LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2019 11:02

Κακλαμάνης: απολύτως πετυχημένη η θητεία Παυλόπουλου, να τον επανεκλέξουμε

«Από τα ονόματα που κυκλοφορούν για τη θέση του Προέδρου κανένα δεν υπερτερεί σε οτιδήποτε του κ. Παυλόπουλου» τόνισε ο κ. Κακλαμάνης...

Παυλόπουλος - Κακλαμάνης

Την υποστήριξή του στην επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας διατύπωσε με σθεναρό τρόπο ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «όταν έχεις έναν άνθρωπο, που ιδεολογικά προέρχεται από την παράταξή σου και μπορείς να τον εκλέξεις με 240 ψήφους, δεν χρειάζεται να ψάχνεις γι’ άλλον». Και επισήμανε με νόημα ότι μπορεί να υπάρξει τέτοια ευρεία πλειοψηφία, δεν μπορούμε να πάμε σε τρίτη ψηφοφορία για να βγάλουμε Πρόεδρο.

Χαρακτήρισε δε «απολύτως επιτυχημένη τη θητεία» του κ. Παυλόπουλου. Υπογράμμισε μάλιστα, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104.6, ότι δεν ξέρει πού θα βρισκόταν η Ελλάδα εάν το καλοκαίρι του 2015 δεν ήταν στην Προεδρία της Δημοκρατίας ο κ. Παυλόπουλος.

«Από τα ονόματα που κυκλοφορούν για τη θέση του Προέδρου κανένα δεν υπερτερεί σε οτιδήποτε του κ. Παυλόπουλου» τόνισε επίσης ο κ. Κακλαμάνης, διευκρινίζοντας ότι δεν τον ενοχλεί που έχει προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα αναφέρθηκε εμμέσως, χωρίς να πει ονόματα, σε δύο γυναικείες υποψηφιότητες, που ακούγονται για την Προεδρία: της κυρίας Δαμανάκη, λέγοντας ότι προέρχεται από την κεντροαριστερά και της Αικατερίνης  Σακελλαροπούλου, για την οποία είπε ότι ως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ήταν υπέρ της υπογραφής του διατάγματος με το οποίο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης τον περασμένο Ιούνιο.

Ο κ. Κακλαμάνης εξέφρασε την άποψη ότι στην Προεδρία της Δημοκρατίας πρέπει να είναι ένα πολιτικό πρόσωπο. «Πρέπει να μπορεί να βάζει τα θέματα, όπως η επιστροφή των Μαρμάρων» σημείωσε, προσθέτοντας ότι ο δικός μας πρόεδρος «δεν είναι ο πρόεδρος της Σλοβενίας».

Όσον αφορά τέλος στο προσφυγικό - μεταναστευτικό, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι στην Ελλάδα δεν έχει καταγραφεί ποτέ ο ακριβής αριθμός των προσφύγων, μεταναστών και εκτίμησε ότι πρόκειται για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραμπ σε Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ "θα εμπλακούν" στη μελλοντική ασφάλεια της Ουκρανίας21:26Βοιωτία: Μηχανή συγκρούστηκε με τρακτέρ – Νεκρός ο 33χρονος μοτοσικλετιστής21:12Τραμπ - Ζελένσκι: Οι πρώτες συζητήσεις στο Οβάλ Γραφείο20:58Έφτασε ο Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο (εικόνες)20:44Διακοπή της ροής του πετρελαίου προς την Ουγγαρία, έπειτα από ουκρανική επίθεση σε ρωσικό υποσταθμό20:34FIFA: Εξετάζει Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων κάθε 2 χρόνια, με 48 ομάδες20:20Ζελένσκι: Η Ουκρανία είναι έτοιμη να δημιουργήσει μια νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας20:06Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πέντε ανήλικοι που κατηγορούνται ότι λήστεψαν 15χρονο19:52Γάζα: Η Χαμάς απάντησε θετικά στη νέα πρόταση εκεχειρίας19:38Λάρισα: Φωτιά σε περιοχή του Τυρνάβου – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής (βίντεο) 19:24Περισσότερα από 3.430.000 στρέμματα έχουν καεί στην Ισπανία από την αρχή της χρονιάς19:12Τραμπ για πόλεμο στην Ουκρανία: Είμαι εδώ μονάχα για να τον σταματήσω, όχι να τον συνεχίσω18:58Κρατούμενος δραπέτευσε από το νοσοκομείο Καστοριάς18:44Ευρωμπάσκετ 2025: "Έκοψε" τον Καραγιαννίδη ο Σπανούλης, με 16 διεθνείς συνεχίζεται η προετοιμασία18:30Φωτιά στο Κερασοχώρι Θεσπρωτίας18:16Αρκαδία: Φωτιά σε δασική έκταση στη Βεδουρίτσα - Πιθανώς ξεκίνησε από κεραυνό18:02Ξάνθη: Εικόνες από το σημείο του μοιραίου δυστυχήματος – Ποιοι επέβαιναν στα οχήματα17:48Ντόναλντ Τραμπ: Μεγάλη τιμή που υποδεχόμαστε τόσους Ευρωπαίους ηγέτες17:34Ξάνθη: Έληξε η προσωρινή εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Εγνατίας οδού Κομοτηνής – Ξάνθης17:20Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 25χρονη στο σπίτι της οποίας εντοπίστηκαν πιστόλι, σπαθί και ξιφίδια17:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο