LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 19 Νοεμβρίου 2019 07:45 | Ανανέωση: 19 Νοεμβρίου 2019 07:49

ΝΒΑ: Ο Αντετοκούνμπο έδωσε νέα… παράσταση

Με ηγέτη τον Greek Freak τα «Ελάφια» έριξαν στο… καναβάτσο τους «Ταύρους».

AP - Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ακόμη μια εκπληκτική εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και νέα νίκη για του Μπακς – αυτή τη φορά επί των Μπουλς – που βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 10-3.

Ο Έλληνας διεθνής σημείωσε 33 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ, οδηγώντας την ομάδα του Μιλγουόκι στο τελικό 115-101 επί της ομάδας του Σικάγο.

Oι Μπουλς προηγήθηκαν με 99-98 χάρη στον Ουάιτ 6 λεπτά πριν το τέλος, αλλά στη συνέχεια το Μιλγουόκι έδειξε ποιος είναι το αφεντικό.

Για το Μιλγουόκι εκτός του Γιάννη, o Χιλ είχε 18 και ΝτιΒιτσέντζο 15, ενώ ο Λόπεζ πέτυχε double double με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τους «Ταύρους» ο rookie Γκάφορντ είχε 21 πόντους, ενώ ο Ουάιτ πρόσθεσε 13. Το Σικάγο έπεσε στο 4-10

Τα δωδεκάλεπτα: 26-29, 56-60, 81-84, 101-115.

«Θέλω να είμαι ένας από τους καλύτερους στην Ιστορία»

«Σίγουρα θέλω να είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ιστορία, αλλά για να το κάνω, πρέπει να προσπαθώ κάθε βράδυ». Ξεκάθαρος για τους στόχους του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μιλώντας στο ESPN:

«Επειδή στο τέλος της ημέρας, αν δεν κερδίσεις, δεν μετράει. Όλη η προσπάθεια που κάνεις, αν δεν κερδίσεις, πραγματικά δεν μετράει», πρόσθεσε ο Έλληνας σούπερ σταρ, MVP του ΝΒΑ της περασμένης σεζόν, που έφτασε στο 13ο “double-double” στη νίκη με τους Μπουλς στο Σικάγο (101-115) σε ισάριθμα παιχνίδια στη σεζόν.

«Δεκατρία ή 14 παιχνίδια, μοιάζει ένας υπερβολικός αριθμός. Το καλό είναι ότι νομίζω πως μαθαίνει να συνηθίζει αυτό που κάνει», δήλωσε ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

«Πάντα μαθαίνει και αναπτύσσεται από κάθε εμπειρία. Γι’ αυτό και ο Γιάννης είναι ξεχωριστός», πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει το ESPN, οι φιλοδοξίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν αφορούν μόνο μια διαδοχή παιχνιδιών με ρεκόρ ή ακόμη μια σεζόν. Θέλει η φανέλα του, να φτάσει κάποια στιγμή στην κορυφή του Fisher Forum του Μιλγουόκι.

AP - Γιάννης Αντετοκούνμπο

«Προσπαθώ να επικεντρωθώ σε αυτό που έχω να κάνω. Αλλά ναι, τα προηγούμενα χρόνια, όταν έβλεπα τον αριθμό 23 του Μάικλ Τζόρνταν -και όχι μόνο 23, αλλά και το 33 του Σκότι Πίπεν - σκεφτόμουν πολλά. Είναι σίγουρα το κίνητρο μου. Το Σικάγο είναι μια μεγάλη πόλη για το μπάσκετ. Είναι μια πόλη που έπαιξαν ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν, γι’ αυτό είχα εκείνο το πρόσθετο συναίσθημα μέσα μου. Βγαίνω απλά εκεί έξω και προσπαθώ να κερδίσω ό,τι κι αν γίνει και έτσι να μπορώ να γυρίσω πίσω στο σπίτι και να είμαι ευχαριστημένος».

Με τις φανέλες με τους αριθμούς 23 και 33 να κρέμονται από τα δοκάρια του United Center, ο 19χρονος - τότε - Γιάννης Αντεκούνμπο έζησε την πρώτη του εμπειρία απέναντι στους Σικάγο Μπουλς τον Δεκέμβριο του 2013.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο