LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Νοεμβρίου 2019 14:49

Ανατροπή στην υπόθεση της 14χρονης που κατήγγειλε βιασμό

"Με νάρκωσαν και με βίασαν" κατήγγειλε η ανήλικη. Τι έδειξαν οι εξετάσεις. Πώς οι αστυνομικοί συμπλήρωσαν το παζλ της υπόθεσης...

καταγγελία - βιασμός - 14χρονη - Κορδελιό

Ψευδής αποδείχτηκε η καταγγελία 14χρονης από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης, η οποία ισχυρίστηκε ότι το βράδυ της Παρασκευής έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο άντρα.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι η ανήλικη επινόησε την ιστορία του βιασμού για να δικαιολογήσει στους γονείς της την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η 14χρονη, εξιστορώντας το γεγονός του υποτιθέμενου βιασμού, υπέπεσε σε αντιφάσεις. Οι αστυνομικοί που μίλησαν με την 14χρονη κατάλαβαν εξαρχής ότι το συμβάν του βιασμού ήταν κατασκεύασμα της φαντασίας της.

Μια από τις αντιφάσεις της κατάθεσης της ανήλικης ήταν ότι αρχικώς ανέφερε πως δέχτηκε την επίθεση σε υπό ανέγερση κτίριο, ενώ στη συνέχεια δήλωνε πως όλα έγιναν στην είσοδο του σπιτιού της.

Αμέσως μετά την καταγγελία η 14χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική. Υποβλήθηκε σε αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις.

«Εξετάστηκε από τους παιδιάτρους του νοσοκομείου. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Δεν χρειάστηκε να κληθεί ιατροδικαστής. Η νεαρή είναι καλά στην υγεία της και σήμερα θα πάρει εξιτήριο» δήλωσε η διοικήτρια του Ιπποκρατείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

καταγγελία - βιασμός - 14χρονη - Κορδελιό

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 21.00 το βράδυ της Παρασκευής (15-11-2019). Η 14χρονη από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι ο υποτιθέμενος δράστης, ένας εύσωμος νεαρός όπως είπε, τον οποίο δεν γνώριζε, την πλησίασε και κάλυψε το στόμα και τη μύτη της με βαμβάκι. Εκείνη ζαλίστηκε.

Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της βρισκόταν σε ένα υπό ανέγερση κτίριο περικυκλωμένη από ομάδα νεαρών. Ξεκίνησε να περπατά για να φύγει από εκεί. Δεν την εμπόδισε κανείς.

Τη στιγμή που περνούσε έξω από το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Κορδελιού, επί της οδού Μακεδονομάχων, έπεσε κάτω. Κάποιοι μαθητές που την είδαν, έτρεξαν να την βοηθήσουν. Κάλεσαν το ΕΚΑΒ και πρόσφεραν στο κορίτσι καφέ, επειδή θεώρησαν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Τότε την άκουσαν να λέει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο