LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2019 08:31 | Ανανέωση: 13 Νοεμβρίου 2019 08:45

“Βικτώρια”: κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω κακοκαιρίας

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στους μεγαλύτερους οδικούς άξονες προκάλεσε η βροχόπτωση.

κίνηση - μποτιλιάρισμα - βραδυ

Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσε η κακοκαιρία “Βικτώρια” που “χτύπησε” από τα ξημερώματα την Αττική με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σημειώθηκε το απόγευμα στην Λ. Βραυρώνος από την οδό Αγίου Τιμοθέου, στην περιοχή Λεύκες-Λεξανά, εξαιτίας συσσώρευσης υδάτων.

Μετ’ εμποδίων διεξαγόταν για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος από την Λ. Καλαμακίου μέχρι την έξοδο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω ακινητοποιημένου οχήματος. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μετά την απομάκρυνση του αυτοκινήτου.

Προβλήματα καταγράφηκαν σε Μεταμόρφωση και Γέρακα. Συγκεκριμένα, εξαιτίας συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αναγεννήσεως από Λ. Ιωνίας μέχρι την οδό Ιφιγενείας στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε αργά το βράδυ. Λόγω πτώσης δέντρου έκλεισε για αρκετή ώρα η οδός Αγγ. Σικελιανού από Μαβίλη έως τη Λ. Σπάτων στον Γέρακα.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, με επιβράδυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω συσσώρευσης υδάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Συσσώρευση υδάτων προκάλεσε διακοπή κυκλοφορίας και στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου από το ύψος της συμβολής με την Λεωφόρο Κορωπίου.Επίσης, δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρήθηκε στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο 17ο χλμ, στο ρεύμα προς Λαμία, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος. Η κυκλοφορία, και στις τρεις παραπάνω περιπτώσεις, αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 11:00.

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν από το πρωί η κίνηση στη Λεωφόρου Κηφισού τόσο στην κάθοδο από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι την Πειραιώς, όσο και στην άνοδο από την Πειραιώς μέχρι τη Μεταμόρφωση. Ταλαιπωρία περίμενε τους οδηγούς και στην Αττική Οδό από το ύψος του Γέρακα έως τον κόμβο της Μεταμόρφωσης. Ουρές σχηματίστηκαν και στη Λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο, και στην άνοδο της Αλεξάνδρας, αλλά και στην κάθοδο της Κηφισίας.

Αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε επίσης στην κάθοδο της Μεσογείων και στην άνοδο της Συγγρού.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚύκλωμα Ρομά με τηλεφωνικές απάτες: Εκβίασαν 10χρονο παιδί - "Η μαμά σου μου χρωστάει"Σήμερα 19:50 | Ειδήσεις

Ένας από τους κακοποιούς φέρεται να εκβίασε τηλεφωνικά 10χρονο παιδί, προκειμένου να του παραδώσει χρήματα και κοσμήματα που υπήρχαν στο σπίτι.   

Θερμό επεισόδιο στο Αγαθονήσι: Τουρκικό αλιευτικό επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του λιμενικού – Έπεσαν προειδοποιητικές βολέςΣήμερα 17:48 | Ειδήσεις

Το τουρκικό σκάφος έκανε επικίνδυνους ελιγμούς εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, παρά τις προειδοποιήσεις του λιμενικού.

Δολοφονία Γιάννη Λάλα: Προσωρινά κρατούμενοι και οι τέσσερις κατηγορούμενοιΣήμερα 19:55 | Ειδήσεις

Σε βάρος των τεσσάρων κατηγορουμένων, έχει ασκηθεί βαρυτατη ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων.

Προϋπολογισμός 2026: Ισχυρή ανάπτυξη, "εκτίναξη" των επενδύσεων, πληθωρισμός στο 2,2% και μείωση ανεργίαςΣήμερα 14:30 | Ειδήσεις

Οι επενδύσεις προβλέπεται να αποτελέσουν τον κύριο μοχλό ανάπτυξης για το 2026.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΠΕΚΕΠΕ - Η Ρίτσα Μπιζόγλη στον ΑΝΤ1 για τον "Φραπέ" και τον "Χασάπη"20:48Δολοφονία Γιάννη Λάλα: Προσωρινά κρατούμενοι και οι τέσσερις κατηγορούμενοι20:38Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή20:24Κύκλωμα Ρομά με τηλεφωνικές απάτες: Εκβίασαν 10χρονο παιδί - "Η μαμά σου μου χρωστάει"20:10Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε από τους πρώτους οδηγούς που δέχονται ψηφιακό πρόστιμο 19:56Βορίζια: Την Παρασκευή η απόφαση για το αν θα προφυλακιστεί ο 23χρονος19:42Θεσσαλονίκη: Μετέφεραν 12 κιλά κάνναβης προσποιούμενοι ταξιτζή και πελάτη19:28ΕΟΔΥ: Τέσσερις θάνατοι από COVID-19 και 162 νέες εισαγωγές 19:14Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες ενόψει της επιδείνωσης του καιρού18:50Διπλό "χτύπημα" του Λιμενικού στον Πειραιά - Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών18:40Κομοτηνή - Διακίνηση μεταναστών: Συνελήφθη αλλοδαπός για το τροχαίο με τους 2 νεκρούς στη Ροδόπη18:30Ισπανία: Ο γενικός εισαγγελέας της χώρας κρίθηκε ένοχος για διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών 18:20Παναθηναϊκός: Θλάση ξανά ο Πελίστρι - Θα καθυστερήσει να επανέλθει 18:10Θερμό επεισόδιο στο Αγαθονήσι: Τουρκικό αλιευτικό επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του λιμενικού – Έπεσαν προειδοποιητικές βολές18:00Αχαΐα: Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού ανηλίκου17:50Γαλλία: Πολιτικό σοκ με δήλωση του στρατηγού Μαντόν – "Η χώρα πρέπει να προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να χάσει τα παιδιά της"17:40Τεττέη για Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης ήταν και είναι ο φάρος για παιδιά σαν εμένα17:30Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:20"Αποκαλύψεις"- Πρώην φίλος του επιχειρηματία: Ο Παντελίδης δεν στεναχωριόταν όταν έχανε, γελούσε17:10Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον Αλέκο Φλαμπουράρη – Ο επικήδειος του Αλέξη Τσίπρα (εικόνες)17:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο