LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 18 Νοεμβρίου 2019 06:13

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει εντάσεις και απρόοπτα γεγονότα στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Ζώδια - αστρολογία

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου σήμερα και καλή εβδομάδα σε όλους! Μία εβδομάδα που ξεκινάει με τη Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα να φέρνει εντάσεις και κάποια απρόοπτα γεγονότα, κυρίως στους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) οι οποίοι λόγω της επιπολαιότητας, του εκνευρισμού ή και του εγωισμού τους, σε πολλές περιπτώσεις, φαίνεται να λειτουργούν αντιδραστικά και χωρίς καμία διάθεση για συναίνεση.

Ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις σημαντικές συζητήσεις γιατί  είναι τέτοια η υποκειμενικότητα που μας χαρακτηρίζει που δεν μας επιτρέπει να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον. Αργότερα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, ειδικά αν αφήσουμε στην άκρη τον εγωισμό μας και αποφασίσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για να  αποκαταστήσουμε την τάξη  στις σχέσεις μας, γιατί  θα επικρατήσει η διάθεση να αφήσουμε πίσω τις μικρότητες και να εστιάσουμε στο πως θα νιώθουμε και οι δύο καλά.

ΚΡΙΟΣ

Η τάση σου να παθιάζεσαι και να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς είναι ο λόγος που αυτή η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με κάποιες κόντρες χωρίς λόγο και ουσία από τις οποίες δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα. Αν έχεις παιδιά, η υπερβολική σου αγάπη και η ανάγκη σου να νιώθεις ότι είναι ξεχωριστά μπορεί να καταλήξουν να καταπιέσουν και αυτά, αλλά κι εσένα που δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς ότι είναι ξεχωριστά από τη φύση τους και δε χρειάζεται να είναι οι καλύτεροι σε όλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υπερβολικές απαιτήσεις που φαίνεται ότι κάποιοι έχουν από εσένα είναι πιθανό σήμερα να προκαλέσουν την έντονη αντίδραση σου. Επειδή όμως κι ολόκληρη η εβδομάδα αναμένεται να είναι έντονη για το ζώδιό σου καλό θα είναι να λες στην ώρα τους αυτά που πιστεύεις και να μην τα αφήνεις να μαζεύονται, γιατί δεν αποκλείεται όσο πλησιάζουμε στο Σαββατοκύριακο να κάνεις κάποιες εκρήξεις με τον αριθμό των θυμάτων να είναι ανυπολόγιστος και τις συνέπειες σημαντικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινάει με σημαντικές συζητήσεις τις οποίες δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις, ακόμα κι αν δεν νιώθεις και τόσο έτοιμος να τις κάνεις. Οι εξελίξεις κυρίως στον εργασιακό σου χώρο δε σου δίνουν τα χρονικά περιθώρια που θα ήθελες για να σκεφτείς όλα τα δεδομένα και να νιώσεις σίγουρος για τις αποφάσεις σου, αλλά απαιτούν από σένα άμεσες απαντήσεις. Γενικότερα προσπάθησε να ελέγξεις το άγχος σου και προσπάθησε να μην πάρεις τα πράγματα πιο σοβαρά απ’ όσο είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σου για υλική, κυρίως, ασφάλεια μπορεί να σε οδηγήσει σήμερα στο να πάρεις κάποιες αποφάσεις εντελώς κόντρα σε σχέση με όσα σχεδίαζες. Αν οι απαιτήσεις της ζωής είναι τέτοιες που νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς είναι λογικό να καταλήξεις σε κάποιους συμβιβασμούς. Αν όμως αυτό που κυριαρχεί είναι ο φόβος για το αύριο, ο οποίος μπορεί να μην έχει απόλυτη σύνδεση με την πραγματικότητα τότε καλό θα είναι να παραμείνεις πιστός σε όσα πραγματικά επιθυμείς.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δημιουργεί άγχος και να σε κινητοποιεί προκειμένου να βρεις λύσεις σε κάποια θέματα που σε έχουν προβληματίσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Μόνο που είναι πιθανό όλη αυτή η αναμονή να σου δημιουργήσει ανυπομονησία και να σε οδηγήσει σε κάποιες αρκετά επιπόλαιες συμπεριφορές. Προσπάθησε λοιπόν να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις καταστάσεις και να μην απορρίπτεις τις γνώμες των άλλων πριν καλά-καλά τις ακούσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ανασφάλειές σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι ικανές να χαλάσουν το θετικό κλίμα που μπορεί να δημιουργήθηκε, κυρίως στα συναισθηματικά σου, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Εάν φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματά σου και κάνεις ότι είναι δυνατόν για να τα κρύψεις τότε είναι επόμενο να χάνεις την ουσία που μπορεί να κρύβει όχι μόνο μία ερωτική σχέση, αλλά και κάθε άλλη σχέση που μπορεί να έχουμε. Οι άνθρωποι γύρω μας δεν είναι αντικείμενα και αυτό που έχουμε να κερδίσουμε αμφότεροι είναι την εμπειρία των συναισθημάτων, θετικών ή αρνητικών.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με κάποια σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και τα οποία ενδεχομένως να ανατραπούν κυρίως λόγω κάποιον οικονομικών θεμάτων που μπορεί να προκύψουν στην διάρκεια της μέρας. Μάλιστα τα όποια θέματα προκύψουν μπορεί να μην αφορούν άμεσα εσένα αλλά το σύντροφό σου ή άλλους σημαντικούς ανθρώπους γύρω σου, οι οποίοι μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σου. Στα ερωτικά σου το ενδιαφέρον σου για κάποιον φαίνεται να σου προκαλεί περισσότερο άγχος, παρά ευχαρίστηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα έρχεται να αποκαλύψει παράπονα από τους ανθρώπους στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή κάποιες παραλείψεις και κάποια λάθη πού έχουν γίνει σε κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις. Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται ότι δε θα αποφύγεις κάποιους διαπληκτισμούς. Καλό όμως θα είναι να αποφύγεις το κυνήγι του να βρεις φταίχτες ή τρόπους και να δικαιολογηθείς, αλλά να σκεφτείς δημιουργικά και να αξιοποιήσεις την ευαισθησία και την υπευθυνότητα σου για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις στις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δευτέρα σήμερα κι αν μπορούσες να πατήσεις ένα κουμπί και να εξαφανιστείς σίγουρα θα το έκανες. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να συμβιβαστείς με το ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι να βρεθείς ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι πιστεύεις ότι με τις ιδέες τους ή τη στάση ζωής τους μπορούν να σε εμπνεύσουν και να σου δώσουν μια νέα οπτική για τα πράγματα. Απόφυγε λοιπόν οτιδήποτε σε κάνει να ρουτινιάζεις και προσπάθησε να ασχοληθείς με πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας φαίνεται να σε απασχολούν κάποια οικονομικά θέματα και ενδεχομένως το άγχος σου για το πώς θα βγει ο μήνας. Φαντάζομαι πως αν σου δώσω μία απάντηση τύπου “με θετική σκέψη”, θα μου πεις ότι δεν τρώγεται, όμως στην πραγματικότητα κι αυτή τη χρειάζεσαι... Γιατί όποιες κι αν είναι οι αντικειμενικές δυσκολίες δε θα μπορέσεις να βρεις λύσεις αν δεν ξεκολλήσει το μυαλό σου. Εξάλλου είσαι πολύ πειθαρχημένος για να φοβηθείς ότι αν βάλεις ένα πλάνο δε θα μπορέσεις να το ακολουθήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει έντονα για σένα, αφού φαίνεται να ξεκινάς νιώθοντας καταπιεσμένος από την παρουσία κάποιων ανθρώπων στη ζωή σου, γεγονός που σε κάνει να αντιδράς και να επαναστατείς σε οτιδήποτε άλλο έρχεται να βάλει τη σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Μη δραματοποιείς τις καταστάσεις και κυρίως μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις για το κατά πόσο κάποιοι από αυτούς θα πρέπει σύντομα να αποτελέσουν παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ

Και ενώ εσύ προσπαθείς να λειτουργήσεις οργανωμένα και να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας φαίνεται ότι προκύπτουν κάποια δεδομένα τα οποία δεν είχες υπολογίσει και τα οποία έρχονται να σε αποσυντονίσουν. Είναι λοιπόν πιθανό από τη μία να καθυστερείς στην κίνηση και να χάνεις κάποιο ραντεβού ή από την άλλη ενώ είσαι έτοιμος να παραδώσεις μία δουλειά ο προϊστάμενός σου ή ο πελάτης σου να αλλάζει άποψη και να πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή.

Πηγή: Astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: ο Τσίπρας έβγαλε τον χειρότερο εαυτό του σε μια κρίσιμη εθνικά στιγμήΣήμερα 14:07 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι όσα επικαλείται η Άγκυρα για τις θαλάσσιες ζώνες, είναι «αγεωγράφητα και ανιστόρητα» και δεν παράγουν νομικό αποτέλεσμα.

Ανακοινώθηκε η απέλαση του Λίβυου πρέσβη στην ΑθήναΣήμερα 11:22 | Ειδήσεις

Του δόθηκε διορία 72 ωρών για να εγκαταλείψει τη χώρα, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Πλήθος κόσμου τιμά την μνήμη του (εικόνες)Σήμερα 18:14 | Ειδήσεις

Πορείες και συγκεντρώσεις για τα 11 χρόνια από την δολοφονία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Επί ποδός η ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας και άλλες μεγάλες πόλεις. Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του μετρό. 

Πίτμπουλ ιερέα “κατασπάραξε” ταχυδρόμο στον ΒόλοΣήμερα 11:48 | Ειδήσεις

Ήταν τέτοια η μανία του αγριεμένου σκύλου που πνίγηκε από το σχοινί με το οποίο προσπάθησαν κάποιοι περαστικοί να τον απομακρύνουν...

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Πλήθος κόσμου τιμά την μνήμη του (εικόνες)18:52Βαρουφάκης: “φιλοδωρηματική” η πολιτική της Κυβέρνησης18:41Γιορτή στο Μιλγουόκι για τα γενέθλια του Γιάννη Αντετοκούνμπο (βίντεο)18:33Δένδιας: Δεν θεωρούμε έγκυρο το κείμενο της συμφωνίας Τουρκίας – Λιβύης18:25Παπαγγελόπουλος για Μανιαδάκη: “Ας μην διωχθεί ποινικά και ο σκύλος μου”18:16Παναγιωτόπουλος: αναγκαία η αναβάθμιση των F-16 λόγω των υπαρκτών απειλών18:09Τραγωδία με νεαρό εργάτη17:57Ολυμπιακός: βαριά τιμωρία για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ17:46Σλοβακία: Φονική έκρηξη σε 12όροφη πολυκατοικία (βίντεο)17:35Ο καιρός για τους αγρότες17:23Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού: Τρεις εστίες φωτιάς σε δύο ορόφους17:11Συνέλαβαν Βέλγο στου Παπάγου με εμπρηστικούς μηχανισμούς16:58Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο (εικόνες)16:45Ένοπλος άνοιξε πυρ σε ναυτική βάση της Φλόριντα16:33Η Ελισάβετ Μουτάφη για τη ζωή στο “νέο” σπίτι της (βίντεο)16:20Εντοπίστηκε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης (εικόνες) 16:06Τσίπρας για δολοφονία Γρηγορόπουλου: δεν ξεχνάμε…15:53Η Μέρκελ για πρώτη φορά στο στρατόπεδο Άουσβιτς (βίντεο)15:42Τσαβούσογλου: η Ελλάδα δεν στήριξε την προσπάθεια για την επίλυση του Κυπριακού15:29“Άγριες Μέλισσες”: την ίδια γυναίκα διεκδικούν “Παναγιώτης” και “Προκόπης” (βίντεο)15:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο