LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 12 Νοεμβρίου 2019 06:11

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Τρίτη 12 Νοεμβρίου σήμερα και η Πανσέληνος του μήνα είναι εδώ για να φορτίσει την ατμόσφαιρα και να βγάλει στην επιφάνεια αρκετά απωθημένα και ανασφάλειες.

Ζώδια - Αστρολογία

ΚΡΙΟΣ: Η Πανσέληνος του μήνα έρχεται να φωτίσει για εσένα εκείνα τα πράγματα - ενδεχομένως κι εκείνους τους ανθρώπους- στα οποία έχεις δώσει πολύ μεγαλύτερη αξία απ' αυτή που έχουν με αποτέλεσμα να σε εξουσιάζουν με τον τρόπο τους. Μπορεί να μένεις σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία για την ασφάλεια σου ή για λόγους συμφέροντος. Δε θα σε κρίνει κανείς, ωστόσο είναι καλό να γνωρίζεις γιατί συνεχίζεις να βρίσκεσαι κάπου ώστε να μπορείς και να επιλέξεις κατά πόσο θα παραμείνεις κιόλας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου και σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τα "θέλω" σου και να βάλεις σε μια πιο αντιπροσωπευτική για εσένα σειρά τις προτεραιότητες σου. Από την άλλη, η κατάσταση στα συναισθηματικά σου είναι κάπως θολή, με αποτέλεσμα να παρερμηνεύεις κάποια πράγματα και να χάνεις την ψυχραιμία σου. Δώσε χρόνο στα πράγματα και προσπάθησε να αποφύγεις τις ακραίες αντιδράσεις, γιατί όσο κι αν μετανιώσεις μετά, κάποια πράγματα δε θα μαζεύονται.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο δίνει έμφαση για εσένα στον εργασιακό τομέα, όπου κινείσαι πιο αποφασιστικά και αναλαμβάνεις να δώσεις λύσεις στα προβλήματα σου. Κάποιες πρωτοβουλίες σου μπορεί να σου αποδώσουν καλύτερες απολαβές, ενώ ίσως με την προσθήκη ενός νέου συνεργάτη θα καταφέρεις να μειώσεις τον όγκο των αρμοδιοτήτων σου και μαζί θα ξεφορτωθείς μεγάλο μέρος του άγχους σου. Προσοχή σε θέματα υγείας και τραυματισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο φέρνει ξεκαθαρίσματα σε κάποιες σχέσεις στις οποίες τα όρια δε φαίνονται να είναι πολύ ξεκάθαρα, με αποτέλεσμα να προκύπτουν παρεξηγήσεις, γιατί αλλιώς βλέπεις κάποια πράγματα εσύ, αλλιώς η άλλη πλευρά. Ίσως νιώθεις μπερδεμένος επειδή νιώθεις μεν συναισθήματα για κάποιον, αλλά δε νιώθεις και τον ανάλογο ενθουσιασμό ή τη σεξουαλική έλξη που θα ήθελες ιδανικά να υπάρχει μεταξύ σου. Ίσως η λύση κρύβεται στο να αποδεχτείς αυτό που νιώθεις και να μη σκέφτεσαι τι προοπτικές εξέλιξης μπορεί να έχει αυτή η κατάσταση.

ΛΕΩΝ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο δε φωτίζει άγχη και ανησυχίες που δεν ήξερες ότι έχεις, αλλά κάνει πιο επιτακτικές τις ανάγκες σου για οικονομική σταθερότητα από τη μια, αλλά και για ασφάλεια από την άλλη. Μπορεί να αναγνωρίζεις μαύρες τρύπες μέσα στο γάμο σου οι οποίες σε κινητοποιούν προκειμένου να διαμορφώσεις τις συνθήκες εκείνες που θα σου επιτρέπουν να νιώθεις ανεξάρτητος και ότι πατάς γερά στα πόδια σου. Ίσως από την άλλη χρειάζεται να κάνεις κάποιες συζητήσεις στην υπάρχουσα δουλειά σου για να δεις κατά πόσο υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ή αν θα πρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου για άλλους προορισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο μπορεί να είναι πολύ θετική για εσένα γιατί σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα τα συναισθήματά σου σε μία σχέση, με αποτέλεσμα να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τις ανησυχίες και τους φόβους σου και να εστιάζεις στα θετικά στοιχεία που μπορεί να τη χαρακτηρίζουν. Όλο αυτό το θετικό σκεπτικό θα έχει επίδραση και σε άλλους τομείς της ζωής σου και θα έχεις τη δυνατότητα να ανταποκριθείς πιο εύκολα στις απαιτήσεις της δουλειάς σου, γεγονός που θα σου δώσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για βόλτες, ταξίδια και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν.

ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος αυτή που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο φορτίζει αρκετά τα πράγματα στη σχέση σου ή σε κάποια σημαντική συνεργασία και σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις τί είναι αυτό που σε ενοχλεί πραγματικά και σε κάνει να βγάζεις συχνά προς τα έξω την πιο αρνητική πλευρά του εαυτού σου. Σε οικονομικό επίπεδο φαίνεται να σε αγχώνουν κάποια χρέη που μπορεί να έχεις κληρονομήσει ή γενικότερα κάποιες οφειλές και δάνεια που μπορεί να έχεις και τα όποια αποδεικνύονται βαριά για την τσέπη σου. Διαχειρίσου τα με ψυχραιμία και θα δεις ότι θα βρεις τον τρόπο να τα διευθετήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΗ Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα απέναντί σου, στο ζώδιο του Ταύρου, έρχεται να σου δείξει ότι ίσως είσαι αρκετά εξαρτημένος μέσα σε μία σχέση ή από κάποιες σχέσεις στη ζωή σου με αποτέλεσμα να... “χορεύεις όπως σου βαρούν” και όχι όπως πραγματικά θα ήθελες. Όσον αφορά στα εργασιακά σου, παρόλο που μπορεί να νιώθεις αρκετά κουρασμένος και ότι έχεις δώσει όλο σου το είναι τελευταία σε μία προσπάθεια, προσπαθείς να αποδείξεις ότι μπορείς κι άλλο. Πρόσεξε, γιατί ίσως υποτιμήσεις τον παράγοντα υγεία και δε θα σου βγει σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την Πανσέληνο του μήνα να πραγματοποιείται σήμερα στον 6ο ηλιακό σου οίκο θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις ότι έχεις οργανώσει έτσι την καθημερινότητά σου που δε δίνεις στον εαυτό σου τις απαραίτητες ανάσες και τον απαιτούμενο χρόνο για ξεκούραση ή ίσως υπερεκτιμάς τις αντοχές του και βάζεις στο εαυτό σου πιο δύσκολα απ’ όσο θα έπρεπε. Δες τι μπορεί να κάνεις λάθος και διόρθωσε το. Από την άλλη ίσως προκύψουν κάποια ζητήματα που αφορούν το κατοικίδιό σου και τα οποία μπορεί να σε ανησυχήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της εβδομάδας που η επιρροή του τριγώνου του Ήλιου απ’ τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς γίνεται πιο ισχυρή και πιο αισθητή καλό θα είναι να αρχίσεις να βλέπεις λίγο πιο μακριά και πιο απελευθερωμένα, πέρα από τους κανόνες και τα αυστηρά πλαίσια στα οποία συνηθίζεις να περιορίζεσαι. Επίτρεψε στη διαίσθηση και τη φαντασία σου να σου δείξουν νέους δρόμους, οι οποίοι μπορούν να σε απογειώσουν και να σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε όσα ονειρεύεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτή η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο είναι πιθανό να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον σου και τα συναισθήματά σου για κάποιο πρόσωπο το οποίο πιστεύεις ότι είχες καταφέρει να αφήσεις πίσω οριστικά. Το ενδεχόμενο, λοιπόν, μιας επανασύνδεσης φαντάζει πολύ πιθανό, όσο και αυτό της επαναφορά κάποιων σχεδίων και κάποιων συζητήσεων που μπορεί να μην είχαν ευοδωθεί το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, αν έχεις παιδιά οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι πιο απαιτητικές.

ΙΧΘΥΣ: Η Πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται σήμερα στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου δίνει αφορμές για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα. Ωστόσο προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν αν το μόνο που έχεις να πεις σε μία συζήτηση είναι τα παράπονα σου για τα λάθη της άλλης πλευράς, χωρίς ταυτόχρονα να έχεις τη διάθεση να παραδεχθείς τα δικά σου.Η ζήλια σου και οι ανασφάλειες σου μπορεί να θολώσουν την αντίληψή σου και να σε οδηγήσουν σε ξεσπάσματα που δεν έχουν λογική. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις και την ψυχραιμία σου.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣυλλήψεις και προσαγωγές μετά τις πορείες για τον ΓρηγορόπουλοΣήμερα 07:23 | Ειδήσεις

Συλλήψεις και προσαγωγές τόσο στα Εξάρχεια, όσο και στην Πάτρα και την Θεσσαλονίκη. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε.

Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: απομονωμένη διεθνώς η Τουρκία (βίντεο)Σήμερα 09:31 | Ειδήσεις

Ο υπουργός τόνισε ότι η Τουρκία ζημιώνεται από την ίδια της την προκλητικότητα. Τι είπε για τη συμφωνία Άγκυρας – Λιβύης και για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Τραμπ στις 7/1.

Μπαράζ επιθέσεων σε καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίεςΣήμερα 07:56 | Ειδήσεις

ΑΤΜ, καταστήματα και κτίρια δημόσιων υπηρεσιών βρέθηκαν στο στόχαστρο αγνώστων, οι οποίοι προκάλεσαν φθορές μετά από επιθέσεις.

Στον “χορό” των Ρίχτερ τα ΧανιάΣήμερα 09:48 | Τοπικά Νέα

Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην Δυτική Κρήτη. Τρεις σεισμοί μέσα σε έξι λεπτά ταρακούνησαν την περιοχή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μηχανάκι χτύπησε σε νταλίκα και εκσφενδονίστηκε 50 μέτρα μακριά! (βίντεο)11:54“Σκίστηκε στα δυο” η Ελασσόνα: Που αποδίδεται το φαινόμενο (βίντεο)11:41Θεοδωρικάκος: έρχονται 20.000 προσλήψεις στο Δημόσιο11:27Φουντοπούλου στον ΑΝΤ1: Ο “Ρουβίκωνας” καλεί τους φοιτητές να κάνουν τα Πανεπιστήμια “εστίες αγώνα” (βίντεο)11:14Αφαιρέθηκε από τους γονείς η επιμέλεια του βρέφους που δαγκώθηκε από ποντίκια11:00Καθηγητής Γρηγορόπουλου στον ΑΝΤ1: Ο Αλέξανδρος ήταν το πιο σεμνό παιδί (βίντεο)10:47Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη (βίντεο)10:35Φαίδρος Παναγόπουλος: ο μοναδικός τεχνίτης χειροποίητων αναπηρικών αμαξιδίων στην Ελλάδα (βίντεο)10:22Επίθεση στο Περλ Χάρμπορ: 78 χρόνια από τον βομβαρδισμό της ναυτικής βάσης10:10Στον “χορό” των Ρίχτερ τα Χανιά09:58Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: απομονωμένη διεθνώς η Τουρκία (βίντεο)09:45Επίθεση στη Φλόριντα: Ο δράστης έγραφε στο Twitter απειλητικά μηνύματα για τις ΗΠΑ09:31Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε “πάρτι” στα γενέθλιά του (βίντεο)09:17Κούσιος στον ΑΝΤ1: Έχουμε νέα τουρκική “εισβολή” στην Κύπρο (βίντεο)09:04Πέθανε η 23χρονη που βιάστηκε και πυρπολήθηκε από συμμορία08:50Μητέρα Γιακουμάκη στον ΑΝΤ1: να πληρώσουν όσοι έκαναν κακό στο παιδί μας (βίντεο)08:37Κοινωνικό μέρισμα: πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις08:24Η Βοζνιάκι αιφνιδίασε ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση!08:11Μπαράζ επιθέσεων σε καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες07:57Εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητα στο Αιγάλεω07:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο