LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2019 08:31 | Ανανέωση: 13 Νοεμβρίου 2019 08:45

“Βικτώρια”: κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω κακοκαιρίας

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στους μεγαλύτερους οδικούς άξονες προκάλεσε η βροχόπτωση.

κίνηση - μποτιλιάρισμα - βραδυ

Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσε η κακοκαιρία “Βικτώρια” που “χτύπησε” από τα ξημερώματα την Αττική με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σημειώθηκε το απόγευμα στην Λ. Βραυρώνος από την οδό Αγίου Τιμοθέου, στην περιοχή Λεύκες-Λεξανά, εξαιτίας συσσώρευσης υδάτων.

Μετ’ εμποδίων διεξαγόταν για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος από την Λ. Καλαμακίου μέχρι την έξοδο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω ακινητοποιημένου οχήματος. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μετά την απομάκρυνση του αυτοκινήτου.

Προβλήματα καταγράφηκαν σε Μεταμόρφωση και Γέρακα. Συγκεκριμένα, εξαιτίας συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αναγεννήσεως από Λ. Ιωνίας μέχρι την οδό Ιφιγενείας στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε αργά το βράδυ. Λόγω πτώσης δέντρου έκλεισε για αρκετή ώρα η οδός Αγγ. Σικελιανού από Μαβίλη έως τη Λ. Σπάτων στον Γέρακα.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, με επιβράδυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω συσσώρευσης υδάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Συσσώρευση υδάτων προκάλεσε διακοπή κυκλοφορίας και στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου από το ύψος της συμβολής με την Λεωφόρο Κορωπίου.Επίσης, δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρήθηκε στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο 17ο χλμ, στο ρεύμα προς Λαμία, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος. Η κυκλοφορία, και στις τρεις παραπάνω περιπτώσεις, αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 11:00.

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν από το πρωί η κίνηση στη Λεωφόρου Κηφισού τόσο στην κάθοδο από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι την Πειραιώς, όσο και στην άνοδο από την Πειραιώς μέχρι τη Μεταμόρφωση. Ταλαιπωρία περίμενε τους οδηγούς και στην Αττική Οδό από το ύψος του Γέρακα έως τον κόμβο της Μεταμόρφωσης. Ουρές σχηματίστηκαν και στη Λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο, και στην άνοδο της Αλεξάνδρας, αλλά και στην κάθοδο της Κηφισίας.

Αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε επίσης στην κάθοδο της Μεσογείων και στην άνοδο της Συγγρού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκύζη: Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που μαχαίρωσε ο άνδρας της πριν αυτοκτονήσει17:25Ιωάννινα: Γυναίκα έπεσε στη λίμνη – Περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία17:11Φλώρινα: Συνελήφθη ανήλικος για διακίνηση ναρκωτικών16:57Ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» τον Κοντούρη 16:43Καρδίτσα – ΠΑΟΚ: Πέρασε κι από το μπλόκο της Θεσσαλίας ο “Δικέφαλος”16:29Αγρότες: Ανοιχτό το ρεύμα προς Αθήνα στο μπλόκο των Μαλγάρων16:15Πάτρα: Συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους16:01Δράμα: Βούλγαροι προσπάθησαν να περάσουν πρόβατα στην Ελλάδα και συνελήφθησαν15:47Μπριζίτ Μπαρντό: "Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα" - Το τέλος ενός μύθου15:33Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη γυναίκα του στον λαιμό και έπεσε από το μπαλκόνι15:19Μετ' εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα15:04Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)14:50Διασώθηκαν 108 μετανάστες που επέβαιναν σε ξύλινη λέμβο νότια της Γαύδου14:36Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Νέα Υόρκη λόγω του χιονιά - Ακυρώθηκαν χιλιάδες πτήσεις14:22Μαρινάκης για αγρότες: Ο ειλικρινής διάλογος - και μόνο αυτός - θα φέρει τις λύσεις14:07Τρίκαλα: Ανυποχώρητοι οι αγρότες - Παραμένουν στα μπλόκα της δυτικής Θεσσαλίας13:52Smart Cities για μια Καλύτερη Ζωή: Το Μέλλον είναι Εδώ!13:37Χανιά: ΙΧ έπεσε σε γκρεμό - Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός13:23Κρήτη: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ηλικιωμένος στον Άγιο Νικόλαο13:09ΠΑΟΚ: "Τρέχει" το θέμα του γηπέδου υπό τις οδηγίες Σαββίδη12:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο