LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2019 07:45 | Ανανέωση: 13 Νοεμβρίου 2019 07:45

Καραγκούνης – Γκιόλας στον ΑΝΤ1 για την Προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο (βίντεο)

«Κάναμε ουσιαστικά βήματα προόδου», τόνισε ο Καραγκούνης. «Έπεσαν οι μάσκες», υποστήριξε ο Γκιόλας.

Καραγκούνης - Γκιόλας - Καλημέρα Ελλάδα

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», υπογράμμισε ότι στη χθεσινή συνεδρίαση της Προανακριτικής για τον Παπαγγελόπουλο, έγιναν ουσιαστικά βήμα προόδου, καθώς ξεκαθάρισαν μια σειρά από βασικά θέματα τα οποία είχαν καθυστερήσει λόγω της παρελκυστικής τακτικής που ακολούθησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπα χαρακτηριστικά, ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε σε όλες τις ψηφοφορίες μέσω του βουλευτή κ. Λάππα, αποδεχόμενος ουσιαστικά τη νομιμότητα της επιτροπής. Σε ότι αφορά την κατάθεση του κ. Φρουζή, επεσήμανε ότι ήταν η πρώτη του κατάθεση σε οποιαδήποτε αρχή μετά από 3 χρόνια και είπε πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα, η αξιοπιστία των οποίων θα κριθεί από την επιτροπή.

Στη συνέχεια και πάλι στο «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Γκιόλας, ο οποίος κατηγόρησε τους βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, ότι λειτουργούν με δυο μέτρα και δυο σταθμά στις αποφάσεις του για τη σύνθεση της Προανακριτικής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έπεσαν οι μάσκες».

Τόνισε δε ότι οι κύριοι Τζανακόπουλος και Πολάκης, εξακολουθούν να είναι μέλη της Προανακριτικής και όποτε χρειαστεί θα είναι παρόντες στις συνεδριάσεις. Σε ότι αφορά την κατάθεση του κ. Φρουζή και την πληροφορία ότι πιέστηκε από την κυρία Τουλουπάκη για να μιλήσει για πολιτικά πρόσωπα, τόνισε ότι είναι λογικό να πιεστεί ο Φρουζής, «δεν είναι δυνατόν να του παίρνουν κατάθεση με το “σεις και το σας”».

Βορίδης: οφείλει να δώσει εξηγήσεις η Τουλουπάκη

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, εξέφρασε την άποψη ότι μετά την πρώτη κατάθεση του Φρουζή ανοίγει ένα θέμα που με ξεκάθαρο τρόπο εκθέτει τον δικαστικό λειτουργό που έχει ασκήσει εκβιαστικές πιέσεις.

Ο κ Βορίδης σημείωσε ότι, μετά και την πρώτη κατάθεση Φρουζή, η κυρία Τουλουπάκη οφείλει να δώσει εξηγήσεις καθώς «αρχίζουν και αθροίζονται αυτοί που το λένε αυτό, γιατί αυτό το έχει πει ο κ. Αγγελής, ο κ. Μανιαδάκης, τώρα το λέει και ο κ. Φρουζής. Αυτό το οποίο υπονοεί ο κ. Φρουζής νομίζω με την, κατάθεση του, εγώ δεν  την έχω διαβάσει όλη, αλλά με αυτά που διαβάζω τώρα, αν ισχύουν, υποθέτω ότι εκείνο το οποίο εννοεί ο κ. Φρουζής είναι ότι ετέθη το ερώτημα σε αυτόν με έναν τρόπο περίπου εκβιαστικό, δηλαδή ή θα μου πεις για αυτούς ή αλλιώς θα σου ασκηθεί ποινική δίωξη, ή μου λες για αυτούς και σε κάνω προστατευόμενο μάρτυρα ή αλλιώς θα σου ασκηθεί ποινική δίωξη, τώρα αυτό αν έχει γίνει έτσι, θα σας πω εγώ ότι κατά τη γνώμη μου είναι απολύτως απαράδεκτο, είναι παράνομο και με ξεκάθαρο τρόπο εκθέτει τον δικαστικό λειτουργό που το έχει κάνει αυτό».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στην Χαλκιδική: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Βουρβουρού09:48Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Κυβέρνηση έχει το πολιτικό θάρρος να παραδεχτεί ότι απέτυχε09:34Σπάτα: Μετέφεραν ναρκωτικά μέσω…δερμάτων βοειδών09:20Φορολογικές δηλώσεις: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή τους09:05Νετανιάχου: Ορκίστηκε να εξαλείψει τη Χαμάς08:51Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε σε μονοκατοικία08:35Καλιφόρνια: Έκρηξη σε αποθήκη πυροτεχνημάτων08:17Επίδομα ενοικίου: Οι κυρώσεις για όσους υποβάλλουν ανακριβή στοιχεία08:03Γαλλικό Ελεγκτικό Συνέδριο: Σε κατάσταση δημοσιονομικού εκτροχιασμού η χώρα07:49Τζιμ Μόρισον: Ο ποιητής που “σημάδεψε” τη ροκ07:34Γαλλία: Συνελήφθη 18χρονος που συνδέεται με μισογυνιστικό κίνημα επειδή σχεδίαζε επίθεση σε γυναίκες07:20Φωτιά στην Ιεράπετρα: Κραυγή αγωνίας από τον δήμαρχο – Ανεξέλεγκτη η κατάσταση07:05Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων06:50Σεισμός στις Κυκλάδες06:36Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Ιουλίου06:23Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη06:09P. Diddy: Αθώος για τις σοβαρές κατηγορίες της σωματεμπορίας και της σύστασης συμμορίας23:59Βουλή: Υπερψηφίστηκε το ενεργειακό νομοσχέδιο με βελτιωτικές αλλαγές23:45Μερκελ: Το τηλεφώνημα του Τσίπρα που την άφησε άφωνη23:30ΚΑΕ Άρης: Ιστορική στιγμή με την έγκριση αγοράς της από τον Ρίτσαρντ Σιάο23:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο