LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2019 07:45 | Ανανέωση: 13 Νοεμβρίου 2019 07:45

Καραγκούνης – Γκιόλας στον ΑΝΤ1 για την Προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο (βίντεο)

«Κάναμε ουσιαστικά βήματα προόδου», τόνισε ο Καραγκούνης. «Έπεσαν οι μάσκες», υποστήριξε ο Γκιόλας.

Καραγκούνης - Γκιόλας - Καλημέρα Ελλάδα

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», υπογράμμισε ότι στη χθεσινή συνεδρίαση της Προανακριτικής για τον Παπαγγελόπουλο, έγιναν ουσιαστικά βήμα προόδου, καθώς ξεκαθάρισαν μια σειρά από βασικά θέματα τα οποία είχαν καθυστερήσει λόγω της παρελκυστικής τακτικής που ακολούθησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπα χαρακτηριστικά, ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε σε όλες τις ψηφοφορίες μέσω του βουλευτή κ. Λάππα, αποδεχόμενος ουσιαστικά τη νομιμότητα της επιτροπής. Σε ότι αφορά την κατάθεση του κ. Φρουζή, επεσήμανε ότι ήταν η πρώτη του κατάθεση σε οποιαδήποτε αρχή μετά από 3 χρόνια και είπε πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα, η αξιοπιστία των οποίων θα κριθεί από την επιτροπή.

Στη συνέχεια και πάλι στο «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Γκιόλας, ο οποίος κατηγόρησε τους βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, ότι λειτουργούν με δυο μέτρα και δυο σταθμά στις αποφάσεις του για τη σύνθεση της Προανακριτικής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έπεσαν οι μάσκες».

Τόνισε δε ότι οι κύριοι Τζανακόπουλος και Πολάκης, εξακολουθούν να είναι μέλη της Προανακριτικής και όποτε χρειαστεί θα είναι παρόντες στις συνεδριάσεις. Σε ότι αφορά την κατάθεση του κ. Φρουζή και την πληροφορία ότι πιέστηκε από την κυρία Τουλουπάκη για να μιλήσει για πολιτικά πρόσωπα, τόνισε ότι είναι λογικό να πιεστεί ο Φρουζής, «δεν είναι δυνατόν να του παίρνουν κατάθεση με το “σεις και το σας”».

Βορίδης: οφείλει να δώσει εξηγήσεις η Τουλουπάκη

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, εξέφρασε την άποψη ότι μετά την πρώτη κατάθεση του Φρουζή ανοίγει ένα θέμα που με ξεκάθαρο τρόπο εκθέτει τον δικαστικό λειτουργό που έχει ασκήσει εκβιαστικές πιέσεις.

Ο κ Βορίδης σημείωσε ότι, μετά και την πρώτη κατάθεση Φρουζή, η κυρία Τουλουπάκη οφείλει να δώσει εξηγήσεις καθώς «αρχίζουν και αθροίζονται αυτοί που το λένε αυτό, γιατί αυτό το έχει πει ο κ. Αγγελής, ο κ. Μανιαδάκης, τώρα το λέει και ο κ. Φρουζής. Αυτό το οποίο υπονοεί ο κ. Φρουζής νομίζω με την, κατάθεση του, εγώ δεν  την έχω διαβάσει όλη, αλλά με αυτά που διαβάζω τώρα, αν ισχύουν, υποθέτω ότι εκείνο το οποίο εννοεί ο κ. Φρουζής είναι ότι ετέθη το ερώτημα σε αυτόν με έναν τρόπο περίπου εκβιαστικό, δηλαδή ή θα μου πεις για αυτούς ή αλλιώς θα σου ασκηθεί ποινική δίωξη, ή μου λες για αυτούς και σε κάνω προστατευόμενο μάρτυρα ή αλλιώς θα σου ασκηθεί ποινική δίωξη, τώρα αυτό αν έχει γίνει έτσι, θα σας πω εγώ ότι κατά τη γνώμη μου είναι απολύτως απαράδεκτο, είναι παράνομο και με ξεκάθαρο τρόπο εκθέτει τον δικαστικό λειτουργό που το έχει κάνει αυτό».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία"Είμαστε ένα": Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1 για τα παιδιά έρχεται στις 22 ΔεκεμβρίουΣήμερα 15:53 | Ειδήσεις

Η μέρα προσφοράς, ελπίδας και αλληλεγγύης πλησιάζει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάς καλεί να γίνουμε όλοι ένα και να δώσουμε όλη μας την αγάπη στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

Μαζωνάκης - "Αποκαλύψεις": Τι λέει μάρτυρας που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό που περιγράφει ο 22χρονοςΣήμερα 16:18 | Ειδήσεις

Όσα υποστήριξε ο μάρτυρας για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία φέρεται να βρισκόταν ο 22χρονος, πρίν και μετά την συνάντησή του με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Τι αλλάζει στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ με το νέο έτος – Όλες οι απαντήσεις σε 17 ερωτήσειςΣήμερα 13:58 | Ειδήσεις

Τι λέει η ΕΥΔΑΠ για τις αυξήσεις στα τιμολόγια

Λάρισα: Γυναίκα ξεψύχησε κάτω από τις ρόδες φορτηγού (εικόνες)Σήμερα 17:24 | Ειδήσεις

Τραγωδία στην άσφαλτο, το μεσημέρι της Παρασκευής, στη Λάρισα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Μπέβερλι 19:40Πάτρα: Νταλίκα έπεσε πάνω σε φορτηγάκι και το διέλυσε (εικόνες)19:26Κερατσίνι: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας απέτρεψε κλοπή μηχανών από ανήλικους19:12ΥΠΑΑΤ: Ψηφίστηκε η τροπολογία για την αναστολή των μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος των πληγέντων κτηνοτρόφων18:58Δωδεκαήμερο Χριστουγέννων - Θεοφανίων: Οι τελετουργίες, τα έθιμα και οι συμβολισμοί18:44Πιερρακάκης: Η πρώτη του συνεδρίαση της G7 ως πρόεδρος του Eurogroup18:31"Αποκαλύψεις": Η εξώδικη απάντηση του επιχειρηματία στον Γιώργο Μαζωνάκη18:17Λάρισα: Γυναίκα ξεψύχησε κάτω από τις ρόδες φορτηγού (εικόνες)18:03Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Γυναίκα παρασύρθηκε από αγροτικό όχημα17:50ΗΠΑ: Νεκρός εντοπίστηκε ο ύποπτος για τη δολοφονία δύο φοιτητών στο πανεπιστήμιο Brown17:36Εντίθ Πιάφ: Ο έρωτας με τον Χορν, ο γάμος με Έλληνα και η ταραχώδης ζωή της17:22Παναθηναϊκός: Θα προτείνει στη Λάτσιο 4 εκατ. ευρώ και συνιδιοκτησία για τον Μανδά17:09Παραμένουν στα μπλόκα και ενισχύουν τις δράσεις τους οι παραγωγοί σε Ημαθία, Πέλλα, Πιερία και Καβάλα16:55“Μινιόν” - “Κατράντζος”: Σαν σήμερα οι φωτιές που έκαψαν την Χριστουγεννιάτικη Αθήνα (εικόνες) 16:41Μαζωνάκης - "Αποκαλύψεις": Τι λέει μάρτυρας που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό που περιγράφει ο 22χρονος16:28"Είμαστε ένα": Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1 για τα παιδιά έρχεται στις 22 Δεκεμβρίου16:14Ζελένσκι: Η Ε.Ε. έστειλε σήμα στη Ρωσία 16:00Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 44χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να πνίξει με κορδόνια την σύντροφό του15:46Γαλλία: Ξανάνοιξε το Μουσείο του Λούβρου αφού ψηφίστηκε ο τερματισμός των απεργιακών κινητοποιήσεων15:32ΥΠΑΑΤ: 20 αιτήματα αγροτών υλοποιούνται ή βρίσκονται υπό επεξεργασία για να βρεθεί λύση - 7 δεν μπορούν να επιλυθούν15:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο