LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2019 07:45 | Ανανέωση: 13 Νοεμβρίου 2019 07:45

Καραγκούνης – Γκιόλας στον ΑΝΤ1 για την Προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο (βίντεο)

«Κάναμε ουσιαστικά βήματα προόδου», τόνισε ο Καραγκούνης. «Έπεσαν οι μάσκες», υποστήριξε ο Γκιόλας.

Καραγκούνης - Γκιόλας - Καλημέρα Ελλάδα

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», υπογράμμισε ότι στη χθεσινή συνεδρίαση της Προανακριτικής για τον Παπαγγελόπουλο, έγιναν ουσιαστικά βήμα προόδου, καθώς ξεκαθάρισαν μια σειρά από βασικά θέματα τα οποία είχαν καθυστερήσει λόγω της παρελκυστικής τακτικής που ακολούθησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπα χαρακτηριστικά, ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε σε όλες τις ψηφοφορίες μέσω του βουλευτή κ. Λάππα, αποδεχόμενος ουσιαστικά τη νομιμότητα της επιτροπής. Σε ότι αφορά την κατάθεση του κ. Φρουζή, επεσήμανε ότι ήταν η πρώτη του κατάθεση σε οποιαδήποτε αρχή μετά από 3 χρόνια και είπε πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα, η αξιοπιστία των οποίων θα κριθεί από την επιτροπή.

Στη συνέχεια και πάλι στο «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Γκιόλας, ο οποίος κατηγόρησε τους βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, ότι λειτουργούν με δυο μέτρα και δυο σταθμά στις αποφάσεις του για τη σύνθεση της Προανακριτικής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έπεσαν οι μάσκες».

Τόνισε δε ότι οι κύριοι Τζανακόπουλος και Πολάκης, εξακολουθούν να είναι μέλη της Προανακριτικής και όποτε χρειαστεί θα είναι παρόντες στις συνεδριάσεις. Σε ότι αφορά την κατάθεση του κ. Φρουζή και την πληροφορία ότι πιέστηκε από την κυρία Τουλουπάκη για να μιλήσει για πολιτικά πρόσωπα, τόνισε ότι είναι λογικό να πιεστεί ο Φρουζής, «δεν είναι δυνατόν να του παίρνουν κατάθεση με το “σεις και το σας”».

Βορίδης: οφείλει να δώσει εξηγήσεις η Τουλουπάκη

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, εξέφρασε την άποψη ότι μετά την πρώτη κατάθεση του Φρουζή ανοίγει ένα θέμα που με ξεκάθαρο τρόπο εκθέτει τον δικαστικό λειτουργό που έχει ασκήσει εκβιαστικές πιέσεις.

Ο κ Βορίδης σημείωσε ότι, μετά και την πρώτη κατάθεση Φρουζή, η κυρία Τουλουπάκη οφείλει να δώσει εξηγήσεις καθώς «αρχίζουν και αθροίζονται αυτοί που το λένε αυτό, γιατί αυτό το έχει πει ο κ. Αγγελής, ο κ. Μανιαδάκης, τώρα το λέει και ο κ. Φρουζής. Αυτό το οποίο υπονοεί ο κ. Φρουζής νομίζω με την, κατάθεση του, εγώ δεν  την έχω διαβάσει όλη, αλλά με αυτά που διαβάζω τώρα, αν ισχύουν, υποθέτω ότι εκείνο το οποίο εννοεί ο κ. Φρουζής είναι ότι ετέθη το ερώτημα σε αυτόν με έναν τρόπο περίπου εκβιαστικό, δηλαδή ή θα μου πεις για αυτούς ή αλλιώς θα σου ασκηθεί ποινική δίωξη, ή μου λες για αυτούς και σε κάνω προστατευόμενο μάρτυρα ή αλλιώς θα σου ασκηθεί ποινική δίωξη, τώρα αυτό αν έχει γίνει έτσι, θα σας πω εγώ ότι κατά τη γνώμη μου είναι απολύτως απαράδεκτο, είναι παράνομο και με ξεκάθαρο τρόπο εκθέτει τον δικαστικό λειτουργό που το έχει κάνει αυτό».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέλλογλου - Παραίτηση Σαουνάτσου: Στις Βρυξέλλες παρουσίασαν ρόδινη την κατάσταση στην ΥΠΑΣήμερα 18:51 | Ειδήσεις

"Η Ευρώπη δεν θα επιβάλει πρόστιμο, αλλά δεν θα προτιμά πλέον το ελληνικό FIR", δήλωσε.

Παναγιώτης Στάθης για Καρυστιανού και Σύλλογο Τεμπών: Μετά την ΑΑΔΕ ανοίγει ο δρόμος και για εισαγγελική έρευναΣήμερα 19:20 | Ειδήσεις

«Η κ. Καρυστιανού θα έπρεπε να είχε προχωρήσει άμεσα σε καταγγελία».

Καλεντερίδης για Γροιλανδία: Είτε με το καλό είτε με το κακό, η Γροιλανδία θα περάσει υπό αμερικανικό έλεγχοΣήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Όσα δήλωσε ο στρατιωτικός αναλυτής για τις εξελίξεις στη Γροιλανδία.

Τραμπ: Με ενημέρωσαν ότι σταματούν οι δολοφονίες διαδηλωτών στο ΙράνΣήμερα 22:34 | Ειδήσεις

Τουλάχιστον 3.428 διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί στο Ιράν από την αρχή του κινήματος αμφισβήτησης της εξουσίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επιτεύχθηκε συμφωνία για την 15μελή επιτροπή τεχνοκρατών που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας23:08Τραμπ: Με ενημέρωσαν ότι σταματούν οι δολοφονίες διαδηλωτών στο Ιράν22:54Στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός με εμφατική νίκη επί του Άρη και χατ-τρικ Μπακασέτα22:40Γκίλφοϊλ: Πρώτη φορά εν ενεργεία μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ επισκέπτεται επίσημα την Ελλάδα22:26Ιωάννινα: Συνελήφθη άνδρας καταζητούμενος για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων22:12ΗΠΑ: Ξεκίνησε η "δεύτερη φάση" του σχεδίου Τραμπ για τη Γάζα21:58Η Δανία ενισχύει "από σήμερα" τη στρατιωτική της παρουσία στη Γροιλανδία21:44Καλεντερίδης στον ΑΝΤ1 - Είναι εφικτό ένα "μοντέλο Μαδούρο" στο Ιράν;21:30Παναγιώτης Στάθης για Καρυστιανού και Σύλλογο Τεμπών: Μετά την ΑΑΔΕ ανοίγει ο δρόμος και για εισαγγελική έρευνα21:16Θρίαμβος ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη - Καταιγιστικός "Δικέφαλος" στους 4 του Κυπέλλου21:02Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας Δανίας-Γροιλανδίας με Βανς και Ρούμπιο20:48Καλεντερίδης για Γροιλανδία: Είτε με το καλό είτε με το κακό, η Γροιλανδία θα περάσει υπό αμερικανικό έλεγχο20:34Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:24Τέλλογλου - Παραίτηση Σαουνάτσου: Στις Βρυξέλλες παρουσίασαν ρόδινη την κατάσταση στην ΥΠΑ20:14Ant1 Sports: Σκληρή αναμέτρηση Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στον προημιτελικό του Κυπέλλου 20:04Κύπελλο Ελλάδας: Τεράστια νίκη και πρόκριση του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά19:50Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σορός σε εγκαταλελειμμένο κτήριο 19:36ΑΑΔΕ: Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων μείωσης ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένες κατοικίες φυσικών προσώπων για το 202619:22Missing Alert για την εξαφάνιση 13χρονου19:08Κιλκίς: Ελεύθερος με όρους ο 58χρονος που κατηγορείται ότι παρέσυρε αστυνομικό επειδή του έκοβε κλήση18:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο