αυτές τις μέρες (και θα σου το θυμίσω και αύριο) είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δουλειές με φούντες, συζητήσεις, συναντήσεις, συμφωνίες και πολύ κόσμο έχει για εσένα η σημερινή μέρα. Βέβαια αν δε θέλεις να βγεις χαμένος ή να γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης προσπάθησε να ξεχωρίσεις τα προσωπικά από τη δουλειά. Αν είσαι γονιός θα χρειαστεί να δείξεις ιδιαίτερη υπομονή και ψυχραιμία απέναντι στα παιδιά σου και να κάνεις ότι μπορείς προκειμένου να παραμείνεις πιστός σε μία τακτική που να λέει ότι τα προβλήματα λύνονται με διάλογο. Το να είσαι επικριτικός απέναντι στο σύντροφο ή τα παιδιά σου σήμερα δεν θα βοηθήσει τα πράγματα.

ΛΕΩΝ: Κάποιες οικονομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα και ενδεχομένως να σε βγάλουν έξω από τα ρούχα σου αφού κάποιοι άνθρωποι δείχνουν να μη σε υπολογίζουν όσο θα ήθελες και απαξιούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που έχουν απέναντι σου. Ευτυχώς όμως δεν είσαι μόνος και ίσως γνωρίζεις τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν ή κάποιοι φίλοι προτίθενται να σταθούν δίπλα σου στηρίζοντας σε ουσιαστικά και πρακτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όπως λέει η παροιμία “η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει” και καλό είναι ειδικά σήμερα να την έχεις κατά νου πριν μιλήσεις, αφού φαίνεται να λειτουργείς παρορμητικά και χωρίς να αφήνεις περιθώρια στους άλλους να σου αποδείξουν ότι έχουν δίκιο ή έστω να παραδεχτούν τα λάθη τους. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να υπογράψεις συμφωνητικά αν πριν δεν έχεις βάλει κάτω όλα τα υπέρ και τα κατά που υπάρχουν.

ΖΥΓΟΣ: Με την ψυχολογία σου να δέχεται σημαντική πίεση σήμερα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν και να τηρήσεις κάποια χρονοδιαγράμματα την ίδια στιγμή που ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σου. Μην επιτρέψεις στο άγχος σου να πάρει τα ηνία και να σε κάνει να πετάξεις την καρδάρα με το γάλα όταν το μόνο που χρειάζεται είναι να επιδείξεις υπομονή και να σεβαστείς πρώτος απ’ όλους τους κόπους και τις προσπάθειες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα έχεις την ευκαιρία να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει και θα μπορέσεις να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που τις προηγούμενες μέρες κατάφεραν να σε βγάλουν απ’ τα νερά σου, ενδεχομένως και απ’ τα ρούχα σου… Άφησε τους να νομίζουν ότι σε έχουν του χεριού τους κι εσύ κάνε ό,τι περνάει απ’ το δικό σου χέρι προκειμένου να μείνεις προσηλωμένος στο στόχο σου. Κάπως έτσι η διάθεση σου θα είναι καλύτερη και αυτό θα είναι εμφανές στο σύντροφο, αλλά και τους φίλους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το παρελθόν ξαναζωντανεύει και αυτή τη φορά δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν το βλέπεις γιατί φαίνεται να επηρεάζει σε τέτοιο βαθμό όχι μόνο τη διάθεση σου αλλά και τη ροή των πραγμάτων γενικότερα που δεν μπορείς να έχεις αυτά για τα οποία έχεις προσπαθήσει πολύ. Αν δεν αναλάβεις τις ευθύνες σου και δεν κάνεις ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου για να διορθώσεις κάποια λάθη σου δε θα μπορέσεις να χαρείς με όσα έχεις πετύχει. Άφησε στην άκρη φόβους και εγωισμούς και όλα θα γίνουν με ένα τρόπο μαγικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποια θέματα που μπορεί πιθανότατα να σχετίζονται με κάποιο ταξίδι που σχεδιάζεις στο εξωτερικό με το σύντροφο ή κάποιους φίλους ή κάποιες παρεξηγήσεις στις μεταξύ σας συναλλαγές φαίνεται ότι σήμερα μπορεί να σε προβληματίσουν και θα έρθεις σε αντιπαραθέσεις που είναι πιθανό να οδηγήσουν στη δημιουργία ψυχρού κλίματος μεταξύ σας. Χρειάζονται ιδιαίτερα λεπτοί χειρισμοί και από τις δύο πλευρές προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να χρειαστεί η βοήθεια της δικαιοσύνης για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που θα προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο παράγοντας σεξουαλική ζωή φαίνεται ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στις επιλογές σου σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται -κυρίως για τους δεσμευμένους Υδροχόους- να αποτελέσει αν όχι αιτία για καβγάδες σίγουρα μείζον θέμα συζήτησης που φαίνεται να επηρεάζει το αίσθημα ασφαλείας της μιας ή της άλλης πλευράς μέσα στη σχέση. Από την άλλη είναι μία μέρα που αν για παράδειγμα κάνεις συζητήσεις για μία νέα δουλειά, φαίνεται ότι το χάσμα στα λεφτά που ζητάς και σε αυτά που σου προσφέρονται είναι μεγάλο.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα οι διαφωνίες και οι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στις προσωπικές σου σχέσεις ή σε κάποια συνεργασία που έχεις φαίνεται να είναι δύσκολο να μαζευτούν, κυρίως επειδή κανείς δεν έχει τη διάθεση και την υπομονή να ακούσει και να καταλάβει τι λέει η άλλη πλευρά. Ακόμα δυσκολότερα είναι τα πράγματα εάν είσαι σε φάση που ακόμα γνωρίζεις τον άλλον, αφού εκεί φαίνεται ότι κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις τις οποίες αν είχες περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου δεν θα τις έκανες

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΛηστές παρέσυραν και σκότωσαν ηλικιωμένη για να ξεφύγουν!Σήμερα 13:39 | Ειδήσεις

Ασύλληπτη τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους. Εκτεταμένες έρευνες από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.  

Ερντογάν: στέλνουμε την συμφωνία με τη Λιβύη στον ΟΗΕΣήμερα 14:27 | Ειδήσεις

Ανυποχώρητη η Τουρκία για το μνημόνιο με τη Λιβύη. "Υπέγραψα τη συμφωνία" ανακοίνωσε ο Τούρκος Πρόεδρος. Πως απάντησε η Αθήνα.

Επέτειος Γρηγορόπουλου: δίωξη για κακουργήματα σε συλληφθέντεςΣήμερα 20:17 | Ειδήσεις

Βαρύ κατηγορητήριο αντιμετωπίζουν οι νεαροί που συνελήφθησαν για τα επεισόδια. Στον Συνήγορο του Πολίτη "στέλνει" τις καταγγελίες για αστυνομική βία η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Γρεβενά: Με τη συγκατάθεση της 12χρονης η ερωτική συνεύρεση, υποστηρίζει ο 45χρονος (βίντεο)Σήμερα 19:51 | Ειδήσεις

Μετανιωμένος δηλώνει ο κατηγορούμενος, που ισχυρίζεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Τι λέει η μητέρα, η οποία κατηγορείται για συνέργεια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Smirting”: Η νέα μόδα που έφερε ο αντικαπνιστικός νόμος (βίντεο)23:59Candice Swanepoel: η topless φωτογράφιση που έφερε… καύσωνα μέσα στον Δεκέμβριο (εικόνες)23:50Βίντεο ντοκουμέντο με... τσαντάκηδες επί τω έργω23:39Σάρωσε τα Βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου ο Λάνθιμος με την “Ευνοούμενη”23:28“Ψαλιδίζει” τη διαφορά από τον Μπόρις Τζόνσον ο Τζέρεμι Κόρμπιν23:17Από τη Σάμο στην Ιθάκη με καγιάκ, για καλό σκοπό (βίντεο)23:04Ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του για τον ληστέψουν22:51Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους (εικόνες)22:39Επί τρεις ημέρες ήταν πεσμένη και αβοήθητη στο διαμέρισμά της22:2780 χρόνια νάιλον: το “επαναστατικό” προϊόν που κυριάρχησε στην αγορά (βίντεο)22:14Παναγιώτα Βλαντή και Στέφανος Ξενάκης στο “Thrive”22:01Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: ο αγώνας “έληξε” στο α΄ ημίχρονο21:48Αυτοψία ΑΝΤ1 στο οικόπεδο “βόμβα” που απειλεί τους κατοίκους στο Μάτι (βίντεο)21:36Ο Πανιώνιος γνώρισε το “ξέσπασμα” της ΑΕΚ21:23Πήρε 24000 φορές τηλέφωνο σε εταιρεία για να παραπονεθεί!21:10Κέρκυρα: έριξαν κουτάβια σε λάκκο με νερό για να πνιγούν (εικόνες)20:57Αποκλειστικό ΑΝΤ1: εργάτης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από επίδοξους ληστές (βίντεο)20:44Επέτειος Γρηγορόπουλου: δίωξη για κακουργήματα σε συλληφθέντες20:31Γρεβενά: Με τη συγκατάθεση της 12χρονης η ερωτική συνεύρεση, υποστηρίζει ο 45χρονος (βίντεο)20:18Νίκησε στο... φινάλε ο ΠΑΟΚ την Ξάνθη20:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο