LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 20 Νοεμβρίου 2019 06:10

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στο Σκορπιό, για να βάλει ένα τέλος στην ασυνεννοησία και τις συνεχείς αναποδιές των προηγούμενων ημερών.

Ζώδια

Καλό θα είναι να μην πάρουμε αέρα και προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος μέχρι το Σάββατο, τουλάχιστον, αφού ενδέχεται να βρεθούμε με σοβαρότερα προβλήματα, καθυστερήσεις, ακόμα και ματαιώσεις σε σχέση με αυτές που μας ταλαιπώρησαν όσο ήταν ανάδρομος. Ιδιαίτερη προσοχή όσοι αποφασίσετε να ταξιδέψετε αυτές τις μέρες. Από Κυριακή-Δευτέρα όμως τα πράγματα είναι πολύ ευνοϊκά αν θέλετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια κλπ, γι’ αυτό μπορείτε προς το παρόν να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε. Τέλος, τις προηγούμενες μέρες είχατε την ευκαιρία να δείτε και τις προθέσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες κάποιων ανθρώπων. Αξιοποιήστε την πληροφορία και προσαρμόστε τη στάση σας αναλόγως…

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ερμή από σήμερα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Σκορπιό και μάλιστα σε συνδυασμό με το ότι πλέον βρίσκεται εκεί και ο κυβερνήτης σου, θα δεις σιγά σιγά ότι θα αρχίσουν να ξεκολλάνε κάποιες οικονομικές υποθέσεις και ενδεχομένως εάν κατά το διάστημα που ήταν ανάδρομος κίνησες κάποιες διαδικασίες για να σου επιστραφούν κάποια χρήματα μπορείς τις επόμενες μέρες να τα περιμένεις. Στα προσωπικά σου ίσως έχει έρθει η ώρα να πεις κάποια πράγματα έξω από τα δόντια και να βγάλεις από πάνω σου το βάρος κάποιων μυστικών.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι μονάχα ο Άρης που πέρασε στο Σκορπιό χθες, αλλά και το γεγονός ότι από σήμερα ο Ερμής γυρνάει ορθόδρομος στο ίδιο ζώδιο, πράγμα που δημιουργεί μεγάλη κινητικότητα στα προσωπικά σου και το επόμενο διάστημα αναμένεται να σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Παράλληλα, θα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με το ταίρι σου ή άλλους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου για πράγματα τα οποία έχεις συνειδητοποιήσει πλέον ότι δε σου αρέσουν, αλλά και για να τους ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς περιμένεις από αυτούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή από σήμερα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Σκορπιό και σε συνδυασμό με το ότι από χθες βρίσκεται εκεί και ο Άρης, θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις επί τάπητος κάποια ζητήματα που φαίνεται ότι σου κάνουν τη ζωή σου δύσκολη. Όσο ήταν σε ανάδρομη φάση είχες την ευκαιρία να ανακαλύψεις εκείνες τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να δώσεις και στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς χρειάζεσαι για να μπορέσεις να συνεχίσεις να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε μία κοινή προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τονωτική ένεση για την αυτοπεποίθησή σου και τη διάθεσή σου αποτελεί το γεγονός ότι εκτός του Άρη που από χθες βρίσκεται στο Σκορπιό, στο ίδιο ζώδιο γυρίζει ορθόδρομος από σήμερα και ο Ερμής. Το προηγούμενο διάστημα είχες την ευκαιρία να τεστάρεις τον ίδιο σου τον εαυτό και τα συναισθήματά σου για έναν άνθρωπο. Τώρα γνωρίζοντας πολύ καλά το πως νιώθεις μπορείς να ξεκαθαρίσεις πώς βλέπεις τη μεταξύ σας σχέση, βάζοντας σε προτεραιότητα το να είσαι καλά εσύ όποιο κι αν είναι το σενάριο.

ΛΕΩΝ:Τα συναισθηματικά σου μπερδέματα ή οι επαφές σου με άτομα που είχες αποφασίσει ότι θα έβγαζες από τη ζωή σου, αλλά με κάποιο τρόπο όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος επανέρχονταν συχνά-πυκνά στο προσκήνιο, οφείλουν να βρουν απαντήσεις και νόημα, αντίστοιχα, για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο και να νιώσεις κι εσύ καλύτερα. Από την άλλη, τώρα που και ο Άρης έχει περάσει στον Σκορπιό θα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις οποιοδήποτε θέμα που μπορεί να σχετίζεται με κάποιο ακίνητο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής γυρίζει από σήμερα ορθόδρομος στο Σκορπιό και σε συνδυασμό με το ότι από χθες στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Άρης, φαίνεται να παίρνεις μια ανάσα σε θέματα που σχετίζονται με συμφωνίες ή και γενικότερα τις καθημερινές σου επαφές, αλλά και τις μετακινήσεις. Μπορείς λοιπόν να προωθήσεις κάποια σχέδια που το προηγούμενο διάστημα φαίνεται να πήγαιναν με ρυθμούς χελώνας, ενώ στην προσωπική σου ζωή κάποιες νέες γνωριμίες φαίνονται ικανές να μεταμορφώσουν τη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ: Ευκαιρία να πατήσεις στα πόδια σου και να βρεις τη σωστή κατεύθυνση κυρίως να μάθεις που μπορείς να στηριχθείς και ποια είναι τα όπλα σου.... Ερωτικά λοιπόν ξεκαθαρίσεις και αποκαλύπτεις κυρίως στον εαυτό σου, αυτά που αισθάνεσαι για να μπορέσεις να τα καθρεφτίσεις και στους ενδιαφερόμενους... Από σήμερα και μετά έχεις και ολοένα και καλύτερα οικονομικά, χωρίς να αποκλείονται και οι εκπλήξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πέραν του Άρη που από χθες βρίσκεται στο ζώδιό σου, τα ευχάριστα νέα έρχονται και από τον Ερμή, ο οποίος το τελευταίο δίμηνο σου κάνει παρέα πιστά και τώρα γυρίζει ορθοδρομος για να σε βοηθήσει να προωθήσεις σημαντικά θέματα που σε απασχολούν, πιο σίγουρος από ποτέ για το τι πας να κάνεις και το πώς θα πρέπει να διαχειριστείς τα πράγματα. Πολύ σημαντικό διάστημα και για την προσωπική σου ζωή, αφού εκτός από τη γοητεία που ασκείς στους άλλους με την εμφάνισή σου φαίνεται ότι μπορείς να τους κερδίσεις και εγκεφαλικά κι αυτό είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που θα μπορούσε να δώσει καλύτερες προοπτικές σε μία νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τον Ερμή από σήμερα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Σκορπιό και μάλιστα σε συνδυασμό με το ότι πλέον βρίσκεται εκεί και ο Άρης, φαίνεται ότι στην ερωτική σου ζωή συμβαίνουν πράγματα τα οποία για κάποιο λόγο πρέπει ή επιδιώκεις να μείνουν κρυφά. Επειδή ο Ερμής όμως δυσκολεύεται να κρατήσει το στόμα του κλειστό, μην εκπλαγείς αν προκύψουν κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, απ’ όποια πλευρά κι αν βρίσκεσαι. Από την άλλη θετικές εξελίξεις μπορεί να προκύψουν σε κάποια θέματα υγείας, γι’ αυτό αν έχεις παραμελήσει κάποια τέτοια θέματα, καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να ασχοληθείς μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Ερμή από σήμερα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Σκορπιό, εκεί που από χθες βρίσκεται και ο Άρης η κοινωνική σου ζωή και οι επαφές σου με φίλους φαίνεται ότι μπορεί να αποτελούν το κλειδί που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις νέες πόρτες στη ζωή σου. Αν είσαι μόνος θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορεί να έχουν και εκείνο το στοιχείο του διαφορετικού που αναζητάς κάποιες φορές. Αν πάλι είσαι σε σχέση τόλμησε να προτείνεις στο ταίρι σου πράγματα που θέλεις να κάνετε μαζί με σκοπό να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή, να επιστρέφει από σήμερα σε ορθή πορεία στο Σκορπιό, θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις για το μέλλον σου με ανθρώπους που φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή κρατούν τα κλειδιά και μπορούν να ανοίξουν την πόρτα που οδηγεί στο επόμενο βήμα ή να την κλειδαμπαρώσουν οριστικά. Αυτοί μπορεί να έχουν τα κλειδιά όμως τα πάντα εξαρτώνται από τη δική σου θέληση και από το πως εσύ φαντάζεσαι τον εαυτό σου την επόμενη μέρα: Με αυτούς ή χωρίς αυτούς;

ΙΧΘΥΣ: Δεν είναι μονάχα ο Άρης που πέρασε στο Σκορπιό χθες, αλλά και το γεγονός ότι από σήμερα ο Ερμής γυρνάει ορθόδρομος στο ίδιο ζώδιο, που θα ανοίξει το δρόμο για να φύγεις μπροστά με φόρα και αυτοπεποίθηση για να υλοποιήσεις κάποια σημαντικά σχέδια που έχεις. Είναι πολύ θετικές αυτές οι μέρες, κυρίως για αν ασχολείσαι ή προτίθεσαι να ασχοληθείς από ‘δω και πέρα με κάποιο ελεύθερο επάγγελμα. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι, ειδικά στο εξωτερικό, αλλά και για να προωθήσεις θέματα σπουδών.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: ο Τσίπρας έβγαλε τον χειρότερο εαυτό του σε μια κρίσιμη εθνικά στιγμήΣήμερα 14:07 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι όσα επικαλείται η Άγκυρα για τις θαλάσσιες ζώνες, είναι «αγεωγράφητα και ανιστόρητα» και δεν παράγουν νομικό αποτέλεσμα.

Ανακοινώθηκε η απέλαση του Λίβυου πρέσβη στην ΑθήναΣήμερα 11:22 | Ειδήσεις

Του δόθηκε διορία 72 ωρών για να εγκαταλείψει τη χώρα, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Πλήθος κόσμου τιμά την μνήμη του (εικόνες)Σήμερα 18:14 | Ειδήσεις

Πορείες και συγκεντρώσεις για τα 11 χρόνια από την δολοφονία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Επί ποδός η ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας και άλλες μεγάλες πόλεις. Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του μετρό. 

Πίτμπουλ ιερέα “κατασπάραξε” ταχυδρόμο στον ΒόλοΣήμερα 11:48 | Ειδήσεις

Ήταν τέτοια η μανία του αγριεμένου σκύλου που πνίγηκε από το σχοινί με το οποίο προσπάθησαν κάποιοι περαστικοί να τον απομακρύνουν...

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Πλήθος κόσμου τιμά την μνήμη του (εικόνες)18:52Βαρουφάκης: “φιλοδωρηματική” η πολιτική της Κυβέρνησης18:41Γιορτή στο Μιλγουόκι για τα γενέθλια του Γιάννη Αντετοκούνμπο (βίντεο)18:33Δένδιας: Δεν θεωρούμε έγκυρο το κείμενο της συμφωνίας Τουρκίας – Λιβύης18:25Παπαγγελόπουλος για Μανιαδάκη: “Ας μην διωχθεί ποινικά και ο σκύλος μου”18:16Παναγιωτόπουλος: αναγκαία η αναβάθμιση των F-16 λόγω των υπαρκτών απειλών18:09Τραγωδία με νεαρό εργάτη17:57Ολυμπιακός: βαριά τιμωρία για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ17:46Σλοβακία: Φονική έκρηξη σε 12όροφη πολυκατοικία (βίντεο)17:35Ο καιρός για τους αγρότες17:23Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού: Τρεις εστίες φωτιάς σε δύο ορόφους17:11Συνέλαβαν Βέλγο στου Παπάγου με εμπρηστικούς μηχανισμούς16:58Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο (εικόνες)16:45Ένοπλος άνοιξε πυρ σε ναυτική βάση της Φλόριντα16:33Η Ελισάβετ Μουτάφη για τη ζωή στο “νέο” σπίτι της (βίντεο)16:20Εντοπίστηκε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης (εικόνες) 16:06Τσίπρας για δολοφονία Γρηγορόπουλου: δεν ξεχνάμε…15:53Η Μέρκελ για πρώτη φορά στο στρατόπεδο Άουσβιτς (βίντεο)15:42Τσαβούσογλου: η Ελλάδα δεν στήριξε την προσπάθεια για την επίλυση του Κυπριακού15:29“Άγριες Μέλισσες”: την ίδια γυναίκα διεκδικούν “Παναγιώτης” και “Προκόπης” (βίντεο)15:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο