LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2019 11:02

Κακλαμάνης: απολύτως πετυχημένη η θητεία Παυλόπουλου, να τον επανεκλέξουμε

«Από τα ονόματα που κυκλοφορούν για τη θέση του Προέδρου κανένα δεν υπερτερεί σε οτιδήποτε του κ. Παυλόπουλου» τόνισε ο κ. Κακλαμάνης...

Παυλόπουλος - Κακλαμάνης

Την υποστήριξή του στην επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας διατύπωσε με σθεναρό τρόπο ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «όταν έχεις έναν άνθρωπο, που ιδεολογικά προέρχεται από την παράταξή σου και μπορείς να τον εκλέξεις με 240 ψήφους, δεν χρειάζεται να ψάχνεις γι’ άλλον». Και επισήμανε με νόημα ότι μπορεί να υπάρξει τέτοια ευρεία πλειοψηφία, δεν μπορούμε να πάμε σε τρίτη ψηφοφορία για να βγάλουμε Πρόεδρο.

Χαρακτήρισε δε «απολύτως επιτυχημένη τη θητεία» του κ. Παυλόπουλου. Υπογράμμισε μάλιστα, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104.6, ότι δεν ξέρει πού θα βρισκόταν η Ελλάδα εάν το καλοκαίρι του 2015 δεν ήταν στην Προεδρία της Δημοκρατίας ο κ. Παυλόπουλος.

«Από τα ονόματα που κυκλοφορούν για τη θέση του Προέδρου κανένα δεν υπερτερεί σε οτιδήποτε του κ. Παυλόπουλου» τόνισε επίσης ο κ. Κακλαμάνης, διευκρινίζοντας ότι δεν τον ενοχλεί που έχει προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα αναφέρθηκε εμμέσως, χωρίς να πει ονόματα, σε δύο γυναικείες υποψηφιότητες, που ακούγονται για την Προεδρία: της κυρίας Δαμανάκη, λέγοντας ότι προέρχεται από την κεντροαριστερά και της Αικατερίνης  Σακελλαροπούλου, για την οποία είπε ότι ως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ήταν υπέρ της υπογραφής του διατάγματος με το οποίο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης τον περασμένο Ιούνιο.

Ο κ. Κακλαμάνης εξέφρασε την άποψη ότι στην Προεδρία της Δημοκρατίας πρέπει να είναι ένα πολιτικό πρόσωπο. «Πρέπει να μπορεί να βάζει τα θέματα, όπως η επιστροφή των Μαρμάρων» σημείωσε, προσθέτοντας ότι ο δικός μας πρόεδρος «δεν είναι ο πρόεδρος της Σλοβενίας».

Όσον αφορά τέλος στο προσφυγικό - μεταναστευτικό, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι στην Ελλάδα δεν έχει καταγραφεί ποτέ ο ακριβής αριθμός των προσφύγων, μεταναστών και εκτίμησε ότι πρόκειται για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρινάκης: Η κυβέρνηση δεν είναι αδιάφορη με το αγροτικό ζήτημα08:49Ινδονησία: Εκατοντάδες νεκροί από πλημμύρες – περισσότερο από 1 εκ. πολίτες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους08:35Ιταλία: 24χρονη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στο κέντρο του Μιλάνου08:21Χαϊδάρι: Τεράστιο δέντρο έπεσε μέσα σε παιδική χαρά!08:07Αττική - ΕΛ.ΑΣ: 10 Νεκροί και 610 τραυματίες από τροχαία ατυχήματα μέσα στον Νοέμβριο07:53Μαδούρο: Δεν θέλουμε την ειρήνη των σκλάβων, ούτε την ειρήνη των αποικιών07:39ΑΑΔΕ: Διαθέσιμη από σήμερα η νέα έκδοση της εφαρμογής "timologio"07:25Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό07:11Πότε θα παραδοθεί στην κυκλοφορία ο νέος αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος06:57ΤΑΞΙ: Τραβάνε… χειρόφρενο για 48 ώρες06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Δεκεμβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη06:14Μητσοτάκης – Οξφόρδη: Σήμερα η Ελλάδα τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης σημαντικά υψηλότερους από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο23:59Παρέλαβε το βραβείο "European Golden Boy Web 2025" o Χρήστος Μουζακίτης (βίντεο)23:44ΗΠΑ: "Πολύ αισιόδοξη" η κυβέρνηση για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας στην Ουκρανία23:30Περού: Τουλάχιστον 12 νεκροί και 30 αγνοούμενοι έπειτα από κατολίσθηση23:16Μητσοτάκης για την εκτόξευση δορυφόρων: "Εδώ κάτι αλλάζει"23:02Πόλεμος στην Ουκρανία: Στον πλήρη έλεγχο της Μόσχας Ποκρόφσκ και Βοβτσάνσκ - Δεν επιβεβαιώνει το Κίεβο22:52Χαλκιδική: 79χρονος καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου στην προσπάθεια του να κόψει ξύλα22:42Χονγκ Κονγκ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο συγκρότημα κατοικιών22:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο